Serdar Dayat'la karşılaştım..12.11.2011

Başlatan olcay, 13 November 2011, 13:54:06

« önceki - sonraki »

sadece55

Kazım yılmaz belki çok göz önünde değildi ama inanın maddi olarak Galip Öztürkten hiçte aşağı bir isim değil..Çürükler temizlenirse daha iyi olabilir..Bundan kötüsü zaten yok

Ayberk

Kazım Yılmaz'ı çok yakın bir arkadaşından aldığım bilgi; Kazım Yılmaz'ın kendi bildiğini yaptığı(her konuda), itibarlı kimselerle ilişkilerinde de hiç bir zaman aşağı kalmadığı hatta karşısındaki çoğu kişinin saygı duyduğu birisi olduğuydu. Yani bir Erkut Tutu değildi Kazım Yılmaz. Tek eksisi futbolu ve piyasasını bilmemesi. Bu çok büyük bir sorun çünkü etrafında doğru yönlendirecek kişiler değil "yiyiciler" olursa sonumuz felaket olur. Bunu da bin kere söyledik zaten. İnşallah hayırlısı olur bundan sonra. Petkoviç'in biraz daha rahat kararlar alabileceğini düşünüyorum. 1-2 hafta sonra değişen hiçbir şey olmazsa gerçekten tek sorumlu Petkoviç'tir. Yok bazı şeyler düzelirse sorun çürük elmalarda demektir ;)

samuray

şimdi günah keçisi serdar dayatmı yani biz petkoviçin gönderileceğini düünürken yayrydımcı antrenör görevine son veriliyor üç yönetici istifa ediyor neler oluyor ya samsunsporda samsunsporu bu hale getirenlerin allah bildği gibi yapsın galip öztürkün de ne yapmak istedğini bi anlayan varsa söylesin ? önce destekliyorsun sonra kulüp içinde ikilik çıkarıyorsun neyin hesaplaşması bu bir an önce bu kısır çekişmeleri bi kenara bırakmazlarsa tekrar bankasyaya mı dönüyoruz gidişat bunu gösteriyor yinemi asansör takım olmaya devammı edecez  :kafa: :kafa: :kafa: :( :(

olcay

Alıntı yapılan: samsuni - 13 November 2011, 18:53:47
Olcay, Kazım Yılmaz'ın, Galip Öztürk'ün desteğine muhtaç birisi olduğunu hiç sanmıyorum. Zaten öyle olmadığı da çok açık. Sorun şu, yola birlikte çıkılıyor. Görev dağılımı yapılıyor. Ancak sonra Galip Öztürk, "ben küstüm, yokum" diyor. Buraya kadar olabilir ancak hiç de öyle "yokum" dediği gibi olmuyor. Maalesef var, çünkü yönetim yapılırken ve takım oluşturulurken görevlendirdiği, seçtiği, aldırdığı adamlar oradalar yine ve bu sefer de "ben yokken Kazım Yılmaz başarısız olsun" denilerek pasif kalmak yerine işi bozmalar başlıyor. Taımın içinde gruplaşmalar oluşturulutor vs. Hatta takımın aldığı kötü sonuçlarla, nasıl bir Samsunsporluluksa mutlu olanlar bile oluyor. Serdar Dayat da, Metro referansıyla oraya gelenlerden ve Petkoviç'i sabote edenlerden birisiydi. Kadıköy'deki Fener maçından önce, İstanbul basınından bazı kişilere, "bu maçın sonunda Petkoviç'i gönderebilirler, sizlerin desteğine ihtiyacım var, yerine gelmek istiyorum" diyor. Petkoviç'i ben de beğenmiyorum eyvallah da, Serdar Dayat hakikaten kimdir, ne cüretle kendini Samsunspor teknik direktörlüğüne layık görebilir?

abi benim tek korkum,daha da önce de yaşadığımız gibi kulübün başkansız sahipsiz kalması.inşallah bu da yiyip yiyip de kulubü satıp gidenlerden olmaz.

cembaba

Ne kulüpmüş arkadaş. Aşk-ı Memnu'da olmayan entrikalar, bizim kulüpte oluyor.

olcay

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 November 2011, 19:53:35

bize gelen herkes de behlül anasını satıym :D

muzaffer4

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 November 2011, 19:53:35

taraftarı da adnan bey oynuyor olsa gerek  :( :(

AllydeenleaR

Alıntıbeni aslında teknik direktör yapcaklardı ama işte başkanınız....dedi

aslında bu cümle her şeyin özeti. serdar bey kendini birşey sanıyor ve bu muhabbetler ortaya çıkıyor.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: feveran - 13 November 2011, 14:38:45
sen hala azizi yıldırımı savunuyosun ama yanlış yorum yapıyosun şu an burası samsunspor sitesi lütfen başka takım başkanları için yorum yapma...

İlgisi yok banane Azizden ondan bundan.. Konu zaten Samsunspor başkanının menfaatçi olup olmadığıydı.Bende öyle bi başkan Türkiye de neredeyse yok varsa sadece Aziz Yıldırımdır dedim.. Şerefsizlik sıfatını bıraktı diyemeyiz çünkü şike yaptıysa bile kulübünün menfaati için yaptı.Zaten hiç bi taraftarı da Aziz Yıldırımdan şikayetçi değil.

FaTiH_HaN

Takıma yabancı hoca getiriyorsan yardımcılarını, antrenörlerini bizzat hocanın getirmesini isteyeceksin. Yanına Türk futbolunu bilen bir yerli hoca koyalım dediğin zaman, gelecek olan yerli hoca kafasında kuruyor, bu zaten yabancı ortama alışana kadar 3-5 maç kaybetse dittir olup gider bende yerine geçerim diye. Her seferinde aynı hatayı yapıyoruz, sonrada ilk defa başımıza gelmiş gibi şaşırıyoruz, serdar dayat bile Samsunspora hoca olabileceğini düşünüyor, aklınca oyun oynamaya çalışıyor, şimdi hakkı bayrakta hocayla ters düşecek yine aynı senaryo. Petkoviçin ankaragücü maçında attığımız ilk gole neden sevinmediğini şimdi anlıyorum, böyle bir ortamda petkoviç nasıl futboluna konsantre olabilir ki?

ali ihsan

Kazım Yılmaz'ın futbolu bilen iyi bir ekiple yola devam etmesi şart.Muhtemelen kongrede bunu yapacaktır.İşin kötüsü Serdar Dayat gibi adını yeni duyduğumuz birisinin dahi kendisini Samsunspor'a hoca olacak çapta görmesidir.İsa Turan nerede şu anda ? Kendisi nerede olacak acaba ?

Petkoviç eğer alınan yabancılarda pay sahibi ise en büyük hatası budur bence.Yok adamın istedikleri yerine listenin en dibindekileri almışsak ona da kızmak yersiz.Bu transferleri yapanlar hesap versin diyeceğim de kimsenin öyle derdi yok ki.Canı sıkılan istifa ediyop gidiyor,arkada bırakılan borç yükü ortada.

Petkoviç'i oyuna müdahale anlamında eksik buluyorum fakat alınan iki yabancı Dominguez ve Bance eğer etkili olup bu takımın gol yükünü çekselerdi şu an ligde çok daha iyi yerde olurduk ve kesinlikle Petkoviç tartışılmazdı.

Diyelim ki hoca gitti gelen kişi şapkadan tavşan mı çıkaracak çok merak ediyorum.Gol atmayı beceremeyen forvetlerimiz hat-trick mi yapacaklar...

Görünen kadro kalitemizin özellikle hücum yönü çok yetersiz.Devre arasında bu bölgeye yapılacak takviyelerin kalitesi ve uyumu kaderimizi belirleyecektir.

ibrakadabra55

Arkadaşlar bu transferleri sezon başında bize yapan adam şimdi Çarşambaspor'da kıvranıyor adamın futbol bilgisi 0.