Baba Bana MEŞALE Al -3- (İdman ziyareti iptal, maç günü meşale şov yapılacak)

Başlatan 5555, 01 November 2011, 10:47:28

« önceki - sonraki »

celebi

biz gurbettekiler için bol bol foto ve vido bekliyoruz

AntZ

doðan

Alıntı yapılan: celebi - 01 November 2011, 23:32:07
biz gurbettekiler için bol bol foto ve vido bekliyoruz

aynen ben yetişemiyorum yine ... bi maçı yakaladım hafta sonu oda cuma ya aldı i..e federasyon :kafa: >:( :kafa: :kafa: :kafa:

GençKozluklu

Arkadaşlar maç günü 4 Kasım Cuma günüdür. 5 Kasım Cumartesi oluyor. Anasayfa da benzer tarih ahtası var. İlgili arkadaşların bilgisin. Keşke 5 kasım Cumartesi olsa maç

DİPNOT :

Yer : Çiftlik Caddesi Başındaki Emir Balıkcılık Önü
Tarih : 05.11.2011 ( Maç Günü Bazı Soran Arkadaşlar İçin    )
Saat : 17:00

Meşaleleri Saathaneye giderken bankalar caddesinin oradan alabilirsiniz...

--------
Şimdiden Katılan Bütün Renkdaşlarımıza Teşekkürü Borç Biliriz !

ŞİRİNLER

AntZ

@GençKozluklu

Başlıkta da anasayfada da düzeltildi, teşekkürler.

mimar55

keşke canlı yayın olsada biz gurbettekilerde izlesek ne güzel olur varya... :o :kanka:

AntZ

Alıntı yapılan: Umut - 02 November 2011, 18:37:42
Dershaneyi asmayacam diyorum, yine dayanamıyorum. :D Cuma akşam son 2 dersi asıp geliyorum.  :kanka:

:suslen: al_sana :redcard:

Sercan

Alıntı yapılan: Umut - 02 November 2011, 18:37:42
Dershaneyi asmayacam diyorum, yine dayanamıyorum. :D Cuma akşam son 2 dersi asıp geliyorum.  :kanka:

aferin koçum, eğer asmazsan aklın dışarda olacak, yine ders anlamayacak, daha da mustsuz olacaksın. " SADECE AS " :) :)

buonanotte

02 November 2011, 19:41:06 #23 Son düzenlenme: 02 November 2011, 19:44:39 führer
Yarınki idman stadyumda.

davidsavage

berusa55

Çok zor gibi... Hava da maşallah bu arada ve önümüzdeki üç - dört gün daha soğuk ve yağış olacak. Baya etkilenecek tribünlerimiz  :(

davidsavage

Doğru diyorsun,bakalım yarın ola hayrola.

engin55

idman saati 18:00 a alınmış idman ziyareti iptal edilmiş

since1965

İDMAN ZİYARETİ İPTAL EDİLMİŞTİR.

İdman saati 18:00 alınmıştır arkadaşlar.Gerek iş saati gerekse arkadaşlarımızın çogunun okulda olmasından dolayı,cuma günüde "Baba Bana Meşale Al"kampanyası düzenleyecegimiz için yarın ki idman ziyaretimizi iptal ediyoruz.

fındık