STSL 2011-2012/ 10.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Ankaragücü

Başlatan AhmetDenizci, 29 October 2011, 21:39:20

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Kizdigim olay nedir arkadaslar

1. Ertugrul  takima 100 %  faydali gelecek vaat eden biri  ama  kiralik pisir pisir baskasi yesin.
2. Anil Dilaver takima 100 & faydali gelecek vaat eden biri ama kiralik pisir pisir baskasi yesin.

Bonservisi bizde olanlar cogu kazma cikti malesef  Pal lazar  Dominguez  mesela

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: twitter - 04 November 2011, 21:47:50
Yedekler kim
Atilla Özmen,Pal Lazar,Akaki Khubutia,Mustafa Sarp,Dilaver Güçlü,Ekigho Ehiosun,Başaran Saraçoğlu

kale5501

anıl dilaverin yerine dilaver bancenin yerine ekigo girse daha iyi olur

GurbetciFanatik

Yedeklerden isie yaricak 2 kisi var malesef  1 Dilaver Güclü  ötekide Ekigho oda süpheli  gerisini at cöpe

kale5501

mustafa sarpıda devre arası postalamak gerek bize fayda sı olmaz

kale5501

aslında akakide fena degil kemalle iyi bir ikili olurlar gibi geliyor bana hocanın dedigi gibi bizim hepimiz teknik ttirektör galiba

evolution55

twitter

Anıl çıksın ekigho girsin.
Bursa'da lazım bize Anıl, ekigho da gol atar falan belki kendi gelir.
Hakan'da pasif gibiydi dilaver alınabilir ılerde.

AntZ

Ankara takımları olmasa bu sene aç kalacakmışız   :o Ankaraspor u düşüren federasyona ve Hacettepe'yi ligde tutamayan Cavcav'a gelde kızma şimdi  >:(

kale5501

canlı izlemeden hakan hakkında yorum yapmak dogru olmaz canlı daha detaylı ,izleniyor

**KaR6**

şu link işinin suyu çıktı..

son kez belirtmekte fayda görüyorum, yasak arkadaşım, link istemek de paylaşmak da YASAK..

Yasal olarak bize sıkıntı yaratacak bir durum, keyfimden yasak koymuyorum, inatla link paylaşmaya ve istemeye devam edenlerden son kez rica ediyorum, yapmayın şunu..

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 November 2011, 22:00:00
şu link işinin suyu çıktı..

son kez belirtmekte fayda görüyorum, yasak arkadaşım, link istemek de paylaşmak da YASAK..

Yasal olarak bize sıkıntı yaratacak bir durum, keyfimden yasak koymuyorum, inatla link paylaşmaya ve istemeye devam edenlerden son kez rica ediyorum, yapmayın şunu..

her konuda haklisin kardesim

ama bi care bulalim burda baska biy ere özel sayfa acilsin mesela facebook , kac kisi mac seyrtemek istiyor  sonucta hepimiz samsunsporun macina bakmak istiyoruz.
Bende LIg Tv var ama kablo yayin oldugu icin Lig tv 2 cikmiyor.

mimar55

Alıntı yapılan: kale5501 - 04 November 2011, 21:51:36
anıl dilaverin yerine dilaver bancenin yerine ekigo girse daha iyi olur

bance boşa kaçarak iki goldede cok etkili oldu dikkatle bakarsanız adamı 3 kişi tutuyor ama anıl dilaver ilk yarı sadece faul yaptı oyuna katkısı 0 bence üstüne üstülük yalandan yere sarı kart gördü anıl dilaverin değişmesi şart 2. yarı başladı..

GurbetciFanatik

yuh be hoca   korkaklik yapma be

Anil cikti  pal lazar girdi  umarim pisman olmaz

evolution55

ya bu lazarın yerine başka adam mı yoktu hoca yaa