STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Ne yazalım ki. Kazanırız diyoruz yalan oluyoruz. Ben yoruldum Samsunspor . En iyisini yapmaya çalış. O bile yeter bize.

mehmet yılmaz

Ivesa'nın yerine Kayacan diye bir kaleci oynadı.
En büyük korkum büyük yıldız, Bank Asya tarihinin en önemli oyuncusu Abdülaziz'in bize karşı forma giymesi  :P

uzun

o şehir başka şehir geliyoruz EŞKİŞEHİR..... samsunspor_x

fındık

İçimde sezonun bizim açımızdan en kolay maçı olacakmış hissi var ne hikmetse

kamuri

hocam şu domingezi on numara diye aldın bi defansın ortasında oynatmadın oynat şu adamı on numarada bizde bi izleyelim da eskişehirde

ahmet
adem   kemal   bahia    ergün

murat fink  

ekigho     domingez     ufuk(dilaver)

zenke(bance)
bence dizilişimiz böyle olmalıdır 4_2_3_1 eskişehir maçında bana en mantıklı gelen kadro bu hem herkes kendi yerinde oynamış olur   hem de bizler futbolcularımıızn gerçek performansını gerçek yerlerinde görmüş oluruz                

maraton

rahat yeneriz gibi gelmekle beraber berabere bitecek gibi bir his var ama yeniliriz gibi geliyor  :deli: :deli:

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 28 October 2011, 16:07:18
rahat yeneriz gibi gelmekle beraber berabere bitecek gibi bir his var ama yeniliriz gibi geliyor  :deli: :deli:
kelimesi kelimesine katılmakla beraber belki kar yağar maç iptal olur :D :D

SAMSUNLU ORUMA 55

Bu maçı tahmin bile edemiyorum.. İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyecemde, hakkımız  hayırlısı 'Galibiyet' olduğu için, onu dilerim yüce allahtan.. AMİN  ;)

Sol Açık

Eskişehir'in çok çok iyi bir kadrosu var ama kötü oynuyorlar. Ben sezonun ilerleyen bölümlerinde düzeleceklerini düşünüyorum, ama henüz onlar toparlanmadan oynamamız avantaj. Bence 1 puan da iyi, ama 3 puanın da tadından yenmez...

özkan

Bu galibiyet Michael Skibbe'ye almanya bileti aldırır  :evet:

King Of The North

Es Es deplasmanına biz de gidiyoruz başkent grubu olarak nasipse, 3 puanı alıp döneriz inşallah.

samsunluhakan

Alıntı yapılan: özkan - 28 October 2011, 17:50:05

bence petkoviçe isviçre bileti aldırır

cembaba

cgr

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 28 October 2011, 20:41:02
bence petkoviçe isviçre bileti aldırır

La kardeşim bi mantıklı yazın daa şuraya yaa... İçinde olumsuz düşünce varsa da kendine sakla!!!

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: özkan - 28 October 2011, 17:50:05

malum başlığı yazdırırız umarım :D