bu büyük taraftar orduya gitmiyor mu

Başlatan kamuri, 23 September 2011, 13:26:35

« önceki - sonraki »

kamuri

sitedeki buyuklerimizin onderliğinde orduya gideriz umarım listeyi başlatalım bakalım duruma gore hareket ederiz
1)kamuri
2)kamuri1
3)kamuri2 hadi bakalım devamı gelsin

ahmetsahin

kamuri

özkan

55ertan

Ayberk

yol parası uygun olursa ben gelirim abi. Ama malum okullar yeni başladı ekonomik durumum yunanistandan beter  :D gidiş geliş güzel fiyat olursa gelebilirim ancak veya 10tl verip ayakta/bagajda giderim :P Hay bileti 30 yapan ordunun ben :x((

muzaffer4

deniz yoluyla gitsek   :--* :--* :--* :--*

mehmet yılmaz

Münferit gidilir herhalde.
Ben gidemeyeceğim.
eçen cuma yola çıktım, 4 gün İstanbul'da kaldım, pazartesi gece gelip ertesi sabah işe gittim, akşama kadar statta koreo ile uğraşıp, ertesi sabah yine okula gittim. Trabzon maçı 11'de bitti ben eve 12'de geldim. Bir hafta boyunca çoluk çocuğu göremedim bile, eğer tutup Ordu'ya da gidersem hanım beni oklavayla döver -ki hakkıdır. İŞin maddi boyutunu saymıyorum bile.
Ben hem bizim tribünlerin hem de ordu tribünlerinin bank asyadaki kadar bile dolu olmayacağını düşünüyorum. Biletler çok pahalı. Ordu'nun maratonu 50 liraymış, kaleler 30.

Ayberk

Alıntı yapılan: kamuri - 23 September 2011, 13:26:35
sitedeki buyuklerimizin onderliğinde orduya gideriz umarım listeyi başlatalım bakalım duruma gore hareket ederiz
1)kamuri
2)kamuri1
3)kamuri2 hadi bakalım devamı gelsin

Olmazsa senin arabayla gidelim abi :evet:

AntZ

kamuri

Alıntı yapılan: Ayberk - 23 September 2011, 19:51:32
Olmazsa senin arabayla gidelim abi :evet:
bakalım toplu gidilmezse bakacaz bi yol

emoh55

yav 5 lira olan bılet 30 nasıl olyo ....zorlarına gıttı demekkı stadı doldurmak

Ayberk

kamuri

ahmetsefa55

toplu organızasyon oldu mu bızım sıteden ?