Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bence de onların istediği tribünlerin stadı terk etmesi.Aksine daha çok gelip hatta birlik olup daha çok tezahürat yapılırsa daha çok destek verilirse kötü niyetliler amacına ulaşamaz.Şimdi birlik olma zamanı.Bu takım buralara kolay gelmedi.

emre

AntZ; abi ben tepki vermeyelim demiyorum ki aksine etkisi daha fazla olacak bir organizasyonun içine girmeliyiz diyorum.Önümüzde neredeyse bir aylık bir dönem var bu dönemde Şirinler'in ,Sbç'nin ,diğer grupların bir araya gelip birlik içinde karşı koymaları gerekiyor. (Ne kadar hayal de olsa yeni bir isimle,yeni bir oluşumla birleşmeleri ve ulusal çapta etki bırakacak büyük bir tepki ile tribünlere dönmeleri her şeyi eskisinden daha da güzel yapabilir)

Ben maratonun öyle kolay kolay boşalacağını sanmıyorum hatta boşalmaz bence. Örneğin statta herkes arkasını dönebilir bu daha etkili olabilir ama bizimkiler pozisyon olunca tezahuratı bıraktığı gibi ne kadar arkası dönüp bekleyebilir o da ayrı bir konu...

cembaba

Abi yapmayın ya. Yavuz orda maça giremezken ben nasıl oraya gidip bağırayım. İçiniz el verir mi daha çok destek olmaya. Şirinler yok, SBÇ yok. Oldu olacak Şehzedelerin 61. dk. şovuna katılalım tam olsun bari.

emre

CemBaba, tartıştığımız şeyde zaten bu değil mi? Yavuz ve diğer renktaşlarımız ceza yemişken stada gelemiyorken bu haksızlığı haykırmak düşmüyor mu bize? Sonuçta stada girmeyerek protesto yapılma kararı alınırsa uygulamak düşecek hepimize ama organize olmadıktan sonra senin benim stada gitmememiz kolaya kaçmak olmaz mı? Tamam kimse protesto yapmasa,kimsenin umrunda olmasa haklısın bu insanların içine girilir mi dersin ama kendi kendimize stada girmemek çözüm değil bence.

Sorun taraftarın organize olup nasıl bir tepki vereceği. Trabzon maçında Şirinler destek vermiyorken nasıl bir ruh hali içine girdiğimizi,stat susmuş malum takımın sesi gelirken,sesimiz çıkmıyorken neler düşündüğümüzü hatırlayalım.

cembaba

İşte bende bunun yerine, yine DSİ'nin önünde toplanıp, geçen seneki gibi bir yürüyüş tertip etmeliyiz. Şehirdeki insanları uyandırmalıyız. Yasanın çok ağır olduğunu bazı insanlara aktarmalıyız derdindeyim.

AntZ

Aklıma takıldı, hakaret olmayan "korkak yönetim bunlar senin eserin" yerine, hakaret olan "trabzonlu yönetim bunlar senin eserin" şeklinde tezahürat yapılsa gerekçeye "trabzonlu" kelimesi hakaret kabul edildiği için ceza verildi yazabilecekler mi çok merak ediyorum. Denemek lazım.

sosaka

Stadı terketmek yerine maske takılsa kimin ne dediği belli olmaz. Ağzına maske taktılar diye de kimseye birsey diyemezler.

ElbistanLı4655

Ss.biz SBÇ Ve ŞirinLer Dışında Çoğu Kimse Terketmeyecektir.. Onlar Taraftarın Derdinde Mi? Adam Maçımı İzLerim Dicek.

epçeli köylü

Birde şuna dikkat etmelisiniz. Her ne tepki verilecekse burada açık açık belli etmeyin bence.Çünki buralarda takip ediliyorsa önceden hazırlık imkanı verilmiş olur. Özelden yada yüzyüze görüşmelerde organizasyon yapılsa daha etkili olur. Yada yapılacak şeyin tam tersi bu sayfalarda dillendirilip ters köşe yapılabilir.

AntZ

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 08 October 2011, 21:22:16
Birde şuna dikkat etmelisiniz. Her ne tepki verilecekse burada açık açık belli etmeyin bence.Çünki buralarda takip ediliyorsa önceden hazırlık imkanı verilmiş olur. Özelden yada yüzyüze görüşmelerde organizasyon yapılsa daha etkili olur. Yada yapılacak şeyin tam tersi bu sayfalarda dillendirilip ters köşe yapılabilir.

Hiç bir tepkimiz yasa dışı olmadı, olmaz, vurmayız, kırmayız, dökmeyiz, vatanımıza, milletimize, şehrimize zarar verecek en ufak bir şey yapmayız, neyin önlemini alacaklar, gayet medeni bir şekilde hakkımızı arayacağız.

since1965

Miting yürüyüş yapmanın bedelini o gün ki yürüyüşü yapanlar 24 Kasım 2010 da ödedi arkadaşlar

34 SS 1965

aslında entersan bır eylem turu var dakıka 55 den 61 dakıkalar arasına kadar herkesın agzını beyaz kagıt pantla kapatıp ellerı havaya kaldırırak kelepce ısaretı yapılabılır.

cembaba

Çiço Reis, şimdi o zaman ortak bir karar almalıyız. Tepkimizi koymalıyız ortaya. Herkesin de yapabileceği türden bir şey olmalı. Ama tepki kesinlikle olmalı. Böyle bizler oturdukça başımıza daha çok üşüşecekler.

ramcQ_55

tepki için karabük macında stadın %55-60 bile boşaltsa samsunda bomba etkisi yaratır manisa macında sadece şirinler stadı terk ettiği için ses getirdi diyebiliriz ama belki gideceği yerlere gitmemiş olabilir ama karabük macında herkez cıkarsa deil şehri yönetenler herkez sarsılır ozaman ülke gündemine otururuz

bence tribünleri boşaltmak yerinde eylem olur

babasamsunlu

.:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(  :'( :'( :'(