Oktay Delibalta'dan büyük SAMSUNSPOR taraftarına...

Başlatan Kaya, 11 September 2011, 23:55:26

« önceki - sonraki »

Kaya

Herkese selamlar.Öncelikle maçtaki galibiyet için bütün takımı,teknik heyeti ve siz taraftarları tebrik ederim..

Maç öncesinde bana büyük sevgi gösteren ve bağrına basan büyük Samsunspor taraftarına sizin aracılığınızla buradan teşekkürlerimi sunmak istedim.Bir kez daha ne kadar önemli bir takımda ve ne kadar büyük bir taraftarın önünde çok güzel  2 yıl geçirdiğimi anladım ve  kendimi şanslı hissettim.

Ancak tabiki futbol bu şuan Gençlerbirliği için ter döküyorum ve varımı yoğumu sahada bu forma için veriyorum.Umarım Samsunspor bundan sonraki bütün hedeflerine
ulaşır ve siz taraftarlarının yüzünü daima güldürür.Hakettiği yerde yani Süper ligde yoluna hep devam eder.Başarılar hoşçakalın...

Oktay Delibalta gencler_birligi

twitter

koçum benim yine takımının en iyisiydi kendini yırttı alamadığı paslar olduğunda

ileride görüşmek dileğiyle,

silopilimuhsin

mehmet yılmaz

Samsunspor taraftarı adam gibi oynayıp, adam gibi gidene "adam" muamelesi yapmıştır tarihi boyunca.
Güzel sahnelerdi gerçekten de...
Bizim maçlar haricinde her zaman başarılar dilerim Oktay'a...

**KaR6**

ilk yarı munganga'ya verdiği pas gol olsa külahları değişecektik ama Allahtan kurtardı Ahmet Şahin  :)

Oktay Delibalta, özel bir futbolcudur benim için, keşke Süper Lig'de de birlikte olabilseydik.. Başarılar bundan sonrası için..

yilmazselcuk55

Ankarada Gençlerbirliği maçlarına gittiğimde kendisini özle olarak izleyip desteklediğim bir oyuncuydu hatta kötü oynadığında tribünde garip garip bana bakanların gözü önünde her zaman oktaya destek vermiştim.
Bundan sonra ki futbol yaşantısında başarılar.İNŞ ilerde Tekrar Samsunsporda görürüz kendisini

Tufan

futbolcu olmak günümüz şartlarında çokta zor değil peki ya adam olmak?
helal olsun Oktay'a

Turuncu

AhmetDenizci

12 September 2011, 01:45:18 #8 Son düzenlenme: 12 September 2011, 01:54:10 AhmetDenizci
Şirinler'in Oktay Delibalta'yı tribünlere iki kere çağırdı ve ikinci gidişinde boynunda Samsunspor atkısıyla döndü. Sahaya ilk çıktığında ise Maraton tribününün önüne gelip taraftarı alkışladı. Gerçekten güzel görüntülerdi. İnşallah yolumuz ileride tekrar kesişir. Açıkcası onun ismini söyleyerek tribünlere çağırmayı özlemiştim.
>l< Oleyyy Oktay Delibalta Oleeyy  >l<

Kaya

Bende bir yorum yapayim..

Canım kardeşim,adam gibi adam seni çok seviyorum..Başarılarımız eş olsun..SAMSUNSPOR ve sen hep iyi yerlerde olun inşallah..

Tribün_ali

Başarılar oktay kardeşim. ilhan tümer gibi i.. gelmez bu samsunaaa daha

altunay

başarıalr kardeşim allah yolunu acık etsin teşekkür ederiz

ibo055

samsunluhakan

Gorkem