STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

twitter

Ahmet
Lazar Kemal Akaki Bahia Ergün
Murat Fink Sarp Domi
Bance

Bu khubutia romanya'da diye biliyordum ben?

Ajan

Alıntı yapılan: Cüneyt - 17 September 2011, 10:45:01
serkan reislerle beşiktaş iskelesinde buluşcaz diye söz verdik birbirimize  :-\, sizce hangi beşiktaş iskelesini kastetmiştir  :P

Fazla ysk okumanın yan etkileri  :)

davidsavage

Umarım Fatih Terim İBB maçının taktik dizilişiyle felan oynar,ama servet sakatmış galiba oynaması daha iyi olurdu Banca,Ekiho Servetin belini kırardı resmen  :),bakalım o bölgede kim oynayacak. İbb maçında Eboue yi sol kanatta oynatıyordu Fatih Terim ama bu maç sanırım Rierayı oraya koyacak. Gol yollarında zaten sıkıntılı bi takım Baros'un formsuzluğu Kazımında isteksiz tavırlarıyla ben bu maçtan en az 1 puan bekliyorum,3 puan içinde her zaman umudum var bi şok yaşatalım ts'ye de gözdağı vermiş oluruz ;). Yinede 3 puan için saldır SAMSUNSPORummm oleyyyyyyy....

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 September 2011, 12:09:39
"Ahmet Şahin- Lazar, Kemal, Khubutia, Bahia- Murat, Fink, Mustafa Sarp, Ergün Teber- Dominguez, Bance. -

Bol gollü olur diyordum ama bu kadroyla çıkarsak zor yer zor atarız. Ama yinede %40 galibiyet, %59 berabere.  :ok

sersa

Alıntı yapılan: AntZ - 17 September 2011, 13:08:48
Bol gollü olur diyordum ama bu kadroyla çıkarsak zor yer zor atarız. Ama yinede %40 galibiyet, %59 berabere.  :ok
Bu kadro bence mantıksız bıraz khubıtıa 2 gun samsunda değildi zaten bu hafta,ekıgho yu keseceğinide düşünmüyorum.Gençler maçındakı kadroyla çıkarız tel değişiklik mustafa sarp olur.

sosaka

AlıntıArena'ya DEV teknoloji!

Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena, Samsunspor maçı ile birlikte bir ilke daha imza atıyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın isminin uzunluğundan sonra eşsiz başka bir özelliği daha oluyor: Yüz Tanıma Sistemi. Arena'da bundan sonra her şey kontrol altında olacak.

Tüm dünyada kullanılan son sistem bir yüz tanıma programı, yarınki Samsunspor maçıyla beraber devreye giriyor. Sistem ana hatlarıyla şöyle işleyecek: Diyelim ki Samsunspor maçına gittiniz. Takımınızın oyunundan ya da hakemin yönetiminden memnun kalmadınız. Cebinizde de bir kalem var, sallıyorsunuz yeşil zemine doğru. İşte o anda sistem sizi tespit ediyor. O anda yakalanmasanız bile sistem sizi, "Samsunspor maçında sahaya kalem atan kişi" olarak etiketliyor.

Bundan sonrası çok basit. Emniyetteki MOBESE kameralarıyla ortak çalışan sistem, sizi mutlaka buluyor. Banka girişinde, havaalanında, tren garında... Hatta sokağınızdaki MOBESE kamerasıyla... Diyelim ki kötü bir sonla tamamlanmayan eyleminizi yakaladı kameralar. Yine de sistem yetkilileri uyarıyor; "Stada, Samsunspor maçında sahaya kalem atan kişi" yaklaşıyor diye. Eğer ki ağır bir suçtan aranıyorsanız; sistemde kırmızı lambalar yanıp sönmeye başlıyor. Hem de metroya bindiğiniz istasyondan itibaren! Arena'da indiniz metrodan, güvenlik güçleri sizi karşılıyor ve emniyete teslim ediyor. En kötü ihtimal turnikelerden geçerken sizi teşhis ediyor sistem. Arada kaynarım ben diyenlere de ufak bir uyarı: Sistem saniyede tam 200 surat tarıyor.

Yani 50 bin kişilik bir stadı 4 dakikada tanıyor. Daha önceki sistemde suratları bile göremediklerini belirten Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, "Yeni kurulan sistem sayesinde stadımızda en ufak taşkınlık yapanlar bile teşhis edilebilecek. Yarınki maça taraftarlarımız bu bilinçle gelirlerse ileride sıkıntı çekmezler" dedi. Kurulan bu sistem sayesinde geçen sezon atılan bir şişeyle kafatası hasar gören ve uzun bir süreçten sonra sağlığına ulaşan Batuhan Sağır gibi örnekler olmayacak. Olsa bile suçlular şimdiki gibi aylarca kayıplara karışamayacak, anında yakalanacaklar.

kıbrıslı_mete

bugün saat 11.15'te belediyeevlerindeki durakta indim ve bir de ne göreyim, SAMSUNSPORUMUZUN otobüsü. Hocamız Petkovic en önde oturuyordu. Hemen bi selam çaktım, o da karşılık verdi. Yeşil ışık da hemen yanınca foto çekemedim ya. Havaalanına gittiler sonra da. İnşallah galibiyetle dönerler.

SametYılmaz55

İstanbul'un fethi 2 Yarın 20.00'da sinemalarda :ok :ok

kalptenþimþek

furkan5534

iddaa oranına bak 1.20 ye 8.00  :) bıze 8 vermıs ıyı guldum.ıddaa yaptım verdım SAMSUN'uma maçı  :)

sosaka

berusa55

17 September 2011, 17:51:18 #371 Son düzenlenme: 17 September 2011, 17:55:11 berusa55
Yarın ben de tribündeyim inşallah; maç biletimizi aldık. 13:15 Onur Air uçağıyla gidiyorum. Orda görüşmek üzere dostlar  ;)

samuray

bu kadro 5.4.1 gibi savunmayı sağlama alacak hoca eğer böyle çıkarsa vardır tilki hocanın bi bildiği

Burak55

Ahmeti

Armanın peşinde yollar bize memleket, Allah nasip ederse bu gece çıkıyoruz yola