18- Aristide Bance

Başlatan kaptan 55, 06 September 2011, 10:01:07

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Gol atamadi ama cok mücadele etti, rakip defansi cok yipratti.Tebrikler iyi mac cikardin.

5trawberry

Arkası dönük iyi top saklıyor.
Fazla atik değil, ama mücadeleci yöne ve inatçılığı var, hava toplarına hakim, basketbol oyuncusu gibi mücadele etme özelliği var.
Güzel maç çıkardı.

twitter

ilk haftada dedim çok nazik,
bak burak vardı karşı takımda bir tane dallama herkese sarı göstertti öyle ol işte

LisandroLopez

22 September 2011, 01:23:17 #228 Son düzenlenme: 22 September 2011, 01:27:17 LisandroLopez
Ben Bance'i izlerken zevk alıyorum arkadaş. 2 tane kule gibi stoperlerin, Glowacki ve Giray'ın arasında sayısız top indirdi ortasaha oyuncularına.
Müthiş top saklıyor, takımın savunmasını rahatlatıp ortasahanın bol bol topla buluşmasını sağlıyor.
Kafa topu alıyor, şut atıyor.Bance olmasa gerçekten işimiz çok zor.. Sayesinde rakip stoperler ileri çıkamıyor.
Ts Bance sayesinde bizi hiç yarı sahamıza hapsedemedi.Ama biz özellikle 2.yarı tek kale oynadık.
Hele bir kafa vuruşu var ki Giray çizgiden çıkardı, o gol olsa maçın şüphesiz yıldızıydı.
Gerçekten bu takım için çok önemli bi oyuncu.

GökhanÇağlar

her hareketi olumlu,vurdugu frikik de az daha giriyordu.

samuray

evet bance ah biraz daha hareketlense ama gün geçtikçe üzerine koyacak sanki maç eksiği var bence tam hazır değil gibi kaçırdığı gol inanılmazdı ayağının üzeriyle vole vuruyor topa ayak iç plase yapsa gol ya zenkenin kacırdığı aslında bankasyada zenkenin öyle golleri vardı aynı köşelerden en azından iyi mücadele ettiler ayağına sağlık ergün onların heveslerini kursağında bıraktın alkışlar sana  >l< >l<

Gorkem

fındık

31 mayıs 2012 tff de sözleşme bitişi bence bu adamı şimdiden rezerve edelim derim

celebi

bizim bnu seneki en iyi transferimiz sanırım.

mehmet yılmaz

Çok sayıda faul kazandırdı.
Güçlü, sağlam...
TV'den izlemekle tribünden izlemek arasında farkı olan oyunculardan birisi.

masbene

inatçı, kalıbının adamı, kafadan 2 adamı eksilten cinsten. başarılar diliyorum ona

ender

takima ilride dahada katkisi olacaktir yanindada zenke olursa guzel ikili olurlar diye dusunuyorum.

altunay

bu maçta iyidi ileride yannız kaldı ama mücadelesinide yaptı trabrumun attiği golden önce banceye faul vardı hekem vermedi ilk yarı ortasahadan top gelmeyince ortasahaya hatta defansa yardıma bile geldi bundan sonraki haftalarda daha iyi olacaktır sevioruz seni bancee

Dartagnan

Ama atcaksın da o golü.

fanatik samsunsporlu

giray çok faul yaptı banceye.hakem hep idare etti.böyle adaletin...