8- Mustafa Sarp

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:33:38

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

Samsunspor.biz / Samsunspor.biz Forumu / Ynt: 2011-2012 sezonu transfer dedikoduları  : 30 Ağustos 2011, 08:54:33 
Baska, daha cazip bir teklif gelir de bize gelmez inşallah.
Turgay'in aynısı. Hiç fark yok.
Adam kovalar, müdahale etmez.
Pas atar, rakibe gonderir.
Kambur kambur gezer sahada
Taraftarı delirtir.

Takıma hiç katkı yapabileceğine inanmıyorum.
Az da para istemez. Ona verilecek para ile takıma daha faydalı birileri alınmalı.
Sarp'a verilecek parayı da forvet transferinin üstüne koyup adam gibi bir forvet alsınlar.

Fikirlerimde hicbir değişiklik yok,ivedi olarak kadro dısı bırakılmalı.
Papazlıkta yapmaya baslamis takimda,ergün ile bir cafede nargile icerken "oynatma dedim,yine oynattı vs." gibi laflar etmiş.
takım icindeki huzuru da bozuyor.sahada geziyor bir de milleti geriyor. beş kuruş faydası yok.
yazık şu takım kimlerin kaptanlığına kaldı,yazık.

SametYılmaz55

oynatma dedim oynattı yine gibi laflar etmişse kendisi için konuşmuştur galiba al_sana

kumköylü ahmet

biz buna her mac katlancazmi ya ? olmadi mac baslar baslamaz yuhlamak lazim bu adami defolup gitsin ya cehenneme kadar yolu var

sosaka

bunun adam gibi oynaması için heralde sağlam bir dayak yemesi lazım  :kafa:
başka türlü akıllanacağa benzemiyor

samuray

evet ya yine saç baş yoldurdu resmen rakibe gol kpası verdi ya birisi ona pasın rakibe değil takımına verilmesi gerektiğinimi öğretecek bu yaştan sonra hocaya bende kızıyorum ama ya beceriksiz topçularımız

AhmetDenizci

12 November 2011, 23:00:53 #140 Son düzenlenme: 13 November 2011, 01:55:28 AhmetDenizci
Serdar Özkan, Mustafa Sarp'ın elini öperken;

ngonge

Samsun'a tatile gelmiş gibi bir havası var geldiğinden beri.

mehmet yılmaz

Benim için Dominguez'la birlikte, hatta ondan da öte en büyük hayal kırıklığı şu ana kadar.
Mustafa Sarp'ı Erciyes, Bursa, Galatasaray dönemlerinde çok defa izledik. Bazen formsuz da olsa hırsını her zaman koruyan bir oyuncuydu. En belirgin özelliklerinden birisi de korner toplarında arka direkte bitirici vuruşlar yapmasıydı. Gerçi biz daha adam gibi korner atmayı da beceremedik ama yine de takımın en kötülerinden birisi. Kötü oynaması bir tarafa, takım içinde de oyunbozanlık yaptığı yönünde duyumlarımız var. Aslında kendini rezil ediyor, çünkü sanal ortamlarda kendisiyle sıkça dala geçen Galatasaray taraftarlarını haklı çıkarıyor bu haliyle.

ibrakadabra55

Hakan Bayraktar'ın gönderildiği bir takımda Mustafa Sarp nasıl oynuyor anlıyamıyorum.

AhmetDenizci

Atatürk, Mustafa Sarp ve Fink

Mustafa Sarp için hatırlarsanız sezon başı gazetemdeki köşe yazılarımda mutlak alınması gereken futbolcular arasında  göstermiştim.
Sonrasında ise Adnan Sezgin'in göreve gelişi ve ligin başlamasına sayılı günler kala bu futbolcunun transferi gerçekleşmiş ve ben yine köşe bir yazımda isabetli bir transfer diyerek söz etmiştim.
Çünkü benim gibi kamuoyunun büyük bir kesimi bu futbolcunun geçmişinde Bursaspor'daki parlak futbol yılları ve sonrasında da Galatasaray'da oynadığı sezonları hatırlayarak Samsunspor adına yararlı bir transfer  olacağını düşünmüştük.
Aynı Mustafa Sarp sezon başı hazırlık kamp dönemi geçirmeden Samsunspor'a gelmiş dolayısıyla da ligin ilk karşılaşmasında yani Gençlerbirliği maçında oynatılmamıştı.
Hatta bu maçın devre arasında 19 Mayıs Stadı'nın vip salonunda kendisi ile karşılaşmış ve  Samsunspor'un özellikle bu sezon kendisine çok ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalışarak övgü dolu sözlerle de onu bir şekilde motive etmeye de çalışmıştım.
Ardından bu kez 2'nci karşılaşma olan İstanbul deplasmanındaki Galatasaray karşısına ilk 11'de forma şansı bulmuş ve o maçta mükemmel bir performans ve bir de gol atmayı başarmıştı.
Türk Telekom Arena Stadı'nda attığı gol sonrasında hatırlarsanız ellerini gökyüzüne kaldırmış sanki onu Galatasaray'dan gönderenlere "gördünüz mü beni " dercesine bir mesaj göndermeyi de ihmal etmemişti.
Sanki bu karşılaşmada sırf bu mesajı verebilmek ve de birilerine kendini ispatlamak için oynamıştı.
İşte Galatasaray karşısında böylesi mükemmel performans gösteren o  Mustafa Sarp, sonrasında çıktığı tüm karşılaşmalarda oynadığı futbolla beklentilere cevap vermeyi bırak tam bir hayal kırıklığı yaratırken; son karşılaşmalardan Eskişehirspor maçının ilk yarısı sonunda oyundan alınmış sonrasında Ankaragücü maçında da ilk 11'de forma şansı da bulamamıştı..
Yani anlayacağınız gelinen bu noktada ortaya çıkan tabloya göre ligde 10'uncu hafta geride kalırken Mustafa Sarp'ın aklı  Galatasaray'da kalmış dolayısıyla da  yeni takımı Samsunspor kendisinin maalesef çok da umurunda değilmiş gibi görünütü oluşmuştur.
Oysa dünyanın parası verilerek bonservisi ile alınan Mustafa Sarp'ı  bir başka  transfer Beşiktaş'tan hem de kiralık alınan Alman Fink'le kıyasladığımızda ise bu futbolcu geldiği günden bu yana oynadığı tüm karşılaşmalarda bireysel olarak elinden geleni yapmaya çalışmış ve yine takımının başarısı için zaman zaman tekmeye kafasını sokmaktan bile kaçınmamıştır..
Üstüne üstlük  bu futbolcu sezon sonu Beşiktaş'a döneceğini bildiği halde...
Ulu Önder Atatürk'ün bir sözünü hatırlatmak istiyorum...
"Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim"..
Şimdi ben sizlere soruyorum Atatürk yaşasaydı Mustafa Sarp'ı mı severdi yoksa Alman Fink'i mi?

Ercüment Gül [ 11.11.2011 ]

ChucKeR

Allah var ben Sarpı Gs maçında da beğenmemiştim.

ercan0655

yahu adam kazmanın önde gideni sadece koşacak kabiliyet teknik hak getire ben fulboldan anlamam diyen adam bile anlar bide ben oldum demeye başladı mı salla gitsin hayırlı işler zzzzz

AhmetDenizci

masbene

golcü olsa gs den gonderilmezdi

Ollivanders

seni getirenin ben....