5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

RT55

ben buna gecen hafta sallamıştım bu hafta süper oynadı-o zaman tank gibisin ,belin dönmüyor, ayaklarında ağırlıkmı var diye yine sallıyorum...(haftayada süper oynarsın inşallahhhhhh....) ;)

##kdc##

bacaklarıyla koşabildiğini öğrenince daha da verimli olcak inş;

Gorkem

hep böyle devam fink.

Turuncu

Uğur Yıldız

Kaya

Alıntı yapılan: iak5529 - 17 October 2011, 00:13:29
Bu  Alman ise diğerleri kesin Avatar o kadar söylüyorum...Ne fiziki mücadele var,ne konsantrasyon ne de teknik.. Yazıkkk..

Yani bir maç tamamiyle rezil oynayıp ertesi maç nasıl maçın en çok koşan adamı olabiliniyor anlamak çok güç..Sadece şu mücadeleni göster.Senden kimse al topu adam geç veya on tane şut at gibi şeyler beklemiyor..Ayrıca SAMSUNSPOR kaptanlık pazubandını koluna taktıysan fb-bjk maçının yorumunu da lütfen yapma..

lucarelli

Bu maç iyi oynadı. Ama artık istikrarı yakalaması lazım. Bir maç dipte bir maç tepede olmaz.

özkan

Bu adamın başka problemleri olmalı..İstanbulda 12 Km koşan bir adam Samsun'da rezil bir futbol oynayamaz,oynamamalı..Hadi hayırlısı,çarşamba göreceğiz bir ölçü neden istikrar gösteremedeğini..

feveran

lig tv de maçın adamı secıldı fakat şansal büyüka oyunu adem alkaşiden kullandı

HoliganSamSunLu

maçın adamı seçilmek pekte önemli değil devamlılık olmadıktan sonra bri maçlık performans bağlayısı olmaz ilk hafta yaptıkları fb maçına kadar yapmadıkları bakıldığında karar vermek zor.

AhmetDenizci

Dartagnan

sünnetli naber lan !!!!

kýzýlyýldýz55

sen almansan ben dinazorum 

Jnr.Serkan

Kötünün iyisiydi.Ona sıra gelene kadar Ergün,Bahia,Sarp,Murat var

Dartagnan

valla dun ne yaptı bana bırısı soylesın? Serkan görüşüne saygı duyuyorum ama  ben kotunun ıyısı olacak bı sey goremedım acıkcası...