Samsunspor Nereye Koşuyor?(Her satırına katılıyorum)

Başlatan erhan55, 21 August 2011, 02:21:49

« önceki - sonraki »

doðan

Yazıyı tanju nun yazmasımı sorun !!!!

açık ve net evet !!!

Zamanında kulübün kapısından içeri giremediği günleri unutmadık hala , yazsında işaret etmiş olduğu bir noktaya da takılmadım değil hani ... profesyonel birine emanet edilmeli derken kimi işaret ediyor olabilir...benim aklıma kimse gelmiyor nedense ..yada bir geliyor gibi ..
olağan üstü kongre ye gidilmesi bencede gerekir .. bu kadar iç huzursuluğun ve vaad edilen bu kadar sözün arkasında durması gerekenler , şayet sözlerini tutacaklarsa , yeni yönetim anlayışı şart ..
vizyonel bakışa açısına gelince , bu sene için vizyonel bakışı bizde beklemiyorduk elbette , polyanna edebiyatı yapmaya gerek yok .. ayaklarımızın üzerinde durmamız gereken bir yıl olacağını başından beri biliyorduk ..
dönelim Tanju ağabeye artık gs üzerinden prim olmuyomu ağabey , fb deniyelim birazda düştü düşmedi , ama ne yazıkki sanada SAMSUN lu tanju ibaresi yapıştırıldığı için arada birde olsa SAMSUNSPOR konuşmak gerekli öyle değilmi ..
Ağabey malesef senin bu camiada sevmeyenin de oldukça fazla günahının sevabından fazla olduğuna iananlardanım ...sen SAMSUNSPOR un sana ihtiyacı olduğu zaman gelecektin ... bu gün dün var olan ların günüdür ... cefa yı çeken safasını sürmeli felsefesini bilenlerin günüdür .. bizim tarihimiz ve yüreğimiz büyük ,isimlerimiz değil İbaremiz büyük ŞANLI SAMSUNSPOR , kayyuma gitmek üzereyken direniş takımı olmuş , inanış takımı olmuş , her üzerine basıldığında inatla yeniden doğmuş bir takım dan bahsediyoruz , Herşeyin önünde İnananların takımı olmuşuz ..varlığımız bir sebebi var bizim artık , keyfiyet değil yaptığımız , dün SAMSUNSPOR u çıkarmı çıkmazmı diye yorumlayanlar şimdi neyi yorumlar olmuşlar ...

Yorumlarda bir kaç arkadaşa dair de bu sözüm , Kardeşim yada biraderim yada abim eyvallah , sözünüzü sakınmayacağınız yer burası değil ,
saygı ve sevgiyle kalın

5trawberry

Doğru demiş. Tanju her zaman, Samsunspor menfaati için elinden gelenin fazlasını yapacak kişidir benim gözümde.
Yönetime girme ya da, teknik ekibe girme gibi bi çabası da olmaz bu saatten sonra.

Eski videoları ortaya atıp iş bulandırmanın da gereği yok.
Neyin ne olduğunu herkes biliyor, sene 2011 oldu. İnsanların düşünceleri ve bakış açıları değişime açıktır. Yaşadıklarından ders çıkarma özelliği de vardır, insanoğlunun..

erhan55

@dogan
Kardesim,birader konusu bu başlık altında benim tepki gösterdiğim konu o yüzden birkaç arkadas diyerek ortaya laf atar gibi bana laf atacağına özelden yazsan daha yakisik alirdi
1-forum kuralları geleneği vs deyip duruyorsunuz ama özelden yazmanız gerekenleri sırf yandaş aramak için ya da alkış için ulu orta yazıyorsunuz!forumun ana kuralı birader,kardesim gibi lafları kabullendirmek değil kisiye saygidir!
2-aynı takımı tutuyoruz diye kimse bana laubali sekilde birader kardesim diye hitap etme hakkını kendinde bulamaz!
3-aynı fikri paylasmiyoruz diye kimse beni cocuğu gibi azarlayamaz!
4-bu forumda bulunuyorum diye kimseye hangi lafları kabullenmem gerektiğini sormam!
ADMİN EĞER BU YAZIYI SİLİYORSAN MUHATTABI OLAN CEVAP VERDİGİM ADAMIN YAZISINI DA SİL!!!BANA YAZILAN BİR SEYE CEVAP HAKKIM DOĞMUŞTUR!ADMİNLİK BU HAKKI ALMAK DEĞİL BU HAKKI KORUMAKTIR!!!

AntZ

Lusage

Oh be.. Şükür...

Burak

sadece55

Ne kabus adamdı yahu...Bir daha erhan ve türevleriyle karşılaşmamak dileğiyle

maraton

bu erhanı ben ona sövemeden kim attı lan siteden  :kafa:

sadece55

King Of The North

22 August 2011, 09:10:44 #24 Son düzenlenme: 22 August 2011, 09:13:47 Sapýna Kadar 55
Erhan gitti, sıra türevlerinde, sitenin seviyesi düşürüyorlar, çoğu zaman bunlar yüzünden insanın yazası gelmiyor, Tanju kim ya, adam bas bas bağırıyor ben gsliyim ya da travzansporluyum diye, hala bazı arkadaşlar ısrarla tanjuyu övüyorlar, yazdığı saçma sapan yazıları da buraya yapıştırmaktan imtina etmiyorlar.

doðan

Alıntı yapılan: erhan55 - 22 August 2011, 02:44:30
@dogan
Kardesim,birader konusu bu başlık altında benim tepki gösterdiğim konu o yüzden birkaç arkadas diyerek ortaya laf atar gibi bana laf atacağına özelden yazsan daha yakisik alirdi
1-forum kuralları geleneği vs deyip duruyorsunuz ama özelden yazmanız gerekenleri sırf yandaş aramak için ya da alkış için ulu orta yazıyorsunuz!forumun ana kuralı birader,kardesim gibi lafları kabullendirmek değil kisiye saygidir!
2-aynı takımı tutuyoruz diye kimse bana laubali sekilde birader kardesim diye hitap etme hakkını kendinde bulamaz!
3-aynı fikri paylasmiyoruz diye kimse beni cocuğu gibi azarlayamaz!
4-bu forumda bulunuyorum diye kimseye hangi lafları kabullenmem gerektiğini sormam!
ADMİN EĞER BU YAZIYI SİLİYORSAN MUHATTABI OLAN CEVAP VERDİGİM ADAMIN YAZISINI DA SİL!!!BANA YAZILAN BİR SEYE CEVAP HAKKIM DOĞMUŞTUR!ADMİNLİK BU HAKKI ALMAK DEĞİL BU HAKKI KORUMAKTIR!!!

Sayın arkadaş ;
Senden bir cevap geleceğini tahmin dahi etmemişken ( özellikle iak dan bekliyordum ), bu serzenişin nedenini anlamış dahi değilim ,
1- laubalilik bu kadar yazının neresinde...
2- aynı takımı tutuyor olmamız sadece sana saygı  duymamı gerektirir..
3- kimi nerde ne zaman azarlamışım ..
4- sana bir lafı kabullen diyen oldumu ..

şimdi bu laflara cevap veremeyecek sin , en azından kendin , öncelikle fevri davranışlarını kabullen  ve insanların seni yanlış tanımalarına müsade etme bence ,
yada var sağlıcakla kal ,

doðan

ulen bu site sayesinde MEVLANA gibi oldum , neolursan ol yine gel  :evet: :evet: :evet:

Akyol

Bu tip arkadaşlara yüz verenler var maalesef! Ama çok şükür ki adminlerimiz mükemmel çalışıyorlar bu erhan55 gibi birkaç kişi daha var sitede atar gider yapan umarım kendilerine çeki düzen verirler...

millwall

samsun da tanju çolağı seven birisini görürsem rövaşata çekicem çiftlikte.hemde topsuz :D

Akyol

Alıntı yapılan: millwall - 22 August 2011, 13:09:20
samsun da tanju çolağı seven birisini görürsem rövaşata çekicem çiftlikte.hemde topsuz :D
Ortayı ben atarım direk mi vuracaksın göğüste sektirip mi?  :kanka: