Çok geç olmadan...

Başlatan Jnr.Serkan, 18 August 2011, 16:09:25

« önceki - sonraki »

zzeennkkee55

Neden hep Orduyla Mersinle bir karşılaştırma var..Ve nedense karşılaştırmalarda hep üstün çıkıyoruz.Yapmayın etmeyin Mersin'de Ordu'da direk 11 inde oynatacak oyuncular aldı..Biz kaç transfer yaptık kaçı 11 de oynayabilir...Yabancıları kaç kere izlediniz ne kadar biliyorsunuz..En azından Culio'yu Stancu'yu Moritz'i Zurita'yı Kamanan'ı hepimiz biliyoruz...Mersin ve Ordu'nun çok çok gerisinde kaldık transferlerde kim ne derse desin

lucarelli

Bahia, Lazar, Selim  çok iyi oyuncular. Dominguezden de umutluyum. bunlar direkt olarak 11de rahat oynar.

FaTiH_HaN

Bu sene küme düşme mücadelesi büyük ölçüde  süper lige yeni yükselen takımlar arasında geçecek o yüzden orduyla mersinle karşılaştırma yapılması gayet doğal. ordu iyi yabancılar aldı ama onları orduda mutlu edebilecekmi hiç sanmıyorum keza mersinde öyle.

SAMSUNLU ORUMA 55

2-3 dk önce yazdığım bu konuyla kendi düşüncemi yansıttığım yazı silinmiş neden acaba ??

lucarelli

Kadro dışı kalan futbolcularımız başlığına yazdığın bir şeyler var. Acaba onu mu kastediyorsun?

sersa

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: lucarelli - 18 August 2011, 17:59:02
Kadro dışı kalan futbolcularımız başlığına yazdığın bir şeyler var. Acaba onu mu kastediyorsun?
pardon abi başlıkları karıştırdım telden giriyorum da

55__Gurbet__55

@ lucarelli

Abi yapma etme takimin durumu cok kötü.Takimda forvet yok,Defans komple degisti. Saydigin oyuncular iyi olabilirler ama burda ne yapacaklari belli degil.Selim´den baska hicbirisi Türkiyede top oynamadi.Ordu ve Mersin kagit üzerinde daha iyi kadrosu var.Tabiki onlarin aldigi oyuncularinda burda göstercegi performans belli degil ama oyuncular daha kaliteli!

muzaffer4

orduspor da mersinden süper transferler yaptı 2 takımda da süper lig tecrübesi bulunan futbolcular bulunuyor nobre ve hakan arıkandan bahsetmiyorum orduspor a.dereli murat kalkan yalçın ayhan hakan özmert aldı ve culio ve stancu kadrodaki 7 kişi süper ligden alınma zaten yabancıları fena değil garcia iyi mersin deseniz kadroları ortada geçen seneki kadroları da iyiydi ama bu sene takviyelerle süper lig kadrosu yaptılar ya biz süper ligde oynayabilicek en fazla 7 oyuncumuz var çok yazık her şey transfer değil önemli olan takım olmak ama takım olamayınca transfer gerekir..

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 18 August 2011, 17:56:24
Bu sene küme düşme mücadelesi büyük ölçüde  süper lige yeni yükselen takımlar arasında geçecek o yüzden orduyla mersinle karşılaştırma yapılması gayet doğal. ordu iyi yabancılar aldı ama onları orduda mutlu edebilecekmi hiç sanmıyorum keza mersinde öyle.

Biz mutlu edebileceğimiz mi ? ya da onlar neden mutlu edemesin ? paralarını aldıktan sonra mutlu olurlar..Rakipleri küçümsemeyi bırakalım bizden hareketli ve daha iyi transfer sezonu geçiriyorlar nokta transferler yapıyorlar mevkiye göre..Ben Culio,Stancu,Moritz,Kamanan hücum hattını ve orta sahaya da Zurita ismini isterdim bizim için..Onlar aldıysa biz de alabilirdik 3 takımın bütçesi de denk sonuçta..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 18 August 2011, 18:05:40
Biz mutlu edebileceğimiz mi ? ya da onlar neden mutlu edemesin ? paralarını aldıktan sonra mutlu olurlar..Rakipleri küçümsemeyi bırakalım bizden hareketli ve daha iyi transfer sezonu geçiriyorlar nokta transferler yapıyorlar mevkiye göre..Ben Culio,Stancu,Moritz,Kamanan hücum hattını ve orta sahaya da Zurita ismini isterdim bizim için..Onlar aldıysa biz de alabilirdik 3 takımın bütçesi de denk sonuçta..

ben şehir olarak samsunla ne mersini nede orduyu karşılaştırmam trabzon dünya kadar para veriyor ama hiç bir topçusu trabzonda mutlu değil takımın %70 i dağıldı bunlara paraları takır takır veriliyordu. ben maddiyattan bahsetmiyorum milanodan orduya gelen adam yada istanbuldan mersine gelen nobre bunları sadece parayla mutlu edemezsin ben kimseyi küçük görmüyorum ama göz var nizam var. bizim yabancılarımızın mutlu olamayacak durumu yok hem Samsun şehir olarak potansiyeli sağlam hemde gelen oyuncular öyle aman aman yerlerden gelmediler zaten beğenmeme gibi durumları yok.

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 18 August 2011, 18:14:02
ben şehir olarak samsunla ne mersini nede orduyu karşılaştırmam trabzon dünya kadar para veriyor ama hiç bir topçusu trabzonda mutlu değil takımın %70 i dağıldı bunlara paraları takır takır veriliyordu. ben maddiyattan bahsetmiyorum milanodan orduya gelen adam yada istanbuldan mersine gelen nobre bunları sadece parayla mutlu edemezsin ben kimseyi küçük görmüyorum ama göz var nizam var. bizim yabancılarımızın mutlu olamayacak durumu yok hem Samsun şehir olarak potansiyeli sağlam hemde gelen oyuncular öyle aman aman yerlerden gelmediler zaten beğenmeme gibi durumları yok.

işte o aman aman yerlerden gelmeyen oyuncuları bilmeden izlemeden diğerlerinin transferinden iyi demek de kahinliktir..

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: zzeennkkee55 - 18 August 2011, 18:16:05
işte o aman aman yerlerden gelmeyen oyuncuları bilmeden izlemeden diğerlerinin transferinden iyi demek de kahinliktir..

ben kahinim zaten  ;)

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 18 August 2011, 18:17:27
ben kahinim zaten  ;)

bence pollyannasın ama nese uzatmayalım umarım ben yanılırım kazanan Samsunspor olur

hacettepeli

kötü demek de kahinlik. bekle ve gör metodunu benimsersen strese girmezsin.