Sezon Açılışı SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor

Başlatan samsunum, 18 August 2011, 01:40:19

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: masbene - 25 August 2011, 15:59:56
Ebru Yaşar ne ya
Alıntı yapılan: hacettepeli - 26 August 2011, 11:33:55
ebru yaşar o kadar da kötü değil. eskiden daha kötüleri gelirdi. kadının sesi güzel hiç yoktan şişirme sanatçı değil. gerçi şişirme demişken silikon taktırmıştı 4-5 sene önce göğüslerine. lafın özü fena değil gelmesi  :)
netice de sol açık olarak gelmiyor :D iki şarkı söyleyip şak şak yapacak ;D >l<

celebi

gelmek istiyorum maça ama bakalım olmazsa bana istanbul yolu gözükecek

Burak

muzaffer4

biletler 5 tl çok ucuz helal olsun yönetime ama kale arkasıyla maratonu aynı fiyata satmak saçmalık maraton 7-7.5 olsa kale arkalrı da 3.5 5 olsa daha iyi olurdu herkes maratona geliyor kale arkaları bomboş oluyor yine şirinler doluyor ama..... :-X

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: masbene - 25 August 2011, 16:00:51
Güçlü Soydemir kardeşimiz çıksın bari :)

Güçlü Soydemir yanılmıyorsam geçen sene bir maçımızda vardı ve maç başından sonuna kadar kendisini dinleme eziyetinde bulunmuştuk. ;)

muzaffer4

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 03 September 2011, 10:54:12
Güçlü Soydemir yanılmıyorsam geçen sene bir maçımızda vardı ve maç başından sonuna kadar kendisini dinleme eziyetinde bulunmuştuk. ;)

evet altay maçımıydı? öyle bir şeydi yanılmıyorsam deli çobanı bu mu söylüyordu maratonda birisi kendinden geçip deli çoban çekiyordu ;D ;D ;D

fanatik samsunsporlu

geçen sene sezon açılışı paralımıydı.hatırlayamadım.ama faruk özak a bayağı sövmüştük

King1965

Sezon açılışını gurbetcılerımızde ızlıyebılecekler.. http://soccertr.net/ adresde

silopilimuhsin

King1965

muzaffer4

hadi dolduralım stadı sezon açılışı görsünler..

sadece55

Biletix gişelerinden saat kaça kadar bilet alabilcez bir de saat 7 gibi girebilirmiyiz illa ki 5 te mi girilecek ?

berusa55

Maç saati olan 8e kadar açık tutarlar bilet gişelerini Erdinç büyük ihtimal.

Gaziosmanpaşalı3455

maçın yayını varmı arkadaşlar şu soccertr.tr.nette virüs algılıyor ve uzak masaüstü bağlantısı kesildi değip açılmıyor

Ayberk