2011-2012 Yeni sezon forma fiyatları.

Başlatan Serkan, 15 August 2011, 20:28:11

« önceki - sonraki »

alperen

Biraz önce store daydım..ayın 22 sinde gelcek buraya formalar fiyatlarda 40-60TL arasında olcak dedi  :o

germencisse

Armalarda olan hatalarını,orjinal isim yazdırma seçeneğini kullanarak kapatsalar bari..

muzaffer4

bence fiyatlar normal ama herkes çok pahalı diyor facebook sayfasındaki yorumlarda  sanki galata_saray in forması sanki adidas nike hatta formaları almayın beter olsun diyenler var ya çok yazık bu ne biçim bir taraftarlık tır formalar ne güzel ilk çıktığı gün nostalji alacam..

furkan5534

bıde ustten yamuk cızgılı formalar var antreman formasımı bılmıyorum sıyah forma onlarr harıka ya

Ajan

Antrenman ürünlerininde fiyatları  açıklansaydı iyiydi :)

KotuCocuk55

Formalar 10 numara olmus,bir arkadasin dedigi gibi bidaa böyle forma gelmez.Almak lazim ben cok begendim!

ali ihsan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 15 August 2011, 23:21:43
bence fiyatlar normal ama herkes çok pahalı diyor facebook sayfasındaki yorumlarda  sanki galata_saray in forması sanki adidas nike hatta formaları almayın beter olsun diyenler var ya çok yazık bu ne biçim bir taraftarlık tır formalar ne güzel ilk çıktığı gün nostalji alacam..

Onu diyen inbeler çift takımlıdır zaten.Gidip eziklerin formasını alsın domuşuklar

sadece55

Formaları reklamsız satışa çıkarmazlar umarım

fındık

100 lirada olsa o forma alıncak yani :kafa:

brigand

forma fiyatları gayet makul. tasarım içinse herkesin zevki ayrıdır. ama bazen kendi insanlarımıza kendi yöneticilerimize kullandığımız dil ağırlaşıyor.argoya yaklaşıyor, buda sitemize yakışmıyor. kulüp menfaatleri doğrultusunda bence güzel anlaşma. neredeyse 1 milyona yaklaşan direk gelir kalemi elde ediyor.hemde hizmet kullanıyor. akıllıca bir planlama. forma tasarımları aman aman olmasa da sponsor reklamların eklenmesi ile albenisi artacaktır.

Burak

Formaları alacağım ama bütün ekleri eklendikten sonra. Errea 2 sezon önceki gibi yapmaz umarım satılan farklı maçta giyilen farklı olarak

brigand

Alıntı yapılan: Burak - 16 August 2011, 10:02:47
Formaları alacağım ama bütün ekleri eklendikten sonra. Errea 2 sezon önceki gibi yapmaz umarım satılan farklı maçta giyilen farklı olarak

aynen bende böyle düşünüyorum. önce tüm patchleri beklicem.

Tufan

süper lig amblemi, birde abartı olmayan göğüs reklamı eklenince 2 çubuklu formada efsane olur hissediyorum  :)

SamsunSpor5599

Ayberk

Ben de reklam takıntısına sahibim ama, siyah ve klasik forma sade haliyle daha mı iyi ne :)