Yeni yapılacak Stad'ı Şehir içine istiyoruz kampanyası Hk...

Başlatan Serkan, 07 August 2011, 23:22:36

« önceki - sonraki »

Serkan

Facebook'da böyle bir kampanya başlatılmış, destek olunmalı,

Bu yazı büyük bir hatanın engellenmesi içindir!!!!
Değerli Samsunspor'lular Spordan sorumlu bakanımız Suat kılıç bugün Stadın Tekkeköye yapılacağını açıkladı... Samsunun dışına yapılacak olan stada karşıyız... Taraftarımızın %60'ı öğrenci ve %80'inide stada yürüyerek geldiğine göre sen o stadı 30.000 kişiliği bırak 55.000 kişilik yapsan ne farkeder dolmadıktan sonra... Buradan sesleniyoruz stadı oraya yapmak Samsunspor'u şehirden uzaklaştırmaktır.ŞEHİRLE SAMSUNSPOR'un bağını koparmaktır... Biz yerimizden memnunuz yapacağınız stadyum sizin olsun!!!!

olcay

ne gitcem tekkeköye ya.zaten ceditten stad yarım saat.yolu 1 saate çıkardıktan sonra 4 saat 5 saat maç yolunda geçer mi? sanki koca samsunda yer kalmadı.eski bafra garajlarına kimsenin gitmiyceği,psikopatların takılcağı ıssız park yapcağına stad yapsalarmış.ya da eski bağkurun karşısındaki eski stadı yıksınlar. limanıda içine alsınlar.şehrin en güzel yerinde liman var ya..  :kafa:

mimar55

şu stadın mimarisi cok kötü arkadaşlar armamızdan faydalanma yok şimşek şeklinde de olabilirdi eğer sdatın kapısına kadar metro giderse nere yapıldığı önemli olmaz bence o gün stada giden metrolar ücretsiz yapılır avrupada öyle ama genede düşünmek lazım eski stad yıkıldığında çektiğimiz çileyi ben çok iyi bilirim şimdi samsunda olmadığım için potansiyeli bilmiyorum ama eko stadların can damarıdır mimarisi kötüyse nere yapılırsa yapılsın hiçbir işe yaramaz...

ramcQ_55

organize sanayi bölgesinin göbeğine sanayi pisliğinin en yoğun olduğu bölgeye statmı yapılır sayın bakanım  :kafa: :kafa: :kafa:

yolu molu kavşağı yaptın trafiği hafiflettin ya sanayi pisliğini kokusunu dumanını ne yapacaksın sayın bakanım siz demedinizmi 19 mayıs stadını sanayinin pisliğinden kurtaracaz die şimdi yaptığınız nedir sanayi pisliğinin en yoğun olduğu bölgeye stat yapıyosunuz bunun nası bi acıklaması olur merak ediyorum al_sana al_sana al_sana

red_white

tekrar söylüyorum bu Samsunspor taraftarlarının şehirle olan bağlarını koparma projesidir... Samsunspor diye sokakları inleterek maçlara giden kişileri engelleme projesidir...

Musti

Tekkeköy olayı Yusuf Ziya Yılmaz'ın dayatmasıdır bir de.

kumköylü ahmet

Bilemiyorum daha bizim icin fark etmiyor hatta ben carsambaliyim ama gurbette oldugum icin ve arabayla geldigimden sorun olmuyor.Ama stadin simdiki yeri bence super ordada kalmali..Tekkeköye yapmanin hicbir anlami olamaz.Sacmalamislar Resmen

twitter

otobüsle giderken sanayiye gidene kadar canım çıkıyor bir de tekkeköy'e taşınırsak ohoooo

yemişim modernliğini hem kaç kişi olacak ki o stadda ?

tekirdağ nedir ya  :D

berusa55

Tekkeköy'e yapılacak bir stadda o alışılagelmiş yoğunluğu ve atmosferi bulamayacağımıza dair endişem çok büyük. Samsun'umuzun fiziki şartları gözetilmeden "nasıl olsa gelirler" ya da yapmış olmak mantığıyla koskoca bir stad yapılmaz; hele ki bu stad Tekkeköy gibi nüfus yoğunluğuna uzak bir ilçemize sadece büyükşehir sınırlarında nasıl olsa mantığıyla bile yapılmamalı. En önemlisi yer konusunda acele edilmeyip taraftarın şehrin görüşü alınmalı bu konuda fikir alışverişlerinde bulunulmalıdır. Koskoca bir yapı bu; prefabrik değil ki "ha olmadı buraya hadi başka yere taşıyalım" diyelim.

Tekrar söylüyorum; yeni stadımız mutlaka İlkadım ve Canik ilçelerimizden birinde planlanmalıdır. İlkadım'daki en uygun alan ise en başından beri savunduğum yeni otogar civarı çevre yolu kenarıdır

5trawberry

Kimisine göre Otogarın orası bile uzak geliyor, ama mevcut durumda başka alan yok. yine en iyisi orası.
Ama Tekkeköy nedir ya ?
Millet ilçelerden geliyor, bir de tekkeköy mü uğraşacak, artı olarak seyirci sayısı ister istemez düşecek.
Geçen sene maça ne gideceğim tv veriyor nasıl olsa zihniyetleri vardı, o adam biraz zorlamayla maça geliyordu.
Şimdi nasıl getircem ben o tip adamları maça.
Diyecek ta ebesinin nikahına mıı gelecem maç için diyecek.

Ki öyle adama zaten ihtiyacımız yok da, maksat Samsunsporumuz para kazansın, kalabalık görünsün :)

5trawberry

Ben de güzelce bi metin hazırlayıp yolladım.

Umarım sonuç alınır.

jurista

Stadın şimdiki yerinden uzaklaştırılmasının nedenlerini irdelemek lazım !!!

1-Sosyolojik ve Psikolojik boyut
2-Ekonomik boyut

1-Samsunsporun şehirden uzak ,köşede ücra bir yerde durması bazılarınca en ideali.Maçtan önce Çiftliği,56 ları inlete inlete itoş sesleriyle geçilmesi belli ki bazılarını rahatsız ediyor.

2-Stadın şimdiki alanının bazı abilere çoktan sözü verilmiş olma ihtimali.

Fazla ayrıntıya gerek yok ,komplo teorisi denebilir bunlara ama malesef yaşadıklarımızdan öğrendiğimiz çok şey var ...

Bu kente kağıt üzerinde adli tıp kurulmuş olmasına rağmen nasıl hala fiziki olarak kurdurulmuyorsa,cenazelerimiz Trabzona gidiyorsa,Koskoca Samsunda gümrük ihalesi yapılamıyor insanlar ihale için Trabzona gidiyorsa,HSYK nın istinaf mahkemesi karadeniz bölgesinde Samsunda kurulmalıdır dayatmasına ,o zaman bize karadenizi böler Doğu karadenizde de bir istinaf mahkemesi kurar onu da Trabzona yaparız pişkinliği yapılabiliyorsa bunları düşünmemek elde mi ???

erhan55

daha önce de dedim tekrar söylüyorum. her ne kadar yeni stat bize babalık gibi gelse de mevcut stadın arsa değeri şimdi planlanan stadtan en az 3 tane inşa eder. bu yüzden bence burası peşkeş çekilecek

cembaba

Batıpark'ın oralara park yapacaklarını stadı diksinler. Kayseri'de öyle. Hemen yolun kenarında stat. Bize de böyle bir şey gerek.

Gorkem

Alıntı yapılan: red_white - 08 August 2011, 00:04:46
tekrar söylüyorum bu Samsunspor taraftarlarının şehirle olan bağlarını koparma projesidir... Samsunspor diye sokakları inleterek maçlara giden kişileri engelleme projesidir...
kesinlikle katılıyorum