HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

Lusage

maç başlamadan önce maratona çok sayıda futbol topu dağıttılar. Ramazana rağmen hatırı sayılır bir seyirci var. Ayrıca ses sistemi değişmiş. Çokta güzel olmuş.

red_white

furkan5534

samuray

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 06 August 2011, 16:29:57
Ankaragücü Fan Page'de Kanal S de maç olacağını burdan izlenceğini yayınlamış.Maç saati kesin çöker
yarım saattir uğraşıyorum açılmıyor denemediğim link kalmadı bu kanal s.nin uydu yayını varmı ya bilen kvarmı

Lusage

kadromuz

Ahmet şahin
Bahia
Saffet gurur
Kemal
Başaran
Lazar
Murat
Ufuk
Dominguez
Zenke
Bir kişiyi seçemedim

Lusage

samuray

ya kanal s.den seyredebilen varmı açılmıyor bi türlü uydu yayını varmı kanal s.nin

berusa55

samuray

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 August 2011, 20:12:04
Kanal S uyduda yok malesef...
ya demek seyredemiyeceğiz yarım saat öncesinden başladım denemediğim link kalmadı ya bir türlü açılmıyor

furkan5534

arkaDas bursasportv uefa macını yayınladı öyle böyle biz hazırlık macını ızlıyemıyoruz.!!!

berusa55

Antende yayın mı kaldı artık. Herkes uydudan izler bizim Kanal S de uydudaki yayınını link hattını Urfa Tv'ye satar. Yapacağını işe sizin!

samuray

Alıntı yapılan: Lusage - 06 August 2011, 20:11:57
gol yok şu ana kadar ankara daha etkili.
samsun dışında yız kanal s de açılmıyor bir türlü seyredemiyoruz anlaşılan bilgi paylaştığın için tşk.

kale5501

arkadaşlar izşeyemiyoruz ama en azından skor bilgisi olan versin

samuray

Alıntı yapılan: furkan5534 - 06 August 2011, 20:14:08
arkaDas bursasportv uefa macını yayınladı öyle böyle biz hazırlık macını ızlıyemıyoruz.!!!
samsunspor tv bir an önce açılmalı arkadaşlar bken bu konuda sayfa açtım nedense ilgi görmedi anlamadım