10- Ekigho Ehiosun

Başlatan germencisse, 14 July 2011, 20:29:51

« önceki - sonraki »

cgr

Lan ördekkk ulan ördeeeekkkk....  :kafa: :kafa:

kaptan 55

senin kaçırdığını amatörde kaçırana ne yapıyolardı biliyomusun?

FaTiH_HaN

7 küsür metre kale 6 pas içinde kaleye 2-3 metre uzaklıktan topu auta atmanın hiçbir izahı yok bizi belkide kümeye gönderen pozisyondu.

Jnr.Serkan

Maçı radyoda dinledim akşam.spikerin tarifi şu.7 metre kale 2 direk,1 Allah topun başında ekigho vurdu top stattan dışarı gitti...ben abartıyo sanmiştım.ulan pes'deki gbi vurmayıp surerek kalenin içine girse yine gol olcakti..

kuzey55

küme düşmemize en büyük nedenlerden birisin ekiGO

NE OLURSAN OL DEFOL.

beşnumara

Bu hıyara kızsak ne olacak ki bunun alternatifini oluşturmayanlara kızmak gerek.Yoksa her maç birine kılıf buluruz ama yine de kurşunlara gelesin ekigho öldüğünde üstüne atmaya toprak bulamayasın sırtlanlara akbabalara kalasın ekigho.Aldığınız paralar haram olsun...

celebi

ekigo pisliğini temizlemelisin ve kalmalısın derim ben

havzalı55

Ulan sana hergün her dakika her saniye sövüyorum yaktın bizi ******* haysiyetsiz herif

babasamsunlu

golü kaçırdıktan sonra çok fena yıkıldım.
ama küfredemedim.
o golü atcan daa ekigo diyebildim sadece.
ama sahadaki ruhsuzlardan daha çok koştu daha çok çabaladı.
son maçlarda o oynamazsa skor anlamında hiçbir şey üretemedik.
21 yaşında.
geleceği olan topçu.
biz zaten yıkıldık bari bunu kurtaralım..

Burak

Ekigho Ehiosun bizi çıkartmadan bir yere gitmiyosun

lucarelli

Seneye çok iş yapar, yeni Emenike olur ama maliyet analizi de yapmak lazım.

Jnr.Serkan

Daha önce ülkesinde yaptığı röportajda takım alt lige düşerse gideceğini belirtmişti arka sayfalarda var.

Bir şehirin kaderiyle oynadın...

ali ihsan

Çıra gibi yaktın bizi...Kayseri'den Samsun'a dönerken otobüste her gözümü kapadığımda o pozisyonu gördüm...

GurbetciFanatik

Takim alt lige düsserse gidecekmiymis.
Güle Güle yavrum bu Takim kimleri gönderdi yine yikilmadi.
Bi sana kalmaz herhalde. Kalirsin oh ne ala kal gidersende git kapi orda.

Ollivanders

Ben ekighonun yetenekli olduguna inanmıyorum. Tamam gol attı maç kazandırdı  ama bu onun gorevi kazandıracak. Bunun yanında kaçırdıklarını saysak durumu nötrledigini goruruz. Ne yapmak istedigi konusunda o kadar kararsız ki kendisini bozdugu gibi takım arkadaslarını da bozuyor. Mesela uygun pozisyonda gekasın kosusuna topu atmadıgı gibi kendisi de pozisyonun içine edebiliyor. Genç ama ben fazla gelişim gosteremeyecegi kanaatindeyim.  

Boş kaleye gol atamamanın , altı pastan vurdugu şutun taça gitmesinin bahanesi yok. Atacaksın arkadas. Atamazsan bu takımda yerin yok.Samsunspor birilerinin pişmesi için kurulmuş takım degil. Bu takımda oynuyorsan herşeyini vereceksin arkadas. Herseyini veremeyecegini dusundugun , kapasitesinin sınırlı oldugunu gordugun adamı da bu takıma getirmeyeceksin bu kadar basit bence.