Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Mert

Saat 17 de bir açıklama yapacamış sanırım tff.Şikenin olmadığını söyleyeceklermiş küme düşmenin büyük ihtimal olmayacağını da ekleyeceklermiş miş miş.
Bekliyoruz hadi bakalım.

cany

bunlar uefa'dan ceza almayı göze almış zaten. olmaz artık küme düşürme

s_uzunkaya

BIRAKALIM ARTIK BU İŞLERİ. şerefimizle geldik şerefsizlerin yüzünden konsantire lamadığımız ligde Başkanından yönetimine antrönöründen futbolcularına kadar tecrübesiz olduğumuz ligde iz bırakarak şerefizmizle düştük. başkan artık futbolun özellikle türkiyedeki futbolun ne olduğunu anlamıştır. önüzmüdeki sezon gençlerle takviye edilmiş, özellikle antrönöründe türk futbolunu bilen süperligde de ant. lük yapabilcek birisini getirerek önümüzdeki sene çıkacağımız süperligde takıma sadece yabancılarla takviye ederk oturmuş mücadeleci birbirini tanıyan bir takımla her sezon daha ileriyi hedefleyen kalıcı bir takım olmalıyız. samsunsporun futbol şehri olduğu bu sezon herkezce bilindi. düşeriz ama çıktığımızda herşey çok değişik olacak...... biz samsunsporuz.....

jean

bu is fos cikacak gibi biz basimizin caresine bakalim

lucarelli

Arkadaşlar küme düşme yok derken şike yapan takımlardan bahsediyorlar. Yani lig normal seyrinde gidecek. son 3 düşecek, alttan da 3 takım gelecek.

Kaya

FaTiH_HaN

Federasyon avrupaya gidecek olan takımların listesini göndermeden önce bir karar verecek. Playoflar bittikten hemen sonra verilecek ki zaten uefada o kadar zaman verdi karar alınması için, ben hala bizim işimize gelen bir karar çıkacağını düşünüyorum. Mantıken baktığımda küme düşme cezası verilirse düşmeyiz, 3 takım düşse ki en az 2-3 tane gider fenerin yanında. Şikeciler küme düşmezse bizide düşüremezler o kadar basit olmamalı burda Samsunsporun Ankaragücünün Manisanın uefaya açacağı bir dava federasyonu zor durumda bırakır göze alamazlar bunu, yani çıkacak her türlü sonuç bizi süper ligde tutar gibi duruyor.

5trawberry

Eğer öyle bir durum varsa,bunu neden bu zamana bıraktılar. Tabi lig bitti 3 takım mağdur diğerlerinin keyfi yerinde, umurlarında değil. Yok mu bizim yönetimde protokol adamı, bu işleri bilen geçsin mağdur olanlarla iletişime önce Federasyona sonra Avrupa'ya taşısın olayı. Eğer şikeciler düşmezse ve olay normal akışıyla devam ederse, olan yine bize olur. Kimse çıkıp hak falan arayamaz iş işten geçmeden birşeyler yapılmalı..

FaTiH_HaN

Şu an yapacak hiç bir şey yok uefa federasyona avrupa kupalarına gönderilecek takım listesi hazırlanmadan kararı verin diye talimat verdi, bu sıradan bir olay değil düşen düştü şikeyi yapan yaptı deyip geçiştiremezler, ateş düştüğü yeri yakar durumu olmayacak yani, şikecileri düşürmezlerse şu an puan ile düşmüş gibi görünen takımlarında hiçbirini düşüremezler, federasyon herkesin işine gelecek bir karar versinki çatlak ses çıkmasın.

5trawberry

Şuanda Türkiye futbolu tertemizdir diyebilecek noktaya getirdiler durumu.
Daha ne olsun.

Playoff'a girmeden karar verilcek diyorlardı, ne oldu.
Geçiştiriyorlar..

GurbetciFanatik

FaTIH_Han insallah dedigin gibi olur. Tek suclular korunmamali sucsuzlarda korunmali. Madem Küme düsme yok suclulara ozaman sucsuzlara olmasin.
Yani bunu bi biz mi akil ediyoruz bilmiyorum. Futbolun basindakiler ne is yapar SIKECILERI korumaktan baska anlamis degilim.
Ben asil Baskanimizdan böyle bi aciklama beklerdim. Hakkimizi aramazi lazim. Bi bizmi enayiyiz bu Ligde. Manisa bisey demiyor ztaner kendiler SIKE davasinda. A.Gücünün durumu belli. Olan inanin bi bize olacak. Insallah güzel haber duyariz

FaTiH_HaN

10 April 2012, 17:23:23 #2111 Son düzenlenme: 10 April 2012, 17:30:05 FaTiH_HaN
Başkan susuyorsa vardır bir sebebi, bedavaya destek vermez kimse yıldoya, şu an karar vermemelerinin tek sebebi playofların oynanması, bu çok önemli yayıncı kuruluş açısından zararını burdan karşılayacak şu an karar verilmiyorsa tek sebebi bu, basında yazılanların hepsi hikaye, ligimiz temiz diyorlarki playofa kalan takımların taraftarları maçlara ilgi göstersin, şimdi deselerki ceza verilecek kimse izlermi maçları izlemez, basın yağlıyor şu an olay bu bişe bildiği yok, uefa söyleyeceğini söyledi bu fener juventustan daha büyük kulüp değil ve dünya çapında bakarsak şikeden dolayı en çok gözaltının olduğu ve en uzun süreli tutukluluk kararı çıkan operasyon, şimdi çıkıpta şike olmadı bu kadar insan bedavaya içerde yattı diyemezler, seve seve ceza verilecek he verilmezse ne olur bize yine bişe olmaz şikecileri düşüremedikten sonra kimseyi düşüremezler.

jean

fatih arkadasin dedigi hic aklima gelmedi valla insallah bizim yonetim dusunmustur manisa ve ankaragucuyle ortak hareket edilip federasyonu tehdit edin ligi tecil etme yada sikayetci olacaz diye dise dis mucadele edin

55.hakan

Bunu birinin başkana söylemesi lazım gurur yapıp böyle bir şeye yanaşmayabilir çünkü.

samsunluhakan

bizim yönetimin yani başkanın öle tehdit mehdit edecegini hiç sanmıyorum
kendimi avutmak istiyorum ama boşunada heveslenmek istemiyorum
bu federasyonun ne yapacağı belli olmaz karar açıklanmadan hiçbirşeye inanmam