Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

CurvaSs

başbakan inceden hukuk nedir biliyormuymuş acaba?! her sene bi' fedai bulsun birileri, adam şikeyi organize etsin, yakalanırsa kişiye ceza verilsin. kulüpler ceza almamalı nasıl olsa değil mi? ulan ne saçma kişiler, ne saçma işler var ülkemizde! alayınız gereksizsiniz yemin ediyorum.

GurbetciFanatik

Bizden hemen Isa Turan girisimlere baslasin. Onu kurban edelim.
Alsin 3 maci sikeyle yatsin 2 sene karsilariz krallar gibi burasi Türkiye.

SametYılmaz55

şikeyle başarı sağlayan takımları korumak için seferber olmuş herkes.nasıl bir zihniyettir bu arkadaş ya.nasıl bir mide var yemin ederim anlamıyorum.tiksiniyorum bu kirli oyuna ayak uyduran herkesten

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 22 March 2012, 12:49:48
Bizden hemen Isa Turan girisimlere baslasin. Onu kurban edelim.
Alsin 3 maci sikeyle yatsin 2 sene karsilariz krallar gibi burasi Türkiye.

İsa önce Çarşambasporu kurtarsın  ;)

SAMSUNLU ORUMA 55

beklediğimiz karar çıksın daa bizde rahatlayalım.. bu ruhsuz topçulardan bi halt olmaz  :(

feveran

bu saatten sonra bişey olmaz başbakan bile kişiler yargılanmalı kulupler degıl dedı bence aziz yıldırım cok zıpladı kulağını cektıler boylece düşürmeyı beklersek ayıp etmış oluruz bizim alamadıgımız sahamızdakı puanları alsaydık bunlar olmazdı
zaten gekas gıtmış moralımız bozuk bence şikeden düşme olmıcak

Stelea

22 March 2012, 15:06:33 #1941 Son düzenlenme: 22 March 2012, 15:14:09 Stelea
platini, "klüp yöneticisi suç işlerse klüp de ceza almalı. bu süreç böyle işliyor. başbakan belki açıklamalarında haklı gibi görünse de işleyiş bu ve değişmeyecek" diyerek noktayı koydu.

>l<

kamuri

bunlara kalsa bişey yapmayacaklar ama uefa bunları mahvedecek cunku fıfa ve uefa şıkeye sıfır tolerans gösteriyo

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: kamuri - 22 March 2012, 15:11:19
bunlara kalsa bişey yapmayacaklar ama uefa bunları mahvedecek cunku fıfa ve uefa şıkeye sıfır tolerans gösteriyo

Aynen abi bunlar takımlara ceza vermeden işi geçiştirmenin yollarını arıyolar ama uefa ve fifa bu işe el atarsa eğer ki atacak gibi görünüyor işler baya karışacak...

mehmet yılmaz

Demirören, amacımız ülkenin en sevilen sporu olan futbolu daha geniş alanlara yaymaktır demiş.
22 takım planını yeniden devreye mi sokacaklar acaba, Platini'nin restinden sonra.  :o

Stelea

22 March 2012, 15:35:15 #1945 Son düzenlenme: 22 March 2012, 15:38:18 Stelea
UEFA Genel Sekreteri Infantino: "TFF ile gorusmelerimiz oldu. Tum sorumluluk TFF uzerinde, onlar da bunu biliyorlar ve bize gerekeni yapacaklarini soylediler

TFF bu kararini ne kadar erken ve cabuk alirsa daha iyi olur. Bu karar ne kadar gecikirse Turk Futbolunun imaji acisindan kötü.

Şike konusunda politikamiz ve tolerans kriterimiz cok acik. Bu konuda taviz verebilmemiz mumkun degil.

Şikenin amaca ulasmasi ya da ulasmamasi bizim icin bir sey ifade etmiyor. En ufak suphe bile ceza getirecektir."

cgr

Ankaraspor'un mahkemeyi kazandığını biliyorum. Fakat hangi ligde yer alacağını bilmiyorum. Süper Lig mi Bank Asya 1.Lig mi ?

Desiqner

Bu şikeciler gözümüze baka baka devam edip biz düşersek gerçekten çok koyar.Böyle bir saçmalık varmı adamların savunduğu şeye bak kulüp yöneticisi şike yaparsa kulübü bağlamazmış.Sanki şikeyi kendi mahalle takımı için yapıyor ?  :hnk:

Stelea

Platini'nin ve UEFA genel sekreteri İnfantno'nun son açıklamalarından sonra baya ümitlendim. seneye süper ligde olacağız hissim kuvvetlendi. Allah'ım inşallah adalet!

feveran

bence adeletse gecen senekı düşenlere dir adelet  onlarda cıksın :(