Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Tamam Bi Samsunsporlugumuzu bi kenara birakalim.
Ama cok sacma sike yapan düsmüyorsa nasil önüne gecilecek bu olayin.
Sivas-Mersin-Manisa-IBB Takimlari simdi Fener ve BJk tasin sayseindemi ligde kalacak.
Oh be keyfe bakin bi.
Ligden düsecek olan 3 Takimin sucu ne , dürüst olmak mi.
O zaman sikeyi serbest biraksinlar bu Ligde parasi olanlar oynasin. Rezil etdiler Türk Futbolunu.
Yakinda Milli Takimimiz bile bunun etkisini görecektir. Bazi Kodamanlar yüzünden.
Madem düsürmiceksin sil o zaman 8 Takimdan en az 12 puan, merak etmesinler kodamanlar yine ligde kalirlar onlarin yeterince puanlari var zaten.
Bizim Baskan acaba Kulüpler birliginde yumrugunu masaya vuruyormu, biz eneiymiz diye.
Bak yine Samsunsporlu olarak yakliastim konuya ama olmuyor dayanamiyorum.
Bundan 6 sene önce zaten bilerek düsürldük. Allah Korusun bu seneyi kurtaramzsak ne konuscagiz aramizda.
BU seferde sikecilerin yüzündenmi gitdik diyecegiz.

Theofanis Gekas

bende inanmıyorum küme düşürme olacağına,uzatıp kapatmaya çalışcaklardır

cembaba

Artık inanıp, inanmama kısmı geride kaldı arkadaşlar. 58. madde değişmedi. Ben de MAA'nın dediklerine katılıyorum. Bu adam bu kadar ciddi söyleyebiliyorsa, kesin düşürme olacak Mart ayı içerisinde. 8 takım düşerse, Şampiyonluk Bursaspor'a gidecek. Avrupa Kupalarında oynayan Ts ve Beşiktaş 8 yıl men cezası yiyecek. Kümeye düşürülecekler. Anadolu Ligi kuruluyor diyebiliriz.

Ayrıca adam o kadar inanıyor ki takımın ağır bedeller ödeyeceğine, 45 milyon avroluk parayı kazansın ben kendi cebimden ödeyeceğim diyor.

Theofanis Gekas

inşallah inşallah  samsunspor_x

FaTiH_HaN

Zaten küme düşme cezası verilmeyecek olsa M.A.A. istifa etmezdi, madem küme düşme olacak ben başkanken olmasın dedi ve kaçtı.

berusa55

10 February 2012, 15:05:50 #1610 Son düzenlenme: 10 February 2012, 16:16:19 berusa55
Durumun vehametinin özelikle de UEFA ve FİFA nezdinde ne kadar ciddi olduğunu çok yakında göreceğiz gibime geliyor. Şikeye adı karışanlar ve teşebbüs edenler, ali cengiz oyunu oynayanlar teker teker düşürülürse hiç şaşırmayalım.

Samsunspor'umuza yakışan ise hiç bu durumlar yokmuş gibi çıkıp çatır çatır oynayıp bileğinini hakkıyla Süper Lig'de kalmasıdır.

GökhanÇağlar

olması gereken de budur zaten madde çok açık,şike yapanı düşürün diyor.ancak şike yapan takımlar ceza almamak için her yolu deniyor.inşallah gereken yapılır.

seskat

ben bu olayda sinir olduğum nokta, yabancının biri gelip bizim evimizdeki yanlışı düzeltmeye kalkışması. bunu kendimiz yapamıyoruz, elin yabancısı gelip yapacak. yazık walla. bunlara en ağır küfürler bile iltfat olarak tarihe gecer. türk futbolu bitermişlerle bizleri oyalayıp kandırıp durdular. olmaya bişeyin bitmesi olmaz ki. türk futbolu mu varmış, izlediğim maclarda futbol adına futbolun f'si yok, ancak lafa gelince şampiyonlar ligi düzeyindeyiz. neyse. böyle gelmiş böyle gecerlerle avutup durmaya devam ey türk milleti. samsunspor'um bu pisliklerin icerisinde olmaması bu kötü olaydaki sevindirici noktadır.

kalptenþimþek

soru:
saman altından ince ayarlarla iş katlayan, ortalık karıştıran sonra da mağduriyet zırhına girerek dürüstlüğü kimselere bırakmayan takımın adı nedir?

samuray

şimdiye kadar karar veremeyen  aciz federasyon bşk ı ve göksel gümüşdağ sonunda istifa etti vede başkan ben fb yi küm edüşüren başkan olmam diyordu olmadıda bundan sonra ne olur eğer yenyi seçilecek ktff yönetiminin bu işi adil bi şekilde sonuçlandıracağı ihtimali görmüyorum 58 md ortada duruyor da yeni gelen tff yönetimi bunu uygulayabilecekmi oysa yasa gayet açık ve net teşebbüs dahi şike direk 58 md.ye giriyor ama bu md uyguyalacak tff etik ykurul disiplin kurulu her neyse fifa ve uefa.dan çekinmeseler bu seferlik affedelim bu işi örtbas edelim diyecek kadarda ileri gidecekler gibi ben bu konuda uefa ve fifanın tff üzerinde demoklesin kılıcı gibi duruyor olmasından ötürü  bi yaptırım bi ceza uygulaycaklar ama bu küm e düşme olurmu veya yeniden puan silmeye dönüştürülürmü playoflardan önce karar verilecekmiş bekleyip göreceğiz şimdilerde ortada bşk bşk demirörenin adı tff bşk lığı için geçiyormuş ya bunlarda hiç  utanma arlanma yokmu ya adın dosyalarda geçiyor sen bşk a soyunuyorsun mbırakında şuraya adam gibi bi adam şenez erzik olabilir acaba başbakanla ne konuşuldu seçilirse iyi olur yada kulüplerden bağımsız tarafsız bi yönetim seçilmesi hatta bu kaostan kurtulması için türk futbolunun temizlenmesi adına geçici bi yönetim hukukçu ağırlıklı bir kurul oluşturulmalı diye düşünüyorum

davidsavage

Fener bu gidişle amatör kümede oynayacak. Dünkü M.A. Aydınların açıklamalarından sonra bunları Bankasyada kurtarmaz. Fakat diğer kulupler ne olacak onu çok merak ediyorum. Bjk,Ts ve şikeye karışmış diğer Anadolu kulupleri.

Sercan

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 10 February 2012, 17:15:18
soru:
saman altından ince ayarlarla iş katlayan, ortalık karıştıran sonra da mağduriyet zırhına girerek dürüstlüğü kimselere bırakmayan takımın adı nedir?

tese...

davidsavage

Rıdvan Dilmen'in NTV'deki açıklamaları   

Rıdvanın açıklamarı 4.dk dan itibaren önemli şeyleri ifade ediyor,arka planda dönen dolapları açıkladı.

ngonge

Şeffaflık, hukuk ilkeleri falan derken arkada dönenler mide bulandırıcı.

Şunları gördükten sonra gelen federasyon da büyük ihtimalle günü kurtarma girişiminde bulunacak ve türk futbolu bitecektir.

Aksi halde radikal kararlar verilirse ancak süper lig toparlanır, ama fanatik zihniyetler ve yayıncı kuruluş ligi yönettiği sürece olacak gibi görünmüyor.

lucarelli

Ne işin var senin MAA'nın yanında. Bırak bu işleri.....