Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kuzey55

Alıntı yapılan: Burak - 10 July 2011, 22:41:54
fenerlilerin morali düzelsin diye lig tv 6-0 lık gese maçını veriyor  ;D ;D

bence amaç farklı onlar milyonlarını düşünüyor.

Sercan

2. dalga olacağı söyleniyor bence ts ye kadar gidecek bu iş..

cany

10 July 2011, 23:06:02 #302 Son düzenlenme: 10 July 2011, 23:12:50 cany
şike olayı yüzünden lisansları hazırlamak yetişmezse fifa12 de Türkiye ligi olmayabilirmiş ben ona yanıyom :(

isyan

Alıntı yapılan: cany - 10 July 2011, 23:06:02
şike olayı yüzünden lisansları hazırlamak yetişmezse fifa12 de Türkiye ligi olmayabilirmiş ben ona yanıyom :(
Ztn olmayacak'mis  ;)

samsunspor.co.nr

Buca da süper lig için başvurmuş futbol federasyon'una  :) (kaynak:sporx)
Gözünü fener'e dikti buca  :D

KotuCocuk55

11 July 2011, 03:14:10 #305 Son düzenlenme: 11 July 2011, 03:17:16 KotuCocuk55
Bu isler yillardir oluyordu ama ilk sobelenen ve sobelendigi devlet tarafindan gizlenmeyen Aziz efendi ve cetesi oldu.

Sadece futbol izlemek isteyen bir taraftar olarak türk futbolunun temizlenmesi acisindan suclularin cezalandirilmasini temenni ediyorum..

Eger sike yaptigi kesinlesirse FB"nin düsürülmesi gerekir.Düsürülmezse yaziklar olsun o federasyona.Insanlar ligin maddi degeri düser diyorya inanamiyorum..Juventus diyorum!!!

Gecen maclarda sike girisimleri trabzon tarafindan degil trabzon aleyhine fenerbahce tarafindan yapilmaya calisilmis.O yüzden su andaki iddialara göre trabzonun bir sucu var gibi görünmüyor..

Bugün sitelerine baktim,sag duyu cagrisi yapiyorlar.Gercekten enteresan.Benim bildigim trabzonun,trabzonlularin ve trabzonsporlularin su ana kadar ortaligi yikmis olmasi gerekirdi hic ses cikmiyor adamlardan.Fener bu isi yaptiysa trabzonda yapmistir hic suphem yok ama acaba delil varmi polisin elinde..

Sadece Fener  degil,ayni zamanda mersin ve giresun 2.lige düsürülmeli.

Evet bu karar,bu is yapilmis demek degil ama,tutuklu yargilaniyorsan savciligin elinde saglam deliller var demektir.Yani su an bu isin yapilmis olma olasiligi yüzde 80 gibi duruyor.

Su is trabzonada sicrarsa sevinirmiyim?  Hakkaten sevinirim..10 Numero olur.

Ama asil mersin bulastiysa bu ise,mehmet abiye attiklari mesaj aklimda, sitemizin girisindeki sampiyon yazisinin kaldirilmasiyla ilgili..Cok koymustu unutmuyorum hic...O zaman cok saglam döserim mersinin adminine gercek sampiyon kimmis diye!!! Hadi Insallah...Tadindan yenmez

samsunspor.co.nr

11 July 2011, 08:06:32 #306 Son düzenlenme: 11 July 2011, 08:53:20 samsunspor.co.nr
İyi haftalar,

Sadri Şener gözaltında !
Kaynak : TRTRadyo

edit : sadri şener fotograf (kaynak : sporx)

Sevgiler.

s_uzunkaya

http://www.sporx.com/futbol/sorusturma/sadri-sener-gozaltindaSXHBQ239815SXQ

sadişide almışlar  :kanka:...hadi hayırlı haftalar
                         aziz sadiş    .... :D

isyan

ooooh Sabah Sabah ne güzel haber bee  :evet:

Burak

güzel bir haftasonu ardından böyle bir haber  :evet:

samsunspor.co.nr

Sadri Şener'den sonra Levent Kızıl ve Serdar Kulbilge'de gözaltına alınmış.
Kaynak : NTV

Şike operasyonunda 2.dalga diyebiliriz herhalde bu yeni gözaltılara.

Tripzon şampiyonluk beklerken,küme düşmesin  :D

Şaka bir yana,Fenerbahçe şampiyon olmayacak ve küme düşecekse eğer lig şampiyonsuz tescil edilmeli.
Adı şikeye karışan hiçbir takım da Avrupa'ya gitmemeli.
Lig sıralamasına göre Avrupa'ya gidecek takımlar belirlenmeli.

Bugün yapılacak toplantı (federasyon'da tüm kulüp başkanları ile) sonrası bir karar çıkmayacak fakat aşağı yukarı ne olacağına dair duyumlar alınır,Türk futbolu için hayırlısı olsun.

Sevgiler.

sadece55

Bütün takımlar şike yapmış olacak bu gidişle...mersin de de var bişeyler biz Bank Asya Şampiyonu olarak bu gidişle şampiyonlar ligine gideriz  :D :D

kaptan 55

ikinci dalga trabzonspor sahillerinden başladı...kimin ne suçu varsa çeksin cezasını.

Sercan

çok sevindim hamsiler göbek atıyordu facebook ta...  :gooolll =  trabzon_spor

Serkan

(= ota boka konuşan sadri şenerin bu kadar sessiz kalmasından belli demiştim...