7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

özkan

Bende bu işe karşıyım arkadaş,memleketine gitmek zorundamı her sakat topçu ! Teber almanyada,gurur izmirde.Oh ne güzel memleket.Yönetim acizliği işte,toğçu kendisi seçiyor doktorunu,hastahanesini.Samsunda kalacaksın arkadaş,gerekirse sakat sakat deplasmana arkadaşlarına desteğe gideceksin.

ChucKeR

Alıntı yapılan: özkan - 09 November 2011, 16:02:01
Bende bu işe karşıyım arkadaş,memleketine gitmek zorundamı her sakat topçu ! Teber almanyada,gurur izmirde.Oh ne güzel memleket.Yönetim acizliği işte,toğçu kendisi seçiyor doktorunu,hastahanesini.Samsunda kalacaksın arkadaş,gerekirse sakat sakat deplasmana arkadaşlarına desteğe gideceksin.

futbolcunun doktorunu seçme hakkı var. fifa veriyor zaten bu hakkı. hatta yekta galatasarayın anlaşmalı hastanesinde değil farklı bi hastanede ameliyat olduğu için medaikal parkla sponsorluk tehlikeye girmişti. gs yöneticisi demişti fifanın verdiği bir hak diye.
bi de o rahatsızlık öyle deplasman kovalayacak bir şey değil. ameliyat sonrası 2 ay çift değnek kullanıyorsun :(

özkan

Yok şüphesiz her sakatlıkta değil ama ben genel olarak sıkı bir takip ciddiyet olduğunu düşünmüyorum klüpte bu konularda.

AhmetDenizci

fat55

selimin son durumu nedir bileniniz var mı?

Ayberk

berusa55

Adamın ayagı kırılsa 2 ayda antremanlara başlayıp sahalara dönüyor; bizim bu topçumuzdan daha haber yok vay arkadaş ya.

ngonge

Ortasahada tek pas yapabilen futbolcumuzdu. 2.devreye yetişir umarım ama pek ümidim yok.

brigand

Ya arkadaş nasıl bir sakatlıkmış bu ya. Millet ameliyathaneden çıkıp oynar, bizimkiler uf oldu bacağım diyecek yakında.

fat55

hiç haber yok mu selimden?

Desiqner

Vallahi ya kulüp acaba hiç takip ediyor mu ? Kardeşim ağır ameliyat geçirsen bile bu saate kadar iyi olur hiç olmazsa hafiften takımdan ayrı çalışmaya başlardın ne sakatlıkmış bu...

altunay

kamuri

nerelerdesin selim ikinci yarı sana ihtiyacımız olacak

berusa55

Ayberk

tabi yaaaa 800 bin lira garanti para alsam ben de sakat sakat dolaşırdım alamanyalarda