20- Pal Lazar

Başlatan 55(tuncay)55, 27 June 2011, 22:39:03

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Adem Sivas maçında Lazar'dan formayı almıştı ilk devre tam olarak.Şimdi tam tersi durum gerçekleşiyor.İlk maçta Sivasspor hücum hattı Lazar'ı perişan etti.Umarım ademin yaptığı katkıdan fazlasını yapar gider ayak paranın hakkını verir

kumköylü ahmet

oyuna bu girince eyvah dedim ama cok sukur olsun allahima

55__Gurbet__55

Geldiginden beri isinamadim sana. Galatasaray ve Trabzon maclarin´dan sonra öldün benim icin. Bütün sezon boyunca zerre kadar katkin olmadi takima. 1 mac ulan, bir mac´da oynada aldiklarini vazgectim Tesisler´de yedigin yemeklerin hakkini ver bari.

SametYılmaz55

kaç maçtır fayda göremedik şu son maçta faydanı görelim bari

Theofanis Gekas

al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana

Sol Açık

Alıntı yapılan: isyan - 01 April 2012, 19:17:48
icerdeki trabzon macinda iyi oynamisti bence, en azindan benim aklima öyle kazinmis. Yine de uzun süre oynamadi insallah Adem'i aratmaz.

Adem'i aratmama şansı yok bence, çünkü Adem gerçekten harika oynuyor. Ama yazdığına katılıyorum, lige kötü başlamamıştı, Trabzon maçında da kötü değildi ve bence haksız atılmıştı. Umarım Sivas maçında iyi oynar...

brigand

Lazar'ı oynatmayacak gibime geliyor.

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: brigand - 02 April 2012, 20:52:53
Lazar'ı oynatmayacak gibime geliyor.
ben oynip sen oyna bundan daha iyi daha faydali oluruz...insallah oynatmaz oynatirsa cezasi nekadarsa ben öderim cünkü dayanamam Oynarsa kendimide tutamam okadar

özkan

kemal sağa geçer,kelhar ve akaki oynar gibime geliyor.

Ertuğrul Sağlam

Kemal veya mevkisi sağbek olmayan herkesyen iyidir Lazar, ayrıca Kamil Grosicky gibi hızli bir oyuncu karşında en ideal isim olarak görüyorum Lazar'ı

Jnr.Serkan

En iyi futbolcuyu bile mevkisinin dışında oynatırsan,normalde o mevkide oynayan en kötü adamı bile aratır. Ne dedim bende bilmiyorum ama siz buradan konunun özünü alın  :deli:

Theofanis Gekas

bence sağ beke akakiyi koyalım,adam görev adamı her yerde oynuyor 8) şaka bi yana lazarın yerine akakiyi tercih ederim

samsunmania

İlk maçta bütün golleri Lazar'ın tarafından yemiştik. Ziya kevgire döndürmüştü Lazar'ı. Korkum bu benim.Lazar çok umarsız bir adam.Ama oynayacak adamımız da yok elimizde. Devşirme oynayacak Kemal de oyun topu sokamıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.Bir kere oyna ve git Lazar.

burakbas

o kanattan gelen her atakta ben dua ya başlıyorum . . .

samuray

ben lazara giç güvenemiyorum ya sivas maçında o kanat koridor olmuştu yol geçen hanı gibi bütün goller o kanattan gelmişti inşallah oynatmaz lazarı bi çare bulur oraya bakkal hoca yenalı oynatsın sağı iyimi onuda bilmiyorum ama