20- Pal Lazar

Başlatan 55(tuncay)55, 27 June 2011, 22:39:03

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

sen hala samsundamisin? hadi bence kovulmadan gitde ilerde cocuklarina kendim gittim dersin mal

emre

Samsunspor'un istifa eden teknik direktörü Vladimir Petkoviç'le yıldızının barışmadığını Macar basınına açıklayan 23 yaşındaki defans oyuncusu Pal Lazar, 2 aydan bu yana ikinci takımla antrenmanlara çıktığını ancak yeni hocaları Mesut Bakkal'la birlikte hem kendisi için, hem de takım için her şeyin olumlu bir yönde seyretmeye başladığını söyledi.

Daha önceki teknik direktör Petkoviç'in çok negatif bir hoca olduğunu belirten Lazar, Petkoviç'in negatifliğinin takımı olumsuz yönde etkilediğini, Bakkal'la birlikte takıma özgüven ve mutluluk geldiğini, Samsunspor'un Süper Lig'de kalacağına emin olduğunu kaydetti.

trtspor

Theofanis Gekas

pal lazar petkoviç çok kötü ama sen berbatsın be birader  ;)

samuray

mesut hocaya yağ çekiyor aklı sıra aman uzak dur sen mal lazar seni futbolcu diye bu takıma getirenenin ben neyse küfür yasak

Jnr.Serkan

Ben bu adamın bu kadar kötü olacağını düşünmüyorum.Biz bu adamı aldığımızda facebookta eklemiştim.Macar birisi mesaj atmıştı.Harika bir sağ bek aldınız o harika birisi yazmıştı.Geçmişte madem bu kadar iyidi neden bizde böyle ? Yoksa Macar ligimi çok kalitesiz ? Sorular çoook

FaTiH_HaN

Yabancı futbolculardan verim alabilmek helede ilk defa ülkesi dışında oynayan genç futbolculardan verim alabilmek kolay bir iş değil bir başka faktör ise futbol ekolü olmayan ülkelerden alınan genç futbolcular büyük hayal kırıklığı yaratabiliyor. Bu futbolculardan yararlanabilmek için özel ilgi gerekir, düşünsenize Samsundan kalkıp Macaristana gidiyorsunuz futbol oynamak için futbola konsantre olmak gelişim kaydetmek kolay iş olmaz, tabi bunların mesleği bu sahaya çıktığı zaman oynaması lazım ama olmuyor demekki videolarda izlediğimiz lazarın %10'u bile yok oynadığı maçlardan gördüğümüz kadarıyla keşke verim alabilsek belki Mesut Hoca faktörüyle zaman zaman kullanırız.

kumköylü ahmet

Ankaragucu macinda oyanyacak sanirim simdiden askiya almisiz biz bile maci...Insallah Oynamaz Normel kadromuz neyse onunla cikmaliyiz..Bu Mac digerlerinden daha önemli ALLAH`im utandirma

twitter

geldiğinde hal ve hareketleri çok mükemmel gelmişti bana. giyimi, duruşu falan halende öyledir muhtemelen bayadır göremiyoruz

inşallah bir şey olurda bir çıkış gösterir

Serkan

Alıntı yapılan: twitter - 17 February 2012, 14:24:04
geldiğinde hal ve hareketleri çok mükemmel gelmişti bana. giyimi, duruşu falan halende öyledir muhtemelen bayadır göremiyoruz

belki mesut hocay'la oda bir form tutar.

brigand

Belki üstümüzden bir kuş da geçer Sekoo : )

Sol Açık

Alıntı yapılan: twitter - 17 February 2012, 14:24:04

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bu sene toparlaması zor, ama kalırsa artık seneye toparlasın diyeyim...

mehmet yılmaz

Bir yanım, bu adamın bu kadar kötü olamayacaını, Petkoviç'le sorun yaşamış olabileceğini, sonuçta yabancı ve genç bir oyuncu odluğu için uyum sıkıntısı bulunduğunu ve A.Gücü maçında bir şans verilmesi gerektiğini söylüyor.

Diğer yanım ise, Sivas ve Ordu kupa maçlarında yine berbat olduğunu, Sivas'ta yol geçen hanı, Ordu kupada gönüllü kırmızı kart meraklısı odluğunu, üstelik şu an için Adem'i kesmeyi gerektirecek hiç bir sebebin olmadığını söylüyor.

Sanırım en iyisini bunlarla iç içe olan Mesut Hoca bilir.

yilmazselcuk55

Mesut Hocanın Adem, kesip lazar'ı oynatacağını düşünmüyorum şuanlık belki ikinci yarıda skoru yakaladıktan sonra deneyebilir kanımca  zaten bugünkü antrenmanda da  pek öne çıkmadı

ahmetsefa55

adem sarı kart gorseydı keske bu macta oynamasaydı.
bundan sonra her maç final.
nası dayanacaz lazar a 1 maç bile olsa  :(

babasamsunlu

Alıntı yapılan: muhalif - 17 February 2012, 17:14:06
adem sarı kart gorseydı keske bu macta oynamasaydı.
bundan sonra her maç final.
nası dayanacaz lazar a 1 maç bile olsa  :(

bence hoca bunu düşünerek ademi dinlendirip bursa maçını riske etmek istememişde olabilir.
birde lazarın oynaması işine bu açıdan bakmak lazım ;)