Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

twitter

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: olcay - 13 September 2011, 22:28:50
kalite hiç tv nin yerini tutmuyo ya.zaten bilgisayardan ses de çıkmıyo.hiç moda giremiyo insan webtv den
ulan gıt bı kendıne ınternet al once ayda 50 lıra bıse yapmaz sana zengın adamsın sen  :D

sonra da al sezonluk uyelık.kafan rahat ızle maclarını. :-*

brigand

sadece Samsunspor paketi alan arkadaslar maçtan 15-20 dk önce maçı açtınız, maçı izlediniz, kapatmayınız bırakın açık olsun o kanaldaki tüm maçları izleyin.tüm programları izleyin. kapatırsanız sadece 90 dkyı izleyebilirsin. ::) daha öncede kullanmıstım web tv' yi. bu sezondan örnek verim. Samsunspor paketi var. maçı izledim kapatmadım Lig Tv 2'de Ankaragücü maçınıda izledim.  ::)

hacettepeli

Theofanis Gekas

arkadaşlar web tv alıcamda sezonluk derken mayıs 2012 yi kastediyor dimi ligin ilk yarısını değil

hacettepeli

olcay

Alıntı yapılan: muhalif - 13 September 2011, 22:30:25
ulan gıt bı kendıne ınternet al once ayda 50 lıra bıse yapmaz sana zengın adamsın sen  :D

sonra da al sezonluk uyelık.kafan rahat ızle maclarını. :-*

yok digitürke sallamak daha bi hoşuma gidiyo.hem en zevklisi kahve ya. :D

Ayberk

Samsun'da bedava maç izleyebileceğimiz yer yok mu, yani sadece içtiğimiz çay-kahvenin parasını verip izleyebileceğimiz? zzzzz

s_uzunkaya

digiwebi 20 mbbt lik fiber süperonline tv den seyrdeyorum ama donmalar beklemeler oluyor!!! varmı arkadaşlar sizlerdede böyle sıkıntı? kime kızcağamı kime küfretcemi bilemiyorum. digitürk bağlantıya atıyo suçu süperonline web tv ye atıyo.... bence web tv kaldırmıyo ihtiyacı. bi ara bırakın maç seyretmeyi sitelerine bile bağlanmam 2-3 dakkayı bulmuştu. duyumlarıma göre web tv şifresini patlatıp ilegal yayınlıyorlar diye duydum. muhtemelen böyle bir olay yüzünden karşılayamıyor ihtiyaçları web tabanı. bir bilgisi olan arkadaş lütfen yardım etsin. işin kötüsü birde süperonline sınrsız pakete abone oldum :(

hacettepeli

bence webtv'de sıkıntı yok. internet hızın düşükse donar, bir modeme 1 den fazla makine bağlanmıyorsa çok rahat yağ gibi akar webtv. süperonline'da sorun olabilir.

brigand

dayıma web tv sezonluk paket almıştık. Trabzon maçını onda izleyeyim dedim. plazmaya bağladık Hd yayın seçeneği veriyor otomatik olarak böyle bir durumda. 8mb bağlantı vardı. hiç tıkanmadan ve harika bir görüntüyle izledik. webtv yi izlerken microsoft silverlight eklentisi gerekiyor. ve bunun en güncel halini bilgisayarınıza yüklerseniz , sorun çözülecektir diye düşünüyorum. çünkü daha önce 2 mb lik bağlantıylada izlemiştim ve sorun yaşamamıştım.

ramcQ_55

bende sorunsuz izliyorum 2 mactır ne donma oluyor nede başka bişe

usare

Bende bugün webtv den izledim maçımızı. Ses ve görüntü gayet güzeldi. Hiç takılmadı. Denemek için bir maçlık satın aldım, belki de tüm sezonluk alırım.

s_uzunkaya

sıkıntı süperonline da ozaman :( ... maç seyrederken hız testi yapdınızmı hiç digiwebin sayfasından. bende en düşük 2,5 çıktı en fazla 3 mbt... bi hız testi sonuçlarına bakarsanız sevinirim arkadaşlar.

engin55

Bu lig tv ne kadar uyanık ya. Samsunspor paketi aldık demin istabuldan aradılar full paket yapmış şerefsizler. Samsun şubesini aradık biz taraftar paketi olarak gönderdik dediler. Bilgisayardada taraftar paketi olarak kayıtlı dediler. Ama istanbul full paket yapmışlar. Sanırım çoğu kişiyi böyle yapmışlar