Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

sosaka

Sezonluk 79,99 TL
http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/32722/Spor_Toto_Super_Lig/Samsunspor_Sezonluk_Taraftar_Paketi
Aylık 9.99 TL
http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/24323/Ana_Sayfa/Samsunspor_Taraftar_Paketi

WebTV yayınlarında internet hızına göre görüntüyü kendi ayarlıyor. Yavaşladığı zaman netliği düşürüp yayını aksatmayan bir yazılım var. digiturk webtv kullanmadım ama 1mbit internetle kablosuz bağlantıda tivibu'da tv izliyorum takılma çok nadir oluyor. ( Yalnız ben Uydunet kullanıyorum. )

**KaR6**

bende ttnetin 8 mbiti var, bi sıkıntı olmaz diye umut ediyorum..

samsunluhakan

kendi sahamızdaki maçlarımız için kombinemi aldım birde deplasman maçları var onun içinde dijitürk ü baglattım sıkıntı yok bu sezon inşallah takımımızın durumuda sıkıntısız bi şekilde geçer ve rahat rahat bi sezon geçiririz

brigand

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 September 2011, 17:15:43
bende ttnetin 8 mbiti var, bi sıkıntı olmaz diye umut ediyorum..

8 mb le süper görüntü elde edersin.  arada bazen kopukluklar olabiliyor düşük bağlantıda ama 4-8 bunlarda çok çok zor.
ayrıca bi paket daha var galiba. 303 liraya tüm Süper lig maçları + premier lig + beko basketbol ligi : )
edit: hatta ve hatta yabancı filmler ve incik boncuklu filmlerde bedavaymış : )

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: brigand55 - 07 September 2011, 17:22:48
8 mb le süper görüntü elde edersin.  arada bazen kopukluklar olabiliyor düşük bağlantıda ama 4-8 bunlarda çok çok zor.
ayrıca bi paket daha var galiba. 303 liraya tüm Süper lig maçları + premier lig + beko basketbol ligi : )
edit: hatta ve hatta yabancı filmler ve incik boncuklu filmlerde bedavaymış : )
guzel paket  :ok

samuray

Alıntı yapılan: altunay - 06 September 2011, 09:19:03
ben 4 tl öduyorum daha önce lig tv m vardı ona ılave ettıler bana 4 tl den izlettryolar 4 degıl 400 tl fedam olsun samsunsporuma
toplammda ne ödüyorsunuz aylık ben sırf samsunspor maçlarını izlemek icin dijitürk aldım 15 tl+traftar paketi 12 diyorlardı 18 e çıktı çakal bunlar ya hep kendilerine yontuyorlar toplam 33 tl ödüyorum

s_uzunkaya

yarına kadarda tüm süperlig maçları internetten 169 tl. hemde 10 taksit, deli fiyat aslında. bağlantı hızları yüksek olanlar bence hiç kaçırmasınlar. ben yan komşudan wireless le alıyom interneti. acaba wireless ten aldığım için sıkıntı olabilirmi?

AntZ

Alıntı yapılan: slazenger - 08 September 2011, 08:13:23
yarına kadarda tüm süperlig maçları internetten 169 tl. hemde 10 taksit, deli fiyat aslında. bağlantı hızları yüksek olanlar bence hiç kaçırmasınlar. ben yan komşudan wireless le alıyom interneti. acaba wireless ten aldığım için sıkıntı olabilirmi?

Komşunun hızı ne? Wireless ın komşudan kaç çekiyor? Youtube'dan ya da video sitelerinden video izlerken takılmadan sorunsuz izleyebiliyor musun?

s_uzunkaya

hızı yüksekte, bina betonarme yapı olduğu için esas tv nin olduğu odada tekdiş zorlarsan 2 diş ancak çekiyor ve haliyle kasıyor. şimdi onu araştırıyorum laptop ta sinyal gücünü nasıl arttırırım ona bakıyorum. şuan için kararım kesinlikle digitürkün 169 tl lik paketi almak ve daha sonra duruma göre eğer sinyal gücünü arttıramassam ve görüntü kalitesinde sorun yaşarsam olmadı 8mbitlik sınırsız internet almak yönünde. birde yeri gelmişken acaba illa sınırsızmı olmalı internetin,  1 maç mesela nekadar yer kaplar?

Burak

arkadaşının modem çıkışındaki kablo yeri boşsa kablolu olarak kullan maç günleri ( tabi aynı apartmandaysanız :) )

s_uzunkaya

kablolu kablosuz değerlendircem artık :) ... sezon üyeliği aldık bakalım hayırlısı olsun....

AntZ

Kablo çekme imkanım yok ve interneti komşudan almak istiyorum diyorsan komşudan aldım bir tane, eve geldim nar oldu yöntemi var, bir tane access point alıp evde komşudan en iyi çeken yere koy (en az 4-5 çekiyorsa, yoksa hiç uğraşma), yani komşudan aldığın internetten access pointle evdeki her yere ve televizyon olan odaya güçlü sinyal gönderebilirsin.

maviay55

sadece samsunsporumuzun maçlar internetten izlemek için ne kadar acaba  :-\

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: AntZ - 09 September 2011, 00:50:42
Kablo çekme imkanım yok ve interneti komşudan almak istiyorum diyorsan komşudan aldım bir tane, eve geldim nar oldu yöntemi var, bir tane access point alıp evde komşudan en iyi çeken yere koy (en az 4-5 çekiyorsa, yoksa hiç uğraşma), yani komşudan aldığın internetten access pointle evdeki her yere ve televizyon olan odaya güçlü sinyal gönderebilirsin.

airties la konuştum da kablolu çekmemi tavsiye etti. bi şekilde halletceez artık...

AntZ

Alıntı yapılan: maviay55 - 09 September 2011, 02:41:17
sadece samsunsporumuzun maçlar internetten izlemek için ne kadar acaba  :-\

Alıntı yapılan: sosaka - 07 September 2011, 17:11:49
Sezonluk 79,99 TL
http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/32722/Spor_Toto_Super_Lig/Samsunspor_Sezonluk_Taraftar_Paketi
Aylık 9.99 TL
http://www.digiturkwebtv.com.tr/Icerik/24323/Ana_Sayfa/Samsunspor_Taraftar_Paketi

WebTV yayınlarında internet hızına göre görüntüyü kendi ayarlıyor. Yavaşladığı zaman netliği düşürüp yayını aksatmayan bir yazılım var. digiturk webtv kullanmadım ama 1mbit internetle kablosuz bağlantıda tivibu'da tv izliyorum takılma çok nadir oluyor. ( Yalnız ben Uydunet kullanıyorum. )