Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

alperen

Görmüşsündür umarım Kemal'in asıl yerini...

Burak

Eski oyuncuları koyunca da oluyormuş değil mi?

sadece55

Ben hala oyuna müdahele konusunda zayıf kaldığını düşünüyorum..Zenke yerine Bance çıkabilirdi..İki hızlı forvet daha etkili olacağı çok açıktı ayrıca oyundan düşen dominguez yerine ortasahaya adam alıp ortasahayı daha hızlı geçebilirdik

fanatik samsunsporlu

hocanın inadı her hafta biraz daha kırılacak gibi.domingezdede ısrarından vazgeçmeli

RT55

oyuncuları halen tanımadığı bir gerçek;ancak takıma verdiği kondüsyon kabul etmeliki mükemmel..

alperen

Zenkenin yerine kesinlikle Banceyi çıkarması gerekiyodu..

Ollivanders

Musti

3-4-3 oynasaydık ne olacaktı çok merak ediyorum. Umarım istediğin çalışma ortamını buluyorsundur. 3-4-3 ten neden vazgeçtin bilmiyorum ama lig bizim için 10. haftadan sonra başlayacak bu yüzden.

ngonge

Çok üst düzey sağ ve sol beklerimiz olmadan 3-4-3 oynayabileceğimiz sanmıyorum. Hem hücuma hem savunmaya katılabilecek özellikte beklerimiz yok malesef.

##kdc##

Dilaver ısındı, geldi, giyindi, biz gördük adamı, sevindik, bağırdık, .... maç bitimine 1 dk kala girdi oyuna  ???

emre

daha bir hafta önce oynanan İbb maçından çok farklı bir havada değildik ama kadroda bir kaç değişiklikle doğru futbolcuları oynatınca güzel oyun kendiliğinden geldi. Hoca doğruları çok geç buluyor ne yazık ki,hala daha Dilaver nasıl kullanacağını,Dominguez'den bir yol olmayacağını öğrenemedi.Ayrıca Hakan Arslan'dan çok umutluyum dene bu topçuları yazık oluyor kadroya.

deriaKR

domungez tipi ayni..belgeseldelerdeki yaban tv de cikan..cakallari gibi....petkovicin YANCISI mi bu adam her mac banko oyniyor

minci

Hoca yeni yeni takımı tanımaya başladı. Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. Bir de Dilaver'i tanırsa olay tamamdır. Takıma alıp son dakikalarda da olsa koymaya başladığına göre onu da takıma yerleştirecektir diye düşünüyorum. Hoca galiba bizim siteyi de yakından takip etmeye başladı. Bu iyi bir gelişme.

55.hakan

Hocaya bizim sitenin adresini verelim biraz girsin Domingez'den vazgeçer belki

ChucKeR

en azından karabük maçına çıkmayı hak etti diye düşünüyorum.