Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

Kalpar Yetersizdi. Zaten sezon ortasında da gönderilecekti, sezon sonunda gönderdiler

maço

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 08 June 2011, 16:48:42
Tarkan hoca yıllarca Samsun amatörüne hizmet etmiş, Samsunspor'un altyapısında çeşitli yaş katagorilerinde başarı ile hocalık yapmış ve son olarak A2 takımını çalıştırıp gayette iyi sonuçlara imza atmış birisi. Yıllardan beridirde Samsun amatörü ve Samsunspor altyapısına hizmet etmektedir. Ben Kazım Yılmaz'ı bu seneye kadar sadece iş adamı olarak tanıyordum. Tarkan Demirhan'ı yıllardan beri Samsun futbolunda tanıyorum.

zaten tarkan hocayıda arkasından konusanıda tanımıyorum sadece yan masadakı muhabbete kulak mısafırı oldum.

hayırlısı olsun Samsunsporumuz için

Turuncu

08 June 2011, 20:19:13 #258 Son düzenlenme: 08 June 2011, 20:24:27 Turuncu

Tesislere hayran kaldı

Samsunspor'un önceki gece anlaşmaya vardığı Boşnak teknik adam Vladimir Petkovic, sabah erken saatlerde Samsun'a gelerek tesisleri ve 19 Mayıs Stadyumu'nu gezdi. Petkovic, göl kenarında bulunan Nuri Asan Tesisleri'ne hayran kaldığını söyledi.

ŞİRİNLER KARŞILADI
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak ve bunun başına da kaliteli bir teknik adamı getirmek isteyen Samsunspor yönetimi, önceki gece geç saatlerde prensip anlaşmasına vardığı Boşnak hoca Vladimir Petkovic'i dün sabah Samsun'a geldi. Havaalanında Şirinler Taraftar Grubu'nun karşıladığı Teknik Direktör Petkovic, daha sonra Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır ile birlikte Nuri Asan Tesisleri'ne geldi.

TESİSLERİ VE STADI GEZDİ
Burada Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz tarafından karşılanan Boşnak hoca, bir süre yöneticilerle sohbet etti. Ardından futbolcu ve teknik heyet odaları, soyunma odaları, idari bina ve antrenman sahalarını gezen Vladimir Petkovic, daha sonra 19 Mayıs

Stadyumu'na geçti. Suat Çakır ve Stattan Sorumlu Yönetici Abdi Azgar ile statta dolaşan Teknik Direktör Petkovic, maçlarda oluşan atmosfer hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

BUGÜN İSVİÇRE'YE GİDİYOR
Gezilerin ardından yöneticilerle birlikte öğlen yemeği yiyen Vladimir Petkovic, saat 09.55 uçağı ile İstanbul'a, oradan da 14.00'de İsviçre'ye uçacak. Vladimir Petkovic'in çalıştırdığı takımlardaki galibiyet yüzdesinin çok yüksek olduğunu ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, "Yeni hocamızla yapacağımız görüşmelerin ardından transfer çalışmaları ve hem yurt içi, hem de yurt dışı kamp yerlerini şekillendireceğiz" dedi.

furkan5534

Jose Cocuerinho 'dan daha iyi gibi geldi sanki  :) :) fenerbahçeyi elemiş bir teknik adam beni heyecanlandırdı  :) bu sene baya gozumuz yukseklerde olacak anlasılan.hadi insallahhhh :kanka:

kıbrıslı_mete

umarım yong boystaki öğrencisi costanzo'yu da getirir, müthiş bir 10 numaraydı hem de çok genç

silopilimuhsin

Kaya

08 June 2011, 23:27:36 #262 Son düzenlenme: 08 June 2011, 23:30:45 iak5529
  Şu feneri eledikleri maçta sağdan sağdan gelen genç bir oyuncusu vardı bu young boys'un (gerçi alayı gençti de ) onu mutlaka getirmeli..Ayrıca  Moreno Costanzo diyorum getir diyorum hoca  :D  :evet:

Edit: Henry bienvenü bir diğer isim

Turuncu

Ben young boys da forma giyen David Degen  istiyorum  :evet:

erhan55

oldu olacak young boys'u samsun idman yurdu yapalım ya da hepsini buraya alalım. :) şaka bir yana güzel adamlar vardı gerçekten ama hele ikiz oyuncusu vardı ikisi almanyada oynuyordu sanırım adamlara belgesel bile yapmışlardı.

Kaya

@erhan üst yorumda Turuncu'nun dediği isim David Degen evet çok iyi isim..philipp degen in ikizi sanırım..Benim de sağdan sağdan gelen adam dediğim isim David Degen..Costanzo ya da Degen i getirse hoca.Olursa her ikisini de  ??? :evet:

berusa55

Ben Young Boys'u komple istyorum içine birkaç yerli serpiştirelim kırmızı beyazları giydirip; olay tamamdır.  :D

mehmet yılmaz

Bu da benden olsun ;)

Samsunspor, Fener'i yenmek için Petkoviç'i getirdi!

Ertuğrul Mirza   -   09.06.2011 

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, teknik direktörlüğe Hırvat asıllı İsviçre vatandaşı Vladimir Petkoviç'i getirdi.Taraflar bir yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşma imzaladılar. İsviçre'de çalıştırdığı Lugano, Bellinzona, Young Boys gibi takımlarla başarılı bir grafik çizen Petkoviç'in Türk futboluyla tanışması ise Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'un başındayken Fenerbahçe'yi elemesiyle oldu. İsviçre'deki 2-2'nin rövanşında Kadıköy'de 1-0 kazanan Petkoviç, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'ye evindeki iki mağlubiyetinden birini (diğeri kupa maçında Bucaspor) yaşatmıştı.

Samsunspor'a attığı imzadan sonra konuşan Petkoviç, Fenerbahçe eşleşmesinden sonra Türk futbolunu daha yakından takip ettiğini belirttikten sonra Türk dostları sayesinde Samsunspor'la ilgili de bilgi sahibi olduğunu söyledi. Samsunspor'un gol kralları çıkaran köklü bir camia olduğunu belirten Petkoviç, kendisine 'Vlade' denmesinden mutluluk duyacağını, İsviçre'de böyle hitap edildiğini belirttikten sonra sözlerine şöyle devam etti: "Samsun'u çok beğendim; güzel bir Balkan şehrine benziyor. Tesislerimiz de güzel. Samsun'un bir futbol şehri olması önemliydi benim için, öyle olmasına sevindim. Fenerbahçe'yi Young Boys ile mağlup etmiştim. Umarım Samsunspor'la da yaparım aynı şeyi. Samsunspor taraftarının takımına ne kadar bağlı olduğunu duydum. Sabah havalimanına da geldiler zaten. Umarım her şey istediğimiz gibi gider."

Fenerbahçe karşısında özellikle ilk maçta sürekli hücumu düşünen ve pek çok pozisyon üreten bir takım görünümü çizmişti Young Boys. Petkoviç, 'Samsunspor'da da aynı felsefeyi mi taşıyacaksınız?' sorusuna ise; "Benim oyun tarzım budur. O tarzımı mutlaka burada da uygulatacağım. Daha ilk antrenmanda bunu oyuncularıma da anlatacağım. Samsunspor'da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Dolayısıyla belli bir süreye ihtiyacımız olacak. Hem göze hoş gelen futbol oynatıp hem de bu yeni yapılanmayı sürdüreceğiz. Yine de kısa sürede olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Benim futbol felsefeme göre, hücum etmek en iyi savunmadır." şeklinde cevap verdi.

İç transferde pek çok oyuncusunu tutan Samsunspor, dış transferde ise Petkoviç'in raporunu bekliyor. Takımı lige çıkaran Hüseyin Kalpar ile yolları ayıran Samsunspor, Süper Lig'e dönüş yıllarında elde ettiği başarılarla da biliniyor. Camiada bir bütünlük havası sağlanmış durumda ve yeni yönetime güven duyuluyor.

Bu arada transferin gündemdeki ismi Kemal'e Beşiktaş ve Trabzonspor'un ciddi anlamda talip olduğu belirtilirken çiçeği burnunda kulüp başkanı Kazım Yılmaz; "Biz Kemal'i önümüzdeki sezon da takımımızda tutmak istiyoruz. Kemal'le ilgili olarak çok telefon alıyorum. Görüşme yapıyor olmamız, satacağımız anlamına gelmiyor. Fakat kulübün menfaatlerine olan bir durum gelişirse satmayı belki düşünebiliriz." dedi.

Bakalım Petkoviç ile Samsunspor'un kimyaları uyuşacak mı?

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1144556&title=samsunspor-feneri-yenmek-icin-petkovici-getirdi

mehmet yılmaz

Bu da benden olsun ;)

Samsunspor, Fener'i yenmek için Petkoviç'i getirdi!

Ertuğrul Mirza   -   09.06.2011 

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor, teknik direktörlüğe Hırvat asıllı İsviçre vatandaşı Vladimir Petkoviç'i getirdi.Taraflar bir yılı opsiyonlu iki yıllık anlaşma imzaladılar. İsviçre'de çalıştırdığı Lugano, Bellinzona, Young Boys gibi takımlarla başarılı bir grafik çizen Petkoviç'in Türk futboluyla tanışması ise Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'un başındayken Fenerbahçe'yi elemesiyle oldu. İsviçre'deki 2-2'nin rövanşında Kadıköy'de 1-0 kazanan Petkoviç, 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'ye evindeki iki mağlubiyetinden birini (diğeri kupa maçında Bucaspor) yaşatmıştı.

Samsunspor'a attığı imzadan sonra konuşan Petkoviç, Fenerbahçe eşleşmesinden sonra Türk futbolunu daha yakından takip ettiğini belirttikten sonra Türk dostları sayesinde Samsunspor'la ilgili de bilgi sahibi olduğunu söyledi. Samsunspor'un gol kralları çıkaran köklü bir camia olduğunu belirten Petkoviç, kendisine 'Vlade' denmesinden mutluluk duyacağını, İsviçre'de böyle hitap edildiğini belirttikten sonra sözlerine şöyle devam etti: "Samsun'u çok beğendim; güzel bir Balkan şehrine benziyor. Tesislerimiz de güzel. Samsun'un bir futbol şehri olması önemliydi benim için, öyle olmasına sevindim. Fenerbahçe'yi Young Boys ile mağlup etmiştim. Umarım Samsunspor'la da yaparım aynı şeyi. Samsunspor taraftarının takımına ne kadar bağlı olduğunu duydum. Sabah havalimanına da geldiler zaten. Umarım her şey istediğimiz gibi gider."

Fenerbahçe karşısında özellikle ilk maçta sürekli hücumu düşünen ve pek çok pozisyon üreten bir takım görünümü çizmişti Young Boys. Petkoviç, 'Samsunspor'da da aynı felsefeyi mi taşıyacaksınız?' sorusuna ise; "Benim oyun tarzım budur. O tarzımı mutlaka burada da uygulatacağım. Daha ilk antrenmanda bunu oyuncularıma da anlatacağım. Samsunspor'da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Dolayısıyla belli bir süreye ihtiyacımız olacak. Hem göze hoş gelen futbol oynatıp hem de bu yeni yapılanmayı sürdüreceğiz. Yine de kısa sürede olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Benim futbol felsefeme göre, hücum etmek en iyi savunmadır." şeklinde cevap verdi.

İç transferde pek çok oyuncusunu tutan Samsunspor, dış transferde ise Petkoviç'in raporunu bekliyor. Takımı lige çıkaran Hüseyin Kalpar ile yolları ayıran Samsunspor, Süper Lig'e dönüş yıllarında elde ettiği başarılarla da biliniyor. Camiada bir bütünlük havası sağlanmış durumda ve yeni yönetime güven duyuluyor.

Bu arada transferin gündemdeki ismi Kemal'e Beşiktaş ve Trabzonspor'un ciddi anlamda talip olduğu belirtilirken çiçeği burnunda kulüp başkanı Kazım Yılmaz; "Biz Kemal'i önümüzdeki sezon da takımımızda tutmak istiyoruz. Kemal'le ilgili olarak çok telefon alıyorum. Görüşme yapıyor olmamız, satacağımız anlamına gelmiyor. Fakat kulübün menfaatlerine olan bir durum gelişirse satmayı belki düşünebiliriz." dedi.

Bakalım Petkoviç ile Samsunspor'un kimyaları uyuşacak mı?

http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1144556&title=samsunspor-feneri-yenmek-icin-petkovici-getirdi