Fazlı Abdik, Samsunspor Başkanlığına Aday

Başlatan alperen_55, 30 May 2011, 23:09:27

« önceki - sonraki »

samuray

fazlı abdik de yönetime talipmiş kim bu ya bi dönem yönetiilik yapmış galiba ben tanımıyorum şimdiye kadar neredeydin diye sormazlarmı adama herşey yonuda giderken araya çomak sokmaya gerek yok abdik efendi günaydın ya yönetim şekillenmış transfer ler tıkır tıkır hallediylyor bir nevi yönetim başkan yönetim kurulu oluşmuş sen nerden çıktın ya demezlerimi adama

engin55

Kazım yılmaz başka aday çıkarsa adaylıktan çekilcekmiş bu doğru mu? face de şirinlerin sayfasında okudum

Gökberk55

Alıntı yapılan: engin55 - 31 May 2011, 22:19:36
Kazım yılmaz başka aday çıkarsa adaylıktan çekilcekmiş bu doğru mu? face de şirinlerin sayfasında okudum

:) sallıyolar olurmu öyle bişe

engin55

Sayfanın admini yazmış

ForzaSirinler.com arkadaşlar kazım yılmaz başka bir aday çıktıgı takdirde adaylıgını geri çekecektir.Herkes üzerine düşeni yapsın bu işin şakası yok.adamların önüne sanki bişey yapacaklarmış gibi çıkıyorlar insanların hevesini kırıyorlar.kongreye 4 gün varken çıkıp ben adayım ne demek Samsunsporun gelecegine taş koymaktan başka nedir

ahmetsefa55

öyle bişe yoktur.eğer böyle bir ihtimal varsa anlarız ki bunların Samsunsporlulugu da tırışkadan  ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 31 May 2011, 22:35:29
öyle bişe yoktur.eğer böyle bir ihtimal varsa anlarız ki bunların Samsunsporlulugu da tırışkadan  ;)

SANIRIM CİDDİ CİDDİ VARMIŞ ARKADAŞLAR..
GALİP ÖZTÜRK BAŞKA LİSTE ÇIKARSA BÜTÜN DESTEĞİMİ ÇEKERİM DEMİŞ..
KAZIM YILMAZDA ADAY OLMAZ DEMİŞ..

kamuri

vay anasını ya nerden çıktı bu adam şimdi yırtık dondan çıkar gibi >:(

ahmetsefa55

o zaman aday olmasınlar abi.. bu kadar kolaysa vazgeçmek , taraftara satış koymak istemezler onun başkanlığını da parasını da..

minci

Yahu arkadaşlar o ne demek. Başka birisi çıkarsa ben çekilirim. Bu kadar mantıksız ve dayanaksız bir söz olurmu. Bunu bir başkan söyleyebilirmi. Bunun anlamı ben bu işten vazgeçtim demektir. Böyle bir düşüncesi olan insan da çıkar bunu direk olarak mantıklı gerekçeler göstererek söyler. Ben böyle bir sözün olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bunlar ortalığı bulandırmak için ortaya atılmış sözler. Takmayın kafanızı. Ciddiye de almayın. Daha tekere çomak sokmak isteyen çok insanlarla karşılaşacağız. Soğukkanlılığımızı korumamız gerekiyor. En güzel cevabı ancak bu şekilde verebiliriz.

berusa55

Gökberk55

ya şaka mı bu abu adamı öldüresim geldi şuan

Lusage

İlk kongre 29 Mayısta yapılamamışken; ikinci kongre 4 Haziranda olacakken. Arada ki 30 Mayısta nasıl adaylık açıklanıyor cidden merak etmekteyim.

kalptenþimþek

camianın içerisinden ciddi olarak farklı bir liste çıkarsa diye söylendiğini düşünüyorum..

Sercan

inşallah Galip Öztürk ve Kazım Yılmaz bunlara aldanmazlar...

samsunmania

Galip Öztürk püf dese bu adamı kökünden tavana asar. O kadar siyasi, stö mensubunun desteğini aldıktan sonra ....ruktan teyyare bi basın bülteni ile tepetaklak olacak plan projeler. ben hiç sanmıyorum. karşısına rahmetli Menteşoğlu, Uyanık çıkmadıktan sonra ciddi bir tehlike teşkil etmeyen bu aday bunları alt üst edecekse kimse kusura bakmasın ben Yılmaz'ın ve Öztürk'ün de samimiyetinden şüphe ederim. Ama hiç de ihtimal vermiyorum.