Yeni Sezonda Errea Giyeceğiz

Başlatan cgr, 20 May 2011, 14:33:58

« önceki - sonraki »

sosaka

formaları sorsak gizlilik ihlali olabilrde formalar ne zaman tanıtılır ne zaman satışa çıkar kesin bir bilgi var mı?

Gorkem

bu forma güzelmiş,bakalım diğerleri nasıl olacak.

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 July 2011, 20:46:33
Siyah çizgiler duz olsaymış daha guzel olurmuş. Gözü biraz yoruyor sanki.

Zigzaglar düz olsa süper ama bu haliyle gerçekten biraz değil fena halde göz yoruyor. Ama rakip futbolcuların bakarken gözleri bozulacağından bunu avantaja çevirebiliriz, yoksa bu bir taktik mi?  ???

kalptenþimþek

ult55ras

ne iyi ne kötü ne bilim biraz basit olmuş sanki, diğerlerini bekliyoruz dört gözle

ahmetsefa55

sonucta en az 2 tane almayı düşünüyorum.tabı fıyatta çok uçmazlarsa    :-X

kalptenþimþek

bir şimşek klasiğimiz olabilirdi aslında..
ben bu kadar yapabildim uzmanları daha iyisini yapabilir sanırım..

erhan55

Bence reebok'tan bozma samsunspor'a uyarlanan bundan çok daha iyi. siyah çizkiler düz kalın ve yaka ve kolların uçları yine siyah çok çok çok daha iyi duruyor bence. bu formanın çok ağırlığı ve albenisi yok gibi geldi. farklı olsun diye zikzak siyah yapılmış ama bana göre olmamış

55(tuncay)55

digerleri daha güzel ve daha degişik tasarımlardır inş.

Burak

Vallahi ne olursa olsun Samsunspor'umuza özel çalışan belki de ilk firma. Belki de takıma özel yapılan tek forma yakın zamanda ( en azından kolleksiyon  sayfasında hiç görmedik bu modeli ) . Ben fena bulmadım formayı ama çalışma için çok teşekkürler emeği geçenlere .  >l< >l<

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 07 July 2011, 20:46:33
Siyah çizgiler duz olsaymış daha guzel olurmuş. Gözü biraz yoruyor sanki.
bencede daha güzel olur.

Serkan

Adidasın'ın Nıke'ın herkese yapıp giyin dediği modellerdense; Bizim için ekstra zaman emek harcayan insanların emeğine saygı duymak lazım,

Alırım'da giyerimde (= ellerinize sağlık :d

berusa55

Orjinal hallerini ve diğer modellerini gördüğümüzde beğeneceğimizi düşünüyorum. Samsunspor'umuzun forması olsun da çamurdan olsun; el üstünde tutarım.

Sioux

Ben daha bugüne kadar herkesin çok beğendiği bir forma modeli görmedim, duymadım. zevkler, renkler tartışılmaz, emeğiniize sağlık. renklerin güzelliği yeter zaten.

55.hakan

Farklı ve çabuk unutulmayacak bir forma tasarımı.Hep alıştığımız sert geçişli çizgililer yerine bu formayı tercih ederim.Ben beğendim.