Jose Couceiro Sesleri

Başlatan Ahmeti, 20 May 2011, 18:18:42

« önceki - sonraki »

55cem55

bir zamanlar ajax modeli bi yapımız vardı şimdi ise lisbon modelini baz alacağız demektir...aslına bakarsanız her iki model de aynı bölgeyi işaret ediyor kesinlikle alt yapıya önem...ve de yabancı hocaya gelince gigi multescu donemını hatırlatırım gayet basarılıydı ve donemın yıldızları genc yeteneklerın cıkmıs oldugu bı donemdı...

minci

Arkadaşlar dikkat ettiyseniz işin mutfağıyla ilgileniyor vitrinle değil. Bu çok önemli. Yaptığı roportajda hep gençleri altyapıyı ön plana çıkarttı. Bu adamda iş var. Uzun dönemli bir sözleşme yapılırsa iyi olur diye düşünüyorum. Paragöz hocalar gibi hazır ve günü kurtaracak oyuncular istemiyor. Ayrıca ülkemize de hayran. Hele Samsunu ve taraftarını bir görsün.

ChucKeR

Alıntı yapılan: lucarelli - 25 May 2011, 13:47:55
Hoca hakkında pek olumlu düşünmüyordum, bu röportaj beni daha da umutsuzluğa soktu. Karcemaskas gibi bir kaleciyi oynatmamış bir de bunu savunuyor. Mevcut kadrodaki oyuncuları kazanmaya çalışıyordum diyor saydığı adamların çoğunu Tolunay getirmiş. Sanki biraz çok konuşup, az iş yapan bir hoca izlenimi verdi bana.

Klubun anahtarını yeri gelir bir yabancıya da verirsin ama bu isim Couceiro olmamalı.

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur, devre arasında hoca değişkliği yapmak durumunda kalmayız.

bence karce konusunda yanlış düşünüyosun. şöyle ki eğer takımı değil kendini ön planda tutsa karce yi oynatır. karce yedekken tepki almıştır niye oynatmadıın adamı aldırıyosun diye ama klübün ve oyuncuların menfaatini ön plana almış kendi olası tepkiye göğüs germiş. bu kalpar hocamızda tam zıttı ve bizde bu durumdan müzdariptik hep.
denildiği gibi sabır asıl mesele. örnek ki gelsin bize denilen tolunayı yıllardır takip ediyorum kayseride  zaman zaman oynattığı futbol kartlspor maçlarını mumla aratır türdendi. ama zamanla gerekli takviyeleri yaptığında gayyet hoş futbol oynatıyor şu an. antepin ilk yarı ve ikici yarıdaki futboluna dikkat ederseniz farkı anlayacaksınız.

yirmiuc

Bence kötü bir tercih, 2. Hrubesch devri gibi görüyorum. İnşallah yanılırım.

Cagdas Ünver

bekleyip görmek lazim. Ön yargili olmamak lazim

berusa55

Öncelik Türk oyuncuda
[ 28.05.2011 ]

Kazım Yılmaz'ın başkan seçilmesi durumunda takımın başına geçecek olan Portekizli teknik adam Jose Couceiro, transferde önceliğin Türk oyunculara verilmesini istedi. Samsunspor'un 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulundan sonra başkan seçilmesi durumunda takımın başına getirmeyi düşündüğü Portekizli çalıştırıcı Jose Couceiro, transferde rotayı çizdi. Yılmaz'ın listesinde bulunan isimlerle Ankara'da yaptığı görüşmelerde izlenmesi gereken transfer politikası hakkında bilgi veren Couceiro, "İlk olarak eksik mevkilerimizi Türk oyuncularla kapatmaya çalışalım. Eğer bu bölgeleri Türk isimlerle dolduramıyorsak o zaman yabancı transferine yönelelim" dediği belirtildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=77894

ugurozkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 28 May 2011, 14:15:00

"İlk olarak eksik mevkilerimizi Türk oyuncularla kapatmaya çalışalım. Eğer bu bölgeleri Türk isimlerle dolduramıyorsak o zaman yabancı transferine yönelelim"

sırf türk pasaportundan dolayı oyuncuların değerlerinin çok üstünde kontratlar aldığının farkındadır umarım.

menteşoğlu55

Arkadaşlar,

Hocanın Portekizli ve Türk menajerleri sözleşme detaylarını görüşmek üzere bu akşam Ankara'ya gelecek. Yarın detaylar konuşulacak.

eren55

Yetenekli gençleri bulma konusunda adam isim sahibi ki bizim için fazlasıyla gerekli bir özellik ve bu özelliğiyle Türk futboluna değerli oyuncular kazandıracaktır.Ardında değerli oyuncular bırakacağından şüphem yok.Teknik direktörlüğü takip ettiğim kadarıyla vasat.
İmzayı atarsa şayet kendini ispatlamak için fazlasıyla istekli olacak.Netice de bize gelmesi için en baskın etken görücüye çıkacak olması.Takımın başına geçmesiyle beraber yabancı oyuncular bize gelmeden önce daha az düşünecekler.Yönetim bu hocayı takımın başına getirmekle hedeflerin büyük olmadığını beyan etti,en azından bu senelik.Bu hamleyle birkaç yıl sonrasına yatırım yapılıyor diye düşünüyorum.

sadece55

Hocayla kesin olarak anlaşmışlar hayırlı uğurlu olsun

silopilimuhsin

Onun yerine akliniza gelen bir hoca varmi gerets haric benim aklıma kimse gelmedi

jean

abi gerets fas milli takiminin basinda para cikismaz o adamlara hayirlisi olsun diyelim coktandir yabanci hocamiz olmamisti

silopilimuhsin

ugurozkan

Alıntı yapılan: silopili55 - 30 May 2011, 21:10:44
Onun yerine akliniza gelen bir hoca varmi gerets haric benim aklıma kimse gelmedi

Ralf Rangnick, şimdi schalke 04'ün başında. birkaç yıl önce şahit olduğumuz hoffenheim mucizesini yaratan adam. takımı bölgesel ligden alıp 1. bundesliga'ya çıkarttı. bundesliga'daki ilk sezonunda ligi 20. haftaya kadar lider götürdüler.

kendisi meydan okumayı sever. bundesliga'daki saygın hocalardan biriyken bölgesel ligdeki hoffenheim'ın başına geçmişti.