Lige Son Çıkışımızı Hatırlıyor musunuz?

Başlatan silopilimuhsin, 11 May 2011, 01:59:57

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

11 May 2011, 01:59:57 Son düzenlenme: 11 May 2011, 03:05:06 Ant55
1992- 1993 sezonunu şampiyonlukla bitirip o zamanki adıyla türkiye 1nci futbol ligine çıkmıştık 1993-1994 sezonuna ismail uyanık başkanlığında romanyadan yaptığımız flash transferlerle başlamıştık. teknik direktör gigi mutlescu getirlmişti ve futbolcular daniel timofte, ovidiu cornel hanganu, dobre silvian ve gözbebeğimiz ertuğrul sağlam. sezon öncesi hepimizin içini kıpır kıpır etmişti. ve ilk maçımız karabük deplasmanıydı. o maça samsunspor : murat ayhan aydın , imdat arslan , isa turan , kasım çıkla , ercan koloğlu , ertuğrul sağlam , bünyamin kubat , osman akyol , ovidiu cornel hanganu , fevzi korkmaz daniel timofte 11 ile çıkmıştı. yedekler:abdullah aslan , recep tüzün , müjdat gürsu , dobre silvian , faruk korkmaz. Maçı ertuğrul'un 11 ve 20 dakikalarda attığı 2 ve osman akyolun 60 dakikada penaltıdan attığı 1 gol ile 0-3 almayı başarmıştık. o sezon ligin ilk yarısını en ez gol yiyen takım olarak 3nü bitirmiştik ve o sezon ligi hükmen yenilgiye saha kapatmaya ve o kadar olumsuzluklara rağmen 5nci bitirmiştik bide balkan kupasını almıştık. umarım önümüzdeki sezon da aynı başarıyı gösterir ve bir kupay la samsunsporun gücünü herkese hatırlatırız.

AntZ

Hatırlamaz olur muyuz!!!
Hatta önceki sezon 2. ligde yanlış hatırlamıyorsam Bafraspor'la da aynı ligdeydik...

ahmetsefa55

o zamanlar yeni yeni konusmaya başlamışım :) 3 yaşında öğrenmişim konusmayı  :D

Musti

O zamanlar 6-7 yaşındaydım. Babamla maçlara giderdik, soranlara Samsunsporluyum diyordum ama neyin ne olduğunu bilmiyordum daha. Benim Samsunsporlu olduğum gerçeğini idrak edişimin yıllarıdır. Sonrası koptu geldi zaten.

Tanju Con

11 May 2011, 02:11:56 #4 Son düzenlenme: 11 May 2011, 09:04:11 samsuni
icerde feneri yenmisdik..2-0 nagmaglubdular wagenhaus benim antrenörlumu yapdinda sarisin bi adam vardi süperdi diyordu ertugul icin!

silopilimuhsin

o zamanki maçların heyecanı bambaşkaydı radyodan dinliyorduk maçları ne iddaa vardı ne oranlar sadece o haftanın maçları salı günleri çıkacak olan gazeteleri alabilmek için köyden silopiye gidiyordum yada para verip birine aldırıyordum çünkü lig panoraması vardı hey gidi günler

berusa55

11 May 2011, 02:28:10 #6 Son düzenlenme: 11 May 2011, 02:32:11 berusa55
1992-93 Türkiye 2. Futbol Ligi

Grup aşaması

Yükselme Grubu

Yükselme Grubu Maç Sonuçları

silopilimuhsin

jean

ilk defa dustgumuzu gordum simdide ilk defa ciktigimizi goruyorum cok sukur

Ertuğrul Sağlam

Ozamanlar şalvar tipli pantalon diktirmek modaydı, Pantalon diktirdim, cumartesi akşamı terziden aldım pazar günü Şampiyonluk maçına gitmiştim. Maç sonunda taraftarlar ile birlikte bende sahaya atlamak için tellere çıktım. O zaman birde tellerin ucunda dikenli tellerde vardı. Telin üstünden baktım aşağıya tel ile sahanın arası bayağı bir yüksek geri insem inemiyorum sahaya atlayacağım yüksek diye korkuyorum (13-14 yaşında birşeyim) cesaretimi toplayıp atladım sahaya O yeni aldığım pantalon tele takıldı paçadan dizimin bir karış üstüne kadar yırtılmıştı. O halde ilk defa sahaya girmenin, çimlere basmanın, ve omuzlara alınmış futbolculara dokunmanın sevinci ile sahada deli dana gibi koşturup duruyordum....

lucarelli

Göztepe maçını hatırlamamak ne mümkün. İstanbul'dan dayımlar da gelmişti. Dayım, istanbuldan gelen kuzenler, Samsundaki kuzenler ve ben  6 kişi gitmiştik maça. Hey gidi günler heyy

babasamsunlu

SANKİ BİDE SAĞANAK YAĞMUR OLMUŞTU KISA SÜRELİ..
HERKES SOYUNMUŞTU :):)

KotuCocuk55

Bu maclarin bircogunu canli izledim,cok zevkli bir sezondu..Serkanin sonlara dogru girip gol atmaya basladigi sezonda bu olsa gerek.. bu mersini o zamanda sevmezdim hala sevmem.Rengi uyuz,stadi uyuz kendi uyuz bir takim..Göztepe  macimiydi garantileyecegimiz mac,adamlar ölümüne oynamisti,dakikalar gecmis gol gelmemis sonra günesli havada  bir simsek cakmasi ve bardaktan bosalircasina yagan yagmurla sampiyonluk golünün gelmesi..Kirmizi Simsekler!

karistiriyomuyum maclari?

55.hakan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 May 2011, 16:32:56
SANKİ BİDE SAĞANAK YAĞMUR OLMUŞTU KISA SÜRELİ..
HERKES SOYUNMUŞTU :):)

Böyle bir sağanak hatırlıyorum o zamanlar 2.ligde Altay maçıydı galiba.

55cem55

o yıllarda ilkokula gıdıyordum tabi malum para yok stadın kapısının son 15 dk acılsın dıye bekler dururdum osıralarda o devgi gibi gelen demır kapıları aralar tek gozle stadı ızlerdık kimi arkadaslarımla ufagızya nasıl olsa heryere sıgıyoruz dayanısmayla kapıyı aralar ust kısımda bosluk olusurdu o 30 cm lık boslukta o kapının tepesıne cıkar ıcerı gırmeye calısırdık ama o zamandakı heyecanın tadı apayrıydı...bende ki hastalığın baslangıc yıllarıdır:)