Hüseyin Kalpar: Bu Başarı Herkese Nasip Olmaz

Başlatan Jnr.Serkan, 10 May 2011, 16:04:30

« önceki - sonraki »

beşnumara

AlıntıKALPAR OLMASAYDI...

ALLAH razı olsun Hüseyin Kalpar dan..
İyi ki vardı.
Yoksa halimiz nice olurdu?

Mazallah küme düşmüş olurduk..
Niye mi?

Baksanıza kulübün başında bir yönetim yoktu.
Boş tribünlere top oynuyorduk.
Basın yoktu.
Destek yoktu..
Dert anlatacak kimsecikler yoktu..

Ama Allah'ın hikmeti işte..
Hüseyin Kalpar vardı..
Gökkubbeden kurtarıcı olarak gelmişti.

Geldi elinde sihirl değneğiyle.
Bir dokundu 19 Mayıs Stadyum'unun üstüne..
Herşey halloldu..

'Öyle ki, onun bu başarısını görenler, bu yönetime dahi gerek yok!' dediler.
Maçlar bitmeden yönetime yol verdiler..
Seneye de Kalpar olsun..
Kimseye gerek yok..
Yönetime de.
Seyirciye de..
30-40 bin kişilik yeni stadyumu da..
Nasıl olsa Kalpar var..
Küme de garanti!

PEKİ YA KALPAR OLMASAYDI?

Üst üste üç pas yapabilen bir Samsunspor olurdu..
34 maç oynayan bir takımın bir oyun planı olurdu.
Lige çıkmayı garantileyen bir takım taraflı, tarafsız herkese:
' Helal olsun, bu takım lige çıkmayı hak ediyor' dedirtirdi.
Son üç maçta hiç atak yapmadan sadece kalesini korusa, bir puan alır ligi şampiyon bitirerek muhteşem taraftarının önünüde turunu atardı..
Ama ne yazık ki;
Bir puanın nasıl alınacağını kestiremeyen ve 90 dakika, bir sezon boyunca yerleştiremediği oyun taktiğini saha kenarından vermeye çalışan Kalpar vardı..
Günlerdir ızdırap içindeydik..
Allah'tan sezon tamamlandı..

SEYİRCİYE ÜZÜLDÜM AMA..

YAZIK oldu tribünleri dolduran binlerce Samsunsporlu ya..
Turu en çok onlar hak ediyordu..
Olmadı, olamazdı..
Zira saha dışında oynanan 'Çok acemice hareketler' vardı..
Başarıya imza atan yönetim dışlanmıştı..
Futbolcunun aklı karışmıştı.
Hatta, kime gideceğini bile şaşırmıştı.
Yanlış hareket olduğunu hafta içinde de yazmıştım.
Ama Kayyum'dan korkanlar, Samsunspor'u dönülmez bir yola gireceğini bilmem fark edebildiler mi?

Bir şeyi açık olarak fark ettik ama..
Bu kadronun Süper Ligde hiç bir şer yazmayacağını..
Hala Rize maçı için ne yazacağımı mı bekliyorsunuz?
Beni tek maç değil, Samsunspor ilgilendiriyor;
Fark edemediniz mi?

Nusret Sağlam-Netkulis

İyi ki varsın la kalpar sen olmasan halimiz ne olurdu >:( >:(

beşnumara

Kalparın umrunda değil şampiyonluk.Takım süper lige 1. de çıksa 3. de çıksa o şampiyonluk primini alacak.Mersinde konuştuğumuzda söylemişti ben herkesten çok istiyorum takımın süper lige çıkmasını,ben bu işten para kazanıyorum deyip lafı prime getirmişti ama cevabını da o gün almıştı aslında.Hiçkimse bzim kadar istemezdi süper ligi.5 yıldır çekilen çilelerin hiçbirine ortak olmamışlardı çünkü.Onurlu olsalardı rize maçında taraftarına yapılanlar için oynatılırdı takım.Hiç bir menfaatimiz olmadığı halde istiyorduk bu şampiyonluğu.Bizim cebimize prim girmeyecekti ama sizler farklı şeylerin peşindesiniz.Samsunspor da ne kadar büyük kulüp ki senin bile piyasanı artırdı.Seneye bankasyada iyi paraya çalışırsın iyi pazarla kendini artık.

Gökberk55

Allah seni bildiği gibi yapsın hoca... senin her zaman: güngören maçı sonrasında bile arkandaydım ama 2 maçta 1 puan çıkaramadın ya en büyük düşmanın benim artık yaktın bizi

kumköylü ahmet

Bu Adama Kimse Hattini Bildiremediki Adam Gibi,Bakin Orduspora Ugur Tütüneker Hemen Gönderildi hemde Agzinin Payini Basin menzubu Verdi.Sen Gidicisin Bizler ise Kaliciyiz Dedi ve öylede Oldu.Kalpar Aciklama Yaparken sunu susduran Olmadi.Ama Birkez Daha Konusmaya Kalkarsa Defolup Gider Diye Düsünüyorum.Fazla Yüz Buldu Bu.

Bizler Cok Maclarda Yenildik Tarihimizde Kalpar Bey Ama su Son 2 Macda Oynadigimiz Futbolla Yenilmedik Resmen Ezildik ve Cogumuzda Utandik.Bu Basarida Kimseye Nasip Olmaz Kalpar Bey Basariyi Kutlarken Kendi Kendine Bunuda O Koca Kafana Sok!!!!

engin55

AlıntıKALPAR VEDA ETTİ
17 Mayıs 2011 / 13:56
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sezonun sona ermesiyle birlikte soluğu memleketi Gaziantep'te aldı.
Tecrübeli teknik adamın, kulüpten ayrılmadan önce personelle helalleştiği öğrenildi

G.ANTEP'E GİTTİ
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, önceki gün oynanan ve 2-1 Çaykur Rizespor'un üstünlüğü ile sona eren maçın sonrasında Samsun'dan ayrıldı. Dün kulüp çalışanlarıyla sanki bir daha geri dönmeyecekmişcesine vedalaştığı öğrenilen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, soluğu memleketi Gaziantep'te aldı.

DÖNMEYECEK
4 Haziran'da oluşacak yeni yönetim kurulunun Süper Lig'de takımın başına yabancı bir teknik adamın getireceğinin kesinlik kazanmasından sonra Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın yakın çevresine Samsunspor'la yollarının ayrıldığını ve yeni sezonda başka bir takımda çalışmasının güçlü bir ihtimal olduğunu söylediği ifade edildi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=57517

s_uzunkaya

bank asyadaki şampiyonluk bana birşey ifade edmiyor ve hatta 2 ligde ençok şampiyon olan takım samsunspor demeleri bana gurur vermiyor aksine sıkıyor üzüyor. bankasya da şampiyon olamadık ve inşallah da bundan sonrada olmayız. çok ilginç yorumlar yapıyorsunuz arkadaşlar. bırakın artık şu adamın yakasını, girmeyin günahına. süper lige çıkmışız 5 sene sonra, bunu konuşalım

SametYılmaz55

Sıradaki parçayı tüm Samsunspor taraftarı adına sana gönderiyorum hüseyin kalpar- Çelik güle güle ::) ::) ::)

Kaya

Şampiyon takımın hocası değilsin o yüzden hadi yallah...

King Of The North

Ç.Rizesporla anlaşmış Kalpar hoca, hayırlı uğurlu olsun, emekleri için teşekkür ediyoruz.

Musti

Alıntıİşi bilenler seçti: Yılın teknik direktörü

Eurosport.com Türkiye sordu, Bank Asya 1. Lig'in teknik direktörleri yanıtladı. İşte 2010-2011 sezonunda 1. Lig'e damga vuran teknik direktörler.

Hüseyin Kalpar: Kendimi söyleyebilirim.  :rulet:

Hüseyin Kalpar
Hüseyin Kalpar açısından Güngören Belediyespor mağlubiyeti kırılma anıydı. Şampiyonluk hesapları yapan bir kulübün, kümede kalma mücadelesi veren bir takım karşısında kaybettiği puan, şehirde Kalpar'ı hedef tahtasına dönüştürmüştü. Ancak Hüseyin Kalpar bu tepkiyi son derece aceleci bulduğunu söyleyerek, son gülenin Samsunspor olacağını söylemişti. Evet, son gülen kırmızı-beyazlılar oldu. Ancak başarılı teknik adamın ödülü yeni bir sözleşme olmadı. Samsunspor Kalpar'la sözleşme yenilemedi. Tecrübeli hoca yeni sezonda Çaykur Rizespor'un başında olacak.

Haberin tamamı için:
http://tr.eurosport.com/futbol/bank-asya-1-lig/2010-2011/yilin-teknik-direktoru_sto2833598/story.shtml

eren55

Şampiyonluğu son iki hafta puan alamayıp rakibe kaptırmak gibi bir andavallılık da kolay kolay her hocaya nasip olmaz,ama hiç bahsetmiyorsun Kalpar Efendi.

Serkan

Ayberk

Kalpar bakalım bu sene de nasip olacak mı o başarı sana? Hani camiayla alakalı değil, senin üstün yeteneklerinle alakalıydı ya başarı ;)

eren55