Futbolcumuz Kemal Tokak ile röportaj

Başlatan beşnumara, 09 May 2011, 11:38:22

« önceki - sonraki »

brigand

özkan

İstanbula giderse kendisini yeterli görüyormu(sadece futbol olarak değil,mental ve kafa olarak)
Samsunspor'a bişeyler kazandırmadan giderse(tümer ve ilhan gibi ) kaçarsa tabir yerindeyse,vicdanı sızlar mı?
Samsunspordaki vizyonunu tamamladığına inanıyormu?,eğer inanıyorsa onun için vizyon süper lige çıkmakmıdır sadece ?

babasamsunlu

Samsunspor'a bişeyler kazandırmadan giderse(tümer ve ilhan gibi ) kaçarsa tabir yerindeyse,vicdanı sızlar mı?

Şu cümle ne akdar yalnış bir cümledir Özkan..Yakışmıyor bence..
Bu adam 40 bin liraya transfer oldu..
Aldığı paranın komikliğini bi duysan şu sözlerini geriye alır özür dilersin..

Samsunspor alt yapısından mı yetişti ??
Samsunlu mu ??
Senin Samsunspor olarak verdiğin bir şansı -ki onuda zorla aldı çocuk - en iyi şekilde değerlendirdi ve 40 bin liralık bir topçudan kat kat fazlasını takıma verdi..
Şimdi giderse kaçarsa felan ayıp olumuyor mu bu adama karşı ??

mehmet yılmaz

Üstelik eğer şimdi giderse bonservis bedeli alacak takımımız
Bir sezon daha oynarsa bedelsiz gidebilir...

Babasamsunlu'nun dediği gibi, Kemal'in takımımıza kattıkları aldıklarının çok çok üstündedir zaten.

özkan

biraz öylemi oldu sanki  :-\ yorgunum abi ya kafam yerinde değil şu an :)
ama samsunspora kazandırmadan gitse ne düşünür desem daha doğru olur heralde ?

babasamsunlu

Alıntı yapılan: özkan17 - 09 May 2011, 16:34:23
biraz öylemi oldu sanki  :-\ yorgunum abi ya kafam yerinde değil şu an :)
ama samsunspora kazandırmadan gitse ne düşünür desem daha doğru olur heralde ?

Samsunsporun süper lige çıkaran en büyük faktörlerden birisi ..Daha ne kazandırsın..
Para kazandırma işine gelince  40 bin liraya aldığın topçuya bjk kasayı açtı..
Kazandırmasını istiyorsan Bjk ye satacan hemen..
O zamanda hemen niye gittin paraya sattın bizi demeyecen ama ;) :-*  :D

özkan

aslında kemal tokak'ın sayfasında yazdığım satırlar gibi bişeylerin eksikliği yüzünden her sezon sonu sıkıntılarımızın bitmemesi asıl sebeb olsa gerek.saçma sapan adamlarımızın bile 2013lere kadar sözleşmesi varken,bir keşif olan genç oyuncuya neden 2 yıllık sözleşme yapıyosun.zaten kafana göre beğenmesen bedelsiz alıp gönderiyosun.e adam da iyi çıkınca ondan sonraki sezon sözleşmede sözleşme diye yanıp tutuşuyosun.porto başkanı hulk için 99 M euro bile verseler göndermem,sözleşmesinde 100M serbest kalma md. var dedi.işin kolayı bu.zaten ispanyada bu kural bir zorunluluk.en güzeli bu.bizdede uygulanabilse keşke.

Kemal kalacaktır ama..En azından duyumlar o yönde.

özkan

kemal istanbullara doğru giderse eğer bunun birinci sorumlusu fatih bey'dir.. :D

Musti

Biz bir Totti, bir Del Piero, bir Buffon mantalitesinde futbolcular istiyoruz ama böyle futbolcular dünya futbolunda bile çok az var. Beckham bile Manutd'yi bıraktı gitti. Bizde de nispeten Serkan,Celil ve Cenk. Kaptan  Ercan bunu başarmıştır mesela...Şu anda da  Kenan. (ben yetenekten bahsetmiyorum. bağlılıktan sadakatten bahsediyorum.)

Şu anki futbol yapısıyla futbol yaşantısını hakkaniyetle tek bir kulüpte sürdürecek futbolcu yok. Eğer olacaksa da bu altyapıdan gelecek futbolculardır.

Kemal bize bu sene çok şey kazandırdı. Gitmek isterse kendisi bilir. Yeni Kemaller, Ercanlar bulunur, yetiştirilir.

King1965

Samsundan başka yerde futbol oynamak istiyormu istıyorsa neden ?

emre

Samsunspor hakkındaki düşünceleri gelmeden önce nasıldı,şimdi nasıl?

maviay55

şayet giderse gideceği kulüpte taraftar onu bu kadar bağrına basar mı bu kadar sevileceğine inanıyor mu?

minci

Alıntı yapılan: uçarlı - 09 May 2011, 13:04:51
1 hedefinde ne var
2 süperligte hangi takımda ne şekilde ve niçin oynamayı tercih eder.
3 büyük takımları tercih etmenin risk içerdiğini biliyormu
yani forma şansı bulamayabileceğini parlayan yıldızının sönebileceğini düşünüyor mu
4 as oynayıp milli takımda oynamak gibi bir hedefi samsunsporda göremez mi
büyük takımlarda oldukça zorlaşır bu.
5 kenanlamı daha uyum içerisinde yoksa ersinlemi
6 kendisinin özelliklerine bakılarak
yanındaki stoperin hangi özellikte olmasını ister.
7 lige verilen arayı nasıl değerlendirmeyi düşünüyor
8 beğendiği ve özendiği bir stoper var mı
9 takımın süperlig için en çok hangi mevkilere ihtiyacı var
ve takımda kesinlikle kalması gerekenler kimler
10 tuttuğu takım

Büyük takım diye bir kavramı ben kabul etmiyorum. Rakiplere büyük diyerek kendimizi küçültmüyormuyuz. Eğer biz bu kavramı kullanırsak herkes birsüre sonra bunu kabul edecek ve bilinç altımıza yerleşecek. Bizden sonra gelen nesil de böyle devem edecek. Onlara büyük takım diyerek aslında biz kendimizi ikinci sınıf olarak nitelemiş oluyoruz. Tam birilerinin dediği gibi ağabiliklerini kabul etmiş oluyoruz. Yani küçük takım bir başka deyişle herkesin horladığı şamar oğlanı olmayı içime sindiremiyorum. Lütfen bütün arkadaşlar böyle bir kavramı başkaları için kullanmasınlar. Tek büyük var o da küllerinden yeniden doğan SAMSUNSPOR'dur.

ChucKeR

Alıntı yapılan: özkan17 - 09 May 2011, 16:41:04
aslında kemal tokak'ın sayfasında yazdığım satırlar gibi bişeylerin eksikliği yüzünden her sezon sonu sıkıntılarımızın bitmemesi asıl sebeb olsa gerek.saçma sapan adamlarımızın bile 2013lere kadar sözleşmesi varken,bir keşif olan genç oyuncuya neden 2 yıllık sözleşme yapıyosun.zaten kafana göre beğenmesen bedelsiz alıp gönderiyosun.e adam da iyi çıkınca ondan sonraki sezon sözleşmede sözleşme diye yanıp tutuşuyosun.porto başkanı hulk için 99 M euro bile verseler göndermem,sözleşmesinde 100M serbest kalma md. var dedi.işin kolayı bu.zaten ispanyada bu kural bir zorunluluk.en güzeli bu.bizdede uygulanabilse keşke.

Kemal kalacaktır ama..En azından duyumlar o yönde.

kardeşim bence kemal kendinin farkında. 2 yıllık olması kendi talebidir diye düşünüyorum. biliyoruz ki iyi bir topçu ele geçince anadolu başkanları işin bokunu çıkartıyor olan topçuya oluyor. sercanı manchaster dışında kimseye wermem diyen bursa başkanı bugün 1 gram fayda alamıyor sercandan. umut emenike daha neler war.
kemal kendini farkındaki bonservisini cebinden ödeyip buraya geldi. burdan giderken de vicdan azabı gibi birsey duymaz sanırım. ben şahsen x-spora transer olurken bonservisimi cepten ödüyorsam benden gelir bekleyen yönetime hadi ordan derim.
  yönetime de kızamıyorum açıkcası bu topçu işi karpuz almaya benziyo içinden ne çıkacağı belli olmuyor. bize başarı dilemek düşer bu saatten sonra bence.

AntZ

AlıntıErtem Şener aynı programda Samsunspor'un stoperi (ismini hatırlayamadım) ve Hamit Altıntop'la her konuda anlaşıldı dedi. Transferi TK finalinden sonra duyuracaklarmış.

Kaynak: Tribün Dergi