Bank Asyada 5 Yil

Başlatan kumköylü ahmet, 24 April 2011, 21:38:19

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 25 April 2011, 16:41:22
Sakaryaspor'un küme düştüğü sezon sondan bir önceki hafta Sakaryaspor ile oynuyoruz.İlk maçı 3-1 almışız gerçi bunları herkes hatırlıyordur yazmama gerek yok.Lakin o hafta Sakaryaspor ile yaptığımız maçta 1-0 mağlup durumda olmamıza rağmen ikili averajı korumak için resmen skoru korumaya çalışmamız.Zaman geçirme çabalarımız tamam stratejik olarak doğru olabilir ama bir taraftar olarak zoruma gitmişti kolay kolay unutmam mümkün olmuyor o olayı...

maçtaydım yağmur var şemsiyenin altında altı kişi özgürcan vuruş top direkte patlar. aman Allahım o nedir öyle. nerden bilebilirdik ki o sakarya Atatürk stadının kale direği bizi ligde tutacak. ???

AntZ

25 April 2011, 18:49:48 #16 Son düzenlenme: 25 April 2011, 19:54:40 Ant55
Vay be, 5 senede kimler gelmiş kimler geçmiş, ne durumlara düşmüş neler görmüşüz.

- Son hafta ikili averajla ligde kalmışız,
- İlk sene bank asya da 2 şampiyon çıkaracak kadroyla 10. olabilmişiz,
- Aynı sezon üstüste 5 mağlubiyet, üst üste 5 galibiyet, hemen ardından yine üst üste 4 mağlubiyet almışız
- 7 atıp 5 yemişiz
- Telekomdan 5 yemişiz  >:(

ve daha neler neler  :( Allah tekrar bu durumlara düşürmesin.  .:.:.

Forvetim

Samsunsporumuzun adının bir daha bu ligle anılmasını istemiyorum, Kulup, Şehir, Taraftar olarak bu ligin çok ustundeyiz

jean

insbu aksaantep adaayi yenemz haftaya yeipte grantilriz artrik bitin bu is sabir kalmadi

umit

Başkan adayının çıkmadığı, kayyuma kalma tehlikesi geçirdiğimiz günler; tahta kapalı diye transfer yapamadığımız günler... Kabus gibiydi hepsi. Allah bir daha yaşatmasın bize o günleri.

kutsalforma

25 April 2011, 19:58:24 #20 Son düzenlenme: 25 April 2011, 20:05:11 kutsalforma
-Alemin makarasi olduk.
-Sehirdeki Travzan lobisi kac sefer tas ve kaya cikardi yolumuza.
-Kamuya ait bir kurusun Samsunspora aktarildigini görürsem, Dava acarim diyen serefsizler sonunda agzinin payini aldi.
-Mktiri Moktan takimlardan 5 yedik
-Gökhan Kazma gibi angutlara tahammül ettik
-Kenanin coluiga cocuga nolur gol atmayin diye yalvarmasi
-Taraftarin önünde seyini tutan andavallar
-Tahta vs.

Insallah buraya bir daha dönmeyecegiz. Memleketin futbolu ve ligi dediler. Beni ilgilendirmez, burasi bizim yerimiz degil, Evimize döndük iste.

Bank Asyaya Mahsun Kirmizigülün Dönmeyecegim sarkisi gelsin

Mahsun Kirmizigül Dönmeyecegim

Sonuna Kadar 55

tam bir kabus son 5 yıl

5trawberry

Abi kapatın sayfayı ya. İçim burkuldu.
İç burkmaya ne gerek var.
Çıkıyoruz Allah'tan mucize olmazsa, unutuyoruz, unutturuyoruz.
Aksine unutanlara da hatırlatıyoruz.
Artık herşey daha da güzel.. Kafaya oynayan bir takımımız olsun istiyoruz..
Seneyi iple çekiyoruz..

kumköylü ahmet

Birdaha Kalan ömrümde Bu Ligi Görmemek Dileklerimle Insallah..Benim Oglum Suan 3.5 Yasinda SAMSUNSPOR`umuzu Iyi Biliyor Ama Oda Bu Ligde oynadigimizi Bilmeyecek Insallah.Bu Lige Düsdügümüzde Oglum Yokdu Ama SAMSUNSPOR`umuzun askini Asilamayi Bildik.Bundan Sonra Insallah Istanbul Takimlarini ve Trabzon Gibi Takimlari Nasil Yendigimizi Anlatiriz..Superligde Oglumla Cok Güzel Maclar Bizi Bekliyor.Bu Lanet Lige Ben Daha Gelmiyecegimiz Inancindayim Bu is Buraya Kadar Arkadaslar.Inaniyorumki Sizlerinde Benim Gibi Ne Anilariniz Vardir. Elvada Bank Asya

Ekrem

Allah bir daha göstermesinn !!  kabus dolu bir beş yılın ardından uyanıyoruz sonunda rüyadan  >l<

SametYılmaz55

5-6 hafta üst üste kazanamamak.başarıyla birlikte ortaya çıkan çapulculara makara olmak,sevinç,hüzün,gözyaşı,gece görülen kabuslar.son hafta adanasporla berabere kaldık ligden düşmekten kurtulduk.bitmeyecek gibiydi bu olanlar Allah'ın izniyle bitiyor artık.Allah'ım sana şükürler olsun

s_uzunkaya

"bulanık su karıştırmadan durulmaz derler" işte bu lig o bulanık suyun karıştırıldığı zamandı. herbirimiz girdabda, gözümüzün önünü göremez halde,mide bulantısı içerisinde tam bir 3,5 sene geçirdik. su çok bulanık olduğu için biraz fazla karıştırıldı sadece :).... 1.5 senede suyun çökmesi için  geçen süre oldu, şimdi sular duruldu, berraklaştı ve önümüzü artık rahat görebiliyoruz...
    bekle bizi süperlig kimliğini buldurmaya geliyoruzzz  >l<

yirmiuc

1. Lig'de yaşadığımız unutulmayacak olaylardan biri de transfer yapamadığımız sezonda Başkan'ın diğer kulüp başkanlarından Samsunspor'dan futbolcu transfer etmemelerini rica etmesiydi.

europe_55

Söyle bir baktigimizda gercekten neler neler yasamisiz.

Ama tüm bunlari, hepberaber atlattik.
Hickimse destek vermezken, yine bu taraftar destek verdi.

Atlattigimiz bu kötü günlerde de Sadece Samsunsporlu ve  www.samsunspor.biz sitesi'nin bir üyesi oldugum icin gurur duyuyorum.
Biz bu sampiyonlugu gercekten hakettik.
Insallah bundan sonra bu lige dönmeyiz, ve hakettigimiz Süper Lig'de basarili oluruz...

Bu hafta sonu Samsun'da olamasamda, uzaktan da olsa, Cumartesi günü Sampiyonlugu kutlamak dilegiyle... samsunspor_x

Sonuna Kadar 55

kabus sana eriyor bu sene az kaldı.