Bank Asyada 5 Yil

Başlatan kumköylü ahmet, 24 April 2011, 21:38:19

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Arkadaslar ALLAH`in Izniyle Busene Burdan Cikiyoruz.Geride Kalan 5 Yildaki Düsüncelerimizi Paylasalim Dedim.Dilek olay 5 Yil 2.Ligdeyiz ve Busene benim icin son seneydi zaten Daha Dayanacak Gücümüz kalmamisdi.Sizleri Maalesef 2.Lige Düsdükten Sonra tanidim ve Buraya üye olmadanda disardan Göründügü Gibi Degilmis Bazi Seyler.Tek örnek YZY BuRda Sizinle Konusurken aslinda ic Yüzünün Disardan Göründügü Gibi Degilmis.2 Ligdeki Tek Gecmis Bir Macimizi Bile Hatirlamak istemiyorum Ama Seyircimizin Yapmis Oldugu Hersey Gündemde Oldugu Gibi Hafizamizada Kazinacak.Bu Lige Birdaha Dömemek üzere BiZE MüSADE..

Herkezin Bu 5 Sene Icinde Kimin Neler Cekdigini Biliyoruz ALLAH Hepimize Bu Sabrida Verdi.Sizlerinde Paylasmak Istedikleriniz Vardir Diye Böyle bir Konu Acdim.

Saygilarla
Ahmet Sonkaya

Gökberk55

Allah bir daha bize 1. lig yüzü göstermesin....

55.hakan

Daha dur bakalım garantileyelim da ligi

55erhan55

hakikaten bu lig bize çok zor geldi bir daha görüşmemek üzere bu hafta hoşçakal diyeriz inşallah...

twitter

Tufan

ne rezillikler gördük en önemlisi TAHTA ve saçma sapan futbolcular, hocalar, transferler, rakipler umarım bir daha düşmeyiz bu lanet yere.

kabacevizli55

türk telokomdan 5 yememizi unutamıyorum inş kupada seneye karşılaşırız  acısını çıkarırız
ayrıca diyarbakırdan da 5 yemiştik onuda sindirememiştim hiç ama bu sene deplasmanda öyle bi koyduk  içimin yağları eridi
umarım bu lige bir daha dönmeyiz bank asya 1 .lig değil bataklık 1.lig burası

Gorkem

sakaryasporun düşüp ligde kaldığımız son haftayı unutamam

Sioux

bir hafta daha sabredin arkadaslar
kesinleşsin öyle yazalım

kumköylü ahmet

Kardesim eger Bu saatden sonra bazi seyler degisecekse ben daha futbola bakmicam.ALLAH`in izniyle bitti bu is en azindan 2.oldugumuz garanti diyorum.Cikalimda nasil cikarsak cikalim samsunsporumuz 3 adim önde.Superlig Hayirli Olsun Simdiden Trtye ayriyetten tesekkurler busene her macimizi verdikleri icin.

darknESS

geçmiş olsun samsun... umarım birdaha görmezsiniz.

Sonuna Kadar 55

inş son olur..kabuslar bitti artık.

Lusage

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 24 April 2011, 22:06:45türk telokomdan 5 yememizi unutamıyorum inş kupada seneye karşılaşırız  acısını çıkarırız

O maçta Ankara da kümes gibi olan deplasman tribünündeydim. Çok kötü koymuştu ne olduğu belli olmayan saçma sapan takımdan yediğimiz 5 gol.  >:( >:(

Bir daha böyle ne idüğü belirsiz saçma takımlarla karşılaşmamak dileğiyle.  .:.:.

Ollivanders

Neler gördük neler geçirdik . Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun :( bize bu gunleri gosterdigin için :(
Alıntı yapılan: darknESS - 25 April 2011, 09:56:46
geçmiş olsun samsun... umarım birdaha görmezsiniz.

Eyvallah ustad .

Shane_Falco

Sakaryaspor'un küme düştüğü sezon sondan bir önceki hafta Sakaryaspor ile oynuyoruz.İlk maçı 3-1 almışız gerçi bunları herkes hatırlıyordur yazmama gerek yok.Lakin o hafta Sakaryaspor ile yaptığımız maçta 1-0 mağlup durumda olmamıza rağmen ikili averajı korumak için resmen skoru korumaya çalışmamız.Zaman geçirme çabalarımız tamam stratejik olarak doğru olabilir ama bir taraftar olarak zoruma gitmişti kolay kolay unutmam mümkün olmuyor o olayı...