Bank Asya 1.Lig 32. Hafta / Samsunspor'umuz - Güngören Belediye: 3-0

Başlatan özkan, 24 April 2011, 16:29:06

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

kuzey55

hürriyette aynı başlığı atmış.herkes biliyor efsane geri döndü...

jean

vallahi ruyamda trabzonla mac yapiyorduk ondeydik bile simideden gaza geldimm ne zaman basliyor su super lig

ŞİM-ŞEK-LER

güngören bordo mavi formayla çıktı harbiden yenmesi zevk oldu   :D :D

alperen_55

Çakma ts yi 3-0 la ligin dibine attık, orjinalini de seneye inşaalah.

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 01 May 2011, 02:55:21
Bu durumdan Adem'in yerinde gözün olduğu sonucunu çıkarabilir miyiz?  :)
Dün maçtan sonra Dilaver'in benim oyun yapıma daha yakın olduğunu gördüm  :) Ama gol pozisyonunun benzerini rüyamda nasıl gördüm hayretler içerisindeyim dünden beri  >l<

Forvetim

trabzan sempatizanı! bir arkadaşım maç bitiminde tebrik için aradı, renkler bizi çıldırttı usta dayanamadık senenin antremanını yaptık, yahu bu renkleri yenmesi bi tatlı oluyorki bilemen dedim delirdi :)

King Of The North

2 hafta kala şampiyonluk gelmesi, hele ki bordo mavi renkli bir takımı eze eze yenerek gelmesi muhteşemdi, son maç Rizeye aynı tarifeden devam etmesi dileğiyle. Artık 4 eziklerle futbol tartışacağız, hepsine diz çöktüreceğiz inşallah...

King Of The North

Bu Dilaver insan değil ya, gollerine şapka çıkartılır, yalnız 2.golde asisti yine Ahmet ŞAHİN yapmış, böyle kaleci her takıma nasip olmaz...

Burak

Yine bir gündüz maçı yine fark bazen batıl inançlarım olmasın diyorum ama Adana , D.Bakır  , GBB , Tavşanlı , Güngören  :)

Ayberk

Batıl inancın en acayibini berkay yaptı abi :D Ne dediysem maça getiremedim, "yok abi ben gelmeyince kazanıyoruz, ilk golü de agbetu atıyor hep" dedi :D ;D ;D ;D

berusa55

Adana maçı akşam oynanmıştı Burak ve 3-1 almıştık ama diğerleri aynen dediğin gibi.  ;)

furkan5534

dün taksimde muthıs gece yasadık gercekten.harıkaydı tek kelıme.ıstıklal caddesınden tut nereye gıdersek herkez bızı alkıslayıp vıdeo cektı.bjklı taraftarlarada en buyuk samsun cektırdık hayırlısı ne kadar özlemısler bızı  :D abartısız gordugumuz her bjklı aynısını yaptı

Stoper