Rize Maçı İçin Koreo

Başlatan edmontdante, 14 April 2011, 16:21:15

« önceki - sonraki »

fındık

Alıntı yapılan: özkan17 - 03 May 2011, 09:02:33
Herşey serbest olsun,Mikrıofonu alayım elime ortasahaya geçeyim,stada üçlü çektireyim,sonra hep bir ağızdan inbee travzann olamazsın şampiyonn ve ardından kocan geliyoo travzannnnnnnn tezahüratları..Off off offf en büyük koreo bu olsa gerek .. ;)

Bizim taraftrarımız bırak 3 lü çekmeyi tesbih bile çekemez o kadar meraksızız öğrenmeye ;) Dünyada 3 lü yapamayan tek takımız malesef

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: seko - 03 May 2011, 09:17:49
Bizim taraftrarımız bırak 3 lü çekmeyi tesbih bile çekemez o kadar meraksızız öğrenmeye ;) Dünyada 3 lü yapamayan tek takımız malesef
halbuki eskiden her maçta şimşekler şimşekler ananızı ... çekiyomuşuz  >l<

CurvaSs

3'lü olayı karışık beyler. :D bi' kere klasik üçlümüz olanıyla, yeni nesil üçlü karışıyor. bi' kısım efsane üçlüye yönleniyor, bi' kısım yeni üçlü tipine. bu durum da canımızı sıkmıyor değil. : ()

Ertuğrul Sağlam

Yönetim ne gibi kutlama ve organizasyon düşünüyor bu konu hakkında bilgilendirisekte organizasyonlarımız çakışmasa bari...

**KaR6**

yönetimin kutlamalar konusunda hiçbir hazırlıgı yoktu güngören maçından önce.. şampiyon olduktan sonra akıllara geldi şehirde futbolculara tur attırmak, akşam kutlama yemeği filan hep spontane gelişmiş..

umarım rize maçı için bir şeyler düşünüyorlardır, sönük geçmez..

celebi

düşünüyorlarmış kardeşim rahat ol ;)

fındık

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 03 May 2011, 11:26:57
3'lü olayı karışık beyler. :D bi' kere klasik üçlümüz olanıyla, yeni nesil üçlü karışıyor. bi' kısım efsane üçlüye yönleniyor, bi' kısım yeni üçlü tipine. bu durum da canımızı sıkmıyor değil. : ()

O zaman 3 Lüyü belirliyorum oooooo 1 2 3 KIRMIZI ŞİMŞEKLer lay layala ydie devamda bundan kolay ne var

babasamsunlu

YOK SADECE ŞİMŞEKLER.. KIRMIZI SÖYLENMİYORDU ;)

maço

rize maçından önce takımı konvoy eşliğinde stada götürsek süper olur asslında

Tufan

ben mi yanlış hatırlıyorum bundan 10 yıl kadar önce şık şık şık Şimşekler peşine kallavi bir küfürle maça başlardık. üçlü harbiden sıkıntı bizim için bununda nedeni her grubun üçlüyü farklı şekilde yorumlaması sanırım :)

fındık

Şu Rize maçında  üçlüyü gruplarla anlaşsak da yapsak diorum  utanç verici bi olay bence her maç kasap sıktı artık ;)

edmontdante

Koreo için şu anda toplanan meblağ 350.TL paramız mevcut

spooks

ahmetsahin

Alıntı yapılan: edmontdante - 06 May 2011, 19:53:34
Koreo için şu anda toplanan meblağ 350.TL paramız mevcut

hedeflediğimiz kareo yu yapabilmemiz için ne kadar lazım yada tahminen ne kadar olsa iyi olur?? ne zamana paranın toplanmış olması iyi olur???

anladınız siz onu  :P :P :P  haydi beyler....

CurvaSs

bence bu iş de sakata bindi. hem maddi yönden istenilen yerde değiliz, hem de kulüp org düzenleyecekmiş. ikisi birbirine karışırsa sorun olur. ama yapabilirsek güzel olur.