NTV SPOR Bank Asya Birinci Ligi Neden Görmezden Geliyor?

Başlatan berusa55, 06 April 2011, 14:33:27

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

bende mailimi attım.aslında bu sene olmasa bıle en azından seneye rızeyı orduyu fln takıp ederız  ;D

samsunum

bu sene şampiyon olursak formamızı giyecekmiş canlı yayında  :P :P

King Of The North

Ben NTV izlemeyenlerdenim, tek izlediğim TRT 3 veya TRT 1 Bank Asya programları, NTV bir bence beş para etmez bir kanal haber kanalı bile değil hatta benim nazarımda, fırsat buldukça kilise gösteriyorlar ve misyonerlik yapıyorlar bence, o yüzden spor programlarında Bank Asyayı veya Samsunsporumuzu konuşmamaları çok da önemli değil benim için...

Burak

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 06 April 2011, 19:23:31
Ben NTV izlemeyenlerdenim, tek izlediğim TRT 3 veya TRT 1 Bank Asya programları, NTV bir bence beş para etmez bir kanal haber kanalı bile değil hatta benim nazarımda, fırsat buldukça kilise gösteriyorlar ve misyonerlik yapıyorlar bence, o yüzden spor programlarında Bank Asyayı veya Samsunsporumuzu konuşmamaları çok da önemli değil benim için...

Ne misyonerliği abi el - insaf Ntv'yi neredeyse açıldığı günden beri izlerim. Bugün haber kanalı diye bir kavram varsa Türkiye'de Ntv sayesindedir bence. Yanına Bloomberg , CNN , Sky gibi ekler de almamıştır en azından

King Of The North

Bu benim fikrim kardeşim, gördüklerim, izlenimlerim bunlar, kanal listemde hangi sırada olduğunu bile bilmiyorum, bence TRT üzerinden yüklenmeye devam etmek lazım...

cembaba

NTV spor aslında iyi bir kanal. Süper Lig'e çıkınca işimize yarayacak ama :D

Ajan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 06 April 2011, 21:00:12
Devrim Çetinle muhabbeti kurduk.Programda Samsunsporumuza daha fazla yer vermesi gerektiğini söyledim.Oda eşinin Çarşambalı olduğundan bahsetti.Sizi sıkı takip ediyorum dedi.Bende programın formatında varsa şu resmi yayınlamasını rica ettim ve büyük ihtimal yayınlıcaktır

Allah Devrim Çetin'e sabır versin

isyan

Ntv Spor'u takip etmem ama birakin Bank Asya'yi, cogu futbol programlarinda Anadolu takimlarindan bile yok denilecek kadar az bahsediliyor. Örnegin Trt1'deki Stadyum programi " febelilerden özür diliyoruz onlari beklettik ama az sonra fenerbahcenin (atiyorum) Eskisehirspor ile yaptigi macinin özet görüntülerini göstericegiz", diyorlar. Vallah görende Yabanci bir takimla oynadiklarini sanacaklar, sanki televizyonun önünde bekleyen anadolu takim taraftari yok  >:(

Bunlar Istanbul medyasi, Anadolu-Istanbul ayrimciligi moda'dir  :( :(

Kaya

Ben devrim çetine 3-4 sefer denk geldim..Bank asya ile ilgili evet yorum yapıyor ama gereğinden fazla kısa.Belli bir süreleri var ve aşamıyorsa elden bir şey gelmez..Seneye seve seve :-*

Sonuna Kadar 55

onlar için süper lig önemli başka birşey değil.

Sonuna Kadar 55

o kanal benim için umrunda değil ve aks tv de bu arada trt önemli bizim için.

Turuncu

Yine spor gecesinde pananın basket maçındaki videoyu gösterirse sövecem harbiden yeter da hiç bilmiyolar o kadar tribün gösterisi yaptık.İnsan 2-3 foto veya  videomuzu gösterir.

spooks

ben devrim çetinin programlarını hiç kaçırmadan izliyorum en son geçtiğimiz salı bir söz demişti:'' SAMSUNSPOR SÜPER LİGE ÇIKTIĞI TAKDİRDE Kİ ÇIKACAĞINA %100 EMİNİM KONYASPOR VE BUCASPOR GİBİ ASLA OLMAYACAKLAR.SAMSUNSPOR U EN KÖTÜ ORTA SIRALARDA GÖRECEĞİM KONUSUNDA İDDALIYIM'' bunu hiç unutmam.

samet_55

ntv saçmasapan şeyleri spor diyegösteri yo ama