Anti Samsun

Başlatan burrak1816, 05 April 2011, 14:08:14

« önceki - sonraki »

Serkan

az kaldı makatlarından kan almaya;) anca öle sanaldan yazsınlar çok delikanlılar ya buradaki renkdaşlarını kurtarsınlar.

Gorkem

şerefsizler çok sövüyolar bu sayfada

lucarelli

Takılmayın bu zavallılara. Şikayet etsen de farklı şekilde açar bu ezikler

Burak

şu başlığı kitlermisiniz rica etsem ?  yenilediğim zaman anti - samsun yazısını görmek direk hoş olmuyor

eren55

Alıntı yapılan: city ultras - 05 April 2011, 19:10:07
ne komikler ;D ne  büyükmüsün be samsun...tüm lazlar bize karsi hosuma gidiyor ;Dgenede bi samsun edemezler

Kötü bir yorum olmuş arkadaşım.Lazlarla bir alıp veremediğimiz yok diye biliyorum.Sıkıntımız malum takımlarla kaldı ki Samsun'daki Laz sayısı hiç şüphen olmasın Trabzon'dakilerden fazladır.Hatta Trabzon'da Laz yoktur desek yanlış söylemiş olmayız.Futboldan yola çıkıp insanlarımızı ayırma yoluna gitmeyelim.Her iddiaya girerim şu sitede dahi olup da yazan Samsunspor taraftarları vardır.Şu yorumla kırdığın gönül çoktur diye düşünüyorum.Bu arada sen sormadan söyleyeyim Laz falan değilim.Sadece Türk milliyetçisiyim ve ülkemiz sınırları içerisinde yaşayan Lazların pek çoğuyla aynı çizgide düşünüyorum.Hatırlatmak da fayda görüyorum ülkemizin ve takımızın ilk taraftar grubunun adı da Lazigolar'dı.Demek ki Lazlar Samsunsporlu'da olabiliyorlar.