Samsunspor - Rizespor Maçi » Avrupadan Samsunspor TARAFTARI ön liste.

Başlatan Harun55, 20 March 2011, 15:53:56

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Siz bana en erken ucabileceginiz ve en gec dönebileceginiz tarihi, hangi sehirlerden ve kac kisi oldugunuzu söyleyin bakayim..

Harun55

Ben 13 Mayis Gidis 17 Mayis Dönüs ciddi düsünüyorum..

Tanju Con

stuttgartdan biletler kaca samsuna`? yada münihden?

Fecr_55

Ben seyahat acentesinde calisiyorum, bakarim derken bende ciddiydim..
Ucuslara bakmami isteyen arkadaslar lütfen belirli bir tarih, havalimani, kisi sayisi yazarsaniz geciktirmeden fiyatlari belirtebilirim..

Alıntı yapılan: Harun55 - 23 March 2011, 14:16:53
Ben 13 Mayis Gidis 17 Mayis Dönüs ciddi düsünüyorum..

Peki hangi havalimanindan, nerelerden olabilir?

Alıntı yapılan: Tanju Con - 23 March 2011, 14:26:38
stuttgartdan biletler kaca samsuna`? yada münihden?

Tarihler?

kumköylü ahmet

13 mayis gidis amsterdam veya dusseldorfdan olabilir dusseldorfdan direk olmasi lazim ama bildigim kadari ile ordan sadece carsamba gunleri oluyor baska gun kalkmiyor diye biliyorum..
13 mayis gidis gelisde 16 veya 17 olabilir..
bak bakalim kardes?

Fecr_55

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 23 March 2011, 14:36:07
13 mayis gidis amsterdam veya dusseldorfdan olabilir dusseldorfdan direk olmasi lazim ama bildigim kadari ile ordan sadece carsamba gunleri oluyor baska gun kalkmiyor diye biliyorum..
13 mayis gidis gelisde 16 veya 17 olabilir..
bak bakalim kardes?

Fiyatlar sabit degildir, her an degisebilir haberiniz olsun..
ÖGER:

DUS-SZF-DUS

Direkt (persembe günleri): 12.05 - 19.05 290 €
Aktarmali 13.05 - 16.05 320 €

PEGASUS:

AMS-SZF-AMS
Aktarmali: 13.05 - 17.05 315 €

DUS-SZF-DUS
Aktarmali: 13.05 - 17.05 260 €

THY:

DUS-SZF-DUS
Aktarmali: 13.05 - 17.05 300 €

AMS-SZF-AMS
Aktarmali: 13.05 - 17.05 380 €

Harun55

Vallah ben ya Amsterdam ya Dusseldorf dan ucma kanatindayim..

Bu gidisle ahmet ve ben kesin bi gorunuyoruz..allah yollumuzda samsunsporu sevmekle nasip eylesin !! :-[

kumköylü ahmet

Tanju Con

10 mayis 16 mayis  stuttgartdan yada münih ..istanbul gidis dönüs

Harun55

kumköylü ahmet

Selam arkadaslar Ben Holanda Samsun dernegi ile Kontaga Gecdim özel Ucak Kiralanip direk Samsuna Ucacagiz Gidisimiz Cuma 13 Mayis Gelisimiz ise 15 Mayis Pazar Aksami
Bilet Fiyatlari €400,- Icinde ucak Bileti,forma ve Mac Biletimiz Var Bu Organizasyona katilmak Isteyen Arkadaslar en Gec 20 Nisana kadar Altaki Siteden Haber Vermek Zorundalar.
Ayrintili Bilgi www.holsamder.nl
Selamlar Saygilar
Ahmet Sonkaya

kumköylü ahmet

Selam Arkadaslar
Son Gelismeleri Veriyorum
Bazi Vatandaslarimiz ücretleri Yüksek Bulduklari Icin Degisiklik Yapildi.Bu Bilgileri Ben Burdan Vermeye Caliscam Sizlere.
Gidis Tarihimiz Amsterdamdan Direkt Samsun`a 13 Mayis cuma aksami
Gelis Tarihimiz 18 Mayis Ankaradan Amsterdam`a Not :Samsundan ankaraya özel Otobus Gidecek Bizim icin Buda Fiyatin icinde.
Fiyat ise Söyle :€ 250,- Bunun Icinde Mac Biletimiz Ve Ucak biletimizde Var ve otobusde Bu Paranin Icinde.
Arkadaslar Lutven Gelmek Isteyen Arkadaslar En Gec Pazar Gününe Kadar Bana veya Buraya Yazsinlar.
sonkaya_55@hotmail.com

Fiyat Böyle Oldugu Icin Dönüs Tarihimiz Biraz Gec oluyor ve Ankaradan Oluyor en Uygun Böyle Ayarlayabildik.
Bu Fiyatada Bence kimsenin Itarazi Olucagini Sanmiyorum.250 euro ödüyorsun Daha Birseye Karismiyosun Gidis Ve Dönüslerde Haberleserek Belli Biryerlerde Bulusuyoruz.Bu Kalan Günlerdede herkez Es ve Dostlarini Ziyaret etme Gibi Bir Imkanimizda Var.
Saygilarla
Ahmet Sonkaya

Tanju Con

13 mayis cuma gidis 16 mayis dönus? stgtdan ..var mi bilet aloo biletciii nerdesin

jean

ekimde kismetse dugunum var izinimi o zaman kullaanacagim icin yilik iznim yok o ambiansi yasamak isterdim ins super ligde bir istanbul deplasmanina kacamak yaparim