Ferit Yılmaz (TRT ) - Hedef Süper Lig

Başlatan Akyol, 14 March 2011, 23:29:30

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 15 March 2011, 10:35:06
bu abiye bir forma hediye edilmezmi (=

sen iste, bu abiye özel koreografi yapalım. forma nedir ki. :D :D

samet_55

ya bide bu siteyi.. kuranlardan bahsetti  ünüversite ve genç işadamlarını kurdugu samsunspor_biz sitesi..denizliye uçak--orduya gemi falann dedi.ordu stsdıda dolu ama samsundaki coşku orduda yok dediyaa adam daha ne desinnn :D :D

lucarelli

Samsunsporlu olmaktan bir kez daha gurur duydum.

Jnr.Serkan

Orduya gemiyle gidelim.Düşünmesi bile  heyecan verici.İskeleye yaklaşırken ellerde meşaleler Alemin Kralı geliyorr...Off ulann offf

Serkan

liste açıldında yok sınavım yok şuyum dedinizde şiddet var (= Şimdilik yazım EJEJE

pitbul055

maraton

15 March 2011, 15:01:55 #96 Son düzenlenme: 15 March 2011, 19:30:39 samsuni
gelecek sene nasipse trabzon deplasmanını yavuz fırkateyni ile yapacaz var mı deniz kuvvetlerinde tanıdığı olan !!  ;D

kuzey55

15 March 2011, 15:06:45 #97 Son düzenlenme: 15 March 2011, 19:30:55 samsuni
Alıntı yapılan: maraton - 15 March 2011, 15:01:55
gelecek sene nasipse trabzon deplasmanını yavuz fırkateyni ile yapacaz var mı deniz kuvvetlerinde tanıdığı olan !!  ;D

abim o gemide askerlik yaptı sadece baska yok abi :)

Ahmeti

samsunspor sevdalısı ferit yılmaz'ı giresun maçına devet edilse gelirmiki

Ayberk

Ben geyik olsun diye, "Ordu'ya falan gemiyle gitmemizden korkuyorum artık :P" demiştim, ciddiye alınmış :D

Sonuna Kadar 55

Sercan

Alıntı yapılan: maraton - 15 March 2011, 15:01:55
gelecek sene nasipse trabzon deplasmanını yavuz fırkateyni ile yapacaz var mı deniz kuvvetlerinde tanıdığı olan !!  ;D

Hele çıkalım yüzerekde gideriz büyük başkan :)))

Ayberk

ufuk_nku

umit

Gemi işi olursa, saati de uygun olursa gidebilirim.
Yalnız abiler benim kuşkularım var. Şimdi biz gemiyle gidince ordulular 'sizi denize döktük' diye laf çıkartmasın  :o