ömer üründülü samsun maçlarında yorumcu istemiyoruzzzzzzzzz

Başlatan terme55, 12 March 2011, 17:43:29

« önceki - sonraki »

King Of The North

trabzon patent mi almış, yok 61 onlara aitmiş, yok akimgonun pozisyonunu bir daha izleyelim bu kesin gol olmalıydı, hakem maçı katlediyor Zenkeye ve Hakan bayraktara haybeye çıkan kartlara gıkını çıkarmıyor, tek söylediği orta sahamızın tecrübeli ve daha iyi olduğu, onun dışında zırva bu adam, kimsenin de xiddiye aldığı yok Türkiyede bu adamı, hiç yorum yapmasın daha iyi, hatta spiker de yapmasın biz izleyelim sadece.

furkan5534

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 12 March 2011, 23:45:26
trabzon patent mi almış, yok 61 onlara aitmiş, yok akimgonun pozisyonunu bir daha izleyelim bu kesin gol olmalıydı, hakem maçı katlediyor Zenkeye ve Hakan bayraktara haybeye çıkan kartlara gıkını çıkarmıyor, tek söylediği orta sahamızın tecrübeli ve daha iyi olduğu, onun dışında zırva bu adam, kimsenin de xiddiye aldığı yok Türkiyede bu adamı, hiç yorum yapmasın daha iyi, hatta spiker de yapmasın biz izleyelim sadece.

taraftar hakkındada dogru durust hıc bırsey demedıler.sadece samsun taraftarı cosku ıcınde bu mu yanı.. Koskoca Taraftar Renklilik Hakkında bunlar mı denmesi lazımdı.

terme55

üründülù sevenler biz adana taşlanırken neredeydi adana şişe yagarken görüntü neredeydi boluda kavga cıktı bu hafta nerede trabzonlular ömerciler

maraton

o değilde bu ömer üründül burger kingin sahibiye ben bunu görünce aha dedim bu **** açılışa geldi galibiyeti burgerde kutlayim dedim, coşkuyla gittim hüzün ile döndüm  :'(

hacettepeli

ömer üründül pek bir şey bilmeden konuşuyor. ne iş yaptığı belli değil spor konusunda hiç de uzman değil. girişimciliği sayesinde kendine trt gibi bir kurumda yer yapmış, bilmediği konularda yorum yapmaya çalışıyor. abdülaziz için iyi oyuncu diyen birinin yorumuna ne kadar güvenebilirsin. ama takmayalım o adamı, samsunspor yendiği sürece istediği kadar saçmalasın tahammül edebiliriz ona  ;D

eren55

ALLAH razı olsun şu konuyu açandan.Özellikle Tavşanlı maçında deli etti adam.Öyle ifadeleri vardı ki bizim için şampiyonluk çok zor gibilerinden,Samsunspor'u zerre tanımadığına da and içerim.Normalde de başarılı bir yorumcu olarak bulmuyorum kendisini.En son Dünya Kupası'nda büyük eleştiriler almıştı.

King1965

hedef super lıg programını sunan kımse onu begenıorum ben adam bıze hayran o gelsın :D

spooks

Ferit yılmaz yeter bize :D

Sonuna Kadar 55

samet_55

son yorumladıgı maçlarda hiç puan kaybetmedik ama yosa benmi yanlış hatırlıyomm..