Denizli deplasmanı ön liste ( Uçak org. gerçekleşmiyor)

Başlatan Serkan, 08 March 2011, 14:59:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

başganım Ay'a SAMSUNSPOR umuzun bayragının dıkılmesını talep edıyoruz :)

bundan sonra bu org gelir herhalde :P

kuzey55

adanaya giderken bi daha ki deplasmanda uçak istiyoruz demiştik ama şakaydı, ciddiye alınacağını tahmin etmiyorduk :D

Serkan

şuraya bak daha 1 ay var liste 25'e dayandı

babasamsunlu

işten eve gelinceye kadar ki sürede siteye giremediğimden dolayı arkamdan atıp tutmayı adet edinen sayın midedenşimşekin yaptığı düzmece yazıları duyanda babasamsunluyu kılıbık sanacak.. pehhh  :P :P

elbet bir gün karşıma çıkacaksınızı sayın böbrektenşimşek..
o zaman bu yazdıklarınızın hesabını babayiğitsamsunluya nasıl verceksiniz çok merak etmekteyim...
ciğerdenşimşekin yaptığı tüm açıklamalar hayal  ürünüdür sevgili dostlar..
inanmayın kanmayın..
yarın öbürgün bilemediniz ertesi gün sizede böyle mesnetsiz suçlamalarda bulunacaktır bu dalaktanşişmek...
o zaman muhtaç olduğunuz kudreti sakın olaki suniçimsamsunluda aramayınız..
o sizi daha beter yerin dibine sokar..
bunlar varya bunlar  aahh ahhh... bankamatik memurları sizi  :P :P 8) 8) :-* :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Akan doğru söyle
Akan doğru söyle
İzin aldın mı söyle
Aldın mı söyle? :) :)

ehehehehe...  8)

ben daha hanıma söyleyemedim, çaktırmayın ;)

cembaba

Gidecek arkadaşlar için o zamana kadar günlük 5 tl bile kenara atsa çoktan toplar parayı ;)

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

daha bir ay var .. sölerik ellam :D :D :D

Ertuğrul Sağlam

Denizli Çardak hava alanı, Denizli merkeze 65 km uzaklıkta. Denizliye ikinci bir Havaalanı yapılması düşünüyormuş ama 1.5 aya bitmez. :)

kalptenþimþek

la bu bubasamsunlu hayatta cebini kapatamaz!! uçağa muçağa almayalım sakın.. :-* :D

masbene

1-samsuni
2-serkan
3-akyol
4-muhammet abi
5-edmontdante
6-serpico55
7-Dartagnan
8 snr55
9 potuk55
10 mehmet koçyiğit
11 ilhan demircioğlu
12 şaban demircioğlu
13 bambam55
14 yahya akça
15 veysel aydın
16 Levet çebi
17 Levent çebi arkadaşı
18 levent çebinin arkadaşı
19-cany
20-kuzey55
21-Babasamsunlu
22-kalptenşimşek
23 kamuri
24 cünyt
25 - spoks
26- doğan
27-Masbene (Ferdi Kurt-Salıpazarı MEM)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 08 March 2011, 21:21:37
la bu bubasamsunlu hayatta cebini kapatamaz!! uçağa muçağa almayalım sakın.. :-* :D

- ama hayatım, aşkım şu an uçaktayız, pilot abi de sinirli sinirli bakıyor, kapatmam lazımmış telefonu. lütfen canım, denizliden en kralından merdane ve oklava getireceğim sana, ötekileri sırtımda kırdıydın ya hani.. tamam canım. ( bi saniye hostes abla, kapatıyorum şimdi) yok hayatım hostes erkek, ağız alışkanlığından şey ettiydim. bak mehmet hoca da burada, valla uçaktayız canım. niye uçak motoru sesi taklidi yapayım aşkım? şu an düşüyoruz canım, uçağın elektronik dalga dümenini şey etmişim, eşhedüenlillahe...

eheheheheheeeee....

8) :P ;) ;D ;D

hadi itiraf et, babasamsunlu, sen bile beğendin bunu :) beğen bölümüne basabilirsin, rahat ol :)

CurvaSs

Ertuğrul Sağlam

mehmet yılmaz

Engin abi. uçağı ne ara kırmızı-beyaza boyadın, anlamadım ki? :)

kalptenþimþek