Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

furkan5534

Jnr.Serkan

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 March 2011, 22:54:41
1-0 olsun bizim olsun. Zeki Abim 3-0 dedi. Yarın stadın dolacağını düşünmüyorum. Hem Cumartesi hem de yayın var. O yüzden böyle maçları Samsun rahat oynadı. Alın gelin inşallah.

Dedim de kardeşim elimizde patlamasa bari, randevuları erteledim yarın tv başındayım, stadta hayalim olacak.

Tufan

GBB maçından bu yana içerde rahat kazanamıyoruz çok mu şey istiyorum acaba dk 30 gibi atalım bi tane 60-65 arası 2.yi sallayıp güle oynaya maç izleyelim takımın tadını çıkaralım ama zor sanırım bu oyun yapısıyla ve Murat'ın eksikliğiyle.
maç skoru önemli değil yeterki kazanalım!

AhmetDenizci

Adana maçında açılan bayrak bu maçta da açılacak mı ?

Kaya

Hem 'Bizim için Tavşanlı Linyitspor takımını yenmek demek bu ligde bir adım değil de 5 adım öne geçmek demek''  de.Peşine yorumunun sonunda ''TAVŞANLI LİNYİTSPOR MAÇINI DÖNÜM MAÇI OLARAK GÖRMEMEK LAZIM'' diye tamamla..Ula tutu deli ettin bizi yaa deliiii...

Maça neresinden bakarsak bakalım üst düzey önem içeren bir maç..Öyle yarım ağızla konuşmaya geleceğe yatırım yapacak cümleler kurmaya gerek yok..Yeneceksin ikili averajda Linyit'in önüne geçeceksin..Ayrıca yendiğin takım bay haftasını geçmiş ve senin üstünde olan bir takım bundan daha önemli bir maç olabilirmi? Final gözüyle değerlendirilip tüm gücümüzle galibiyeti düşünmeliyiz..Maçın tehlikesi karşımızda diri bir takımın olması alan savunması yapıp hızlı kontra çıkışlar deneyeceklerdir..Ki bunu bu ligde en iyi yapan takım Linyit..İlk devre golü bulup planlarını altüst etmeliyiz...ALLAHın izniyle galip geleceğiz....

yirmiuc

4-1-4-1

AHMET

ADEM KEMAL ERSİN ORHAN

TURGAY

MUSA MURAT HAKAN B.  UFUK

AGBETU 

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: uçarlı - 11 March 2011, 23:59:08
musa bu maçta oynayamayacakmış malesef.
ersin yerine turgay turgayın yerine ise dilaver oynarsa daha kalabalık oluruz birinci ve ikinci bölgede.

turgay stoperde oynayabiliyor mu ? sağ bekte oynamıştı fakat stoperde oynadığını hatırlamıyorum.

ayrıca zenke cezalı mı ?

spooks

AhmetDenizci

Kenan Yelek sakatlıktan kurtuldu mu peki ? Geçen hafta yedeklerdeydi, belki yarın 11de başlar  :-\

spooks

Alıntı yapılan: Cenkİşler55 - 12 March 2011, 00:02:05
Kenan Yelek sakatlıktan kurtuldu mu peki ? Geçen hafta yedeklerdeydi, belki yarın 11de başlar  :-\
oynasa iyi olur

AhmetDenizci

Böyle çıkmasını çok isterim fakat Turgay inadından vazgeçmeyecektir....  :-X

Ahmet

Adem       Kemal       Kenan      Orhan

Murat   Hakan B.    Dilaver

Agbetü                                Ufuk

Zenke

spooks

Alıntı yapılan: Cenkİşler55 - 12 March 2011, 00:08:49
Böyle çıkmasını çok isterim fakat Turgay inadından vazgeçmeyecektir....  :-X

Ahmet