Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

furkan5534

Ajan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 06 March 2011, 20:54:38

Ahmet Şahinin bi pozisyonda küfretmeside dikkatimden kaçmadı.

25. dakikada Adem veye agbetu'ya küfür etti.

King Of The North

Alıntı yapılan: ankaradabirsamsunlu - 06 March 2011, 20:49:11
ilk yarı tek şutumuz yok

var kardeşim UFUK'un ama çok cılızdı, bu arada hoşgeldin Ankaradaysan bizimle (Başkentli Samsunsporlular) irtibata geç...

Turuncu

Ahmet haklıydı.Zaten bizi anlayan tek oyuncumuz.

buraks

billy dışarı hiçbirşey yapmıyor ayağında top tutamıyor
ah murat ah yokluğu nasılda belli
orta saha yok ufuk bile sanki defans oynuyor
göre şampiyonluğa oynuyoruz ama bu nasıl futbol bir takımın bir şutu olmazmı

SerhaT55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 06 March 2011, 20:54:01
Bu arada Zenke adanalı futbolcuyu iterek yere yapıştırdı.Hakem görseydi kırmızı kartı yerdi.
Öyle diyorsun ama agbetuya atılan tekmeleride görseydi kırmızı gösterırdı zenke itdi adam yere takıldı dustu

twitter

kemal, ersin iyi gerisi salak salak koşturuyor

ilk yarı yine güzel futbol oynuyorduk şu olanlara bak ya iyi olacak yere daha kötü olduk

elexir

bu biliyi çıkartsınlar eksik oynasak daha iyi nerden bulduk bu adamı.. Bu gidişle zor gol buluruz tek atak yok kalpar senin ben..............mmmmmmm

Ahmeti

zenke'nin ittiği futbolcu bana çarpan kamyonun plakasını aldınızmı diye sormuş hakeme. ;D ;D

Şaka biryana zenke ucuz atlattı.

Turuncu

Agbetunun pozisyonunda yanlış futbolcuya kart gösterdi.Normalde anılın kırmızı kart görmesi lazımdı.

55.hakan

Anıl kırmızı görmeliydi yardımcı hakem ne yapıyordu acaba Agbetu ezilirken

King Of The North

Babalar bir Murat mı ya, herkes kötü bugün Ne Ufuk ne Agbetu, Billy zaten hep kötü, Zenke idare eder, Hakan fena değil, Turgay kötü, herkes vasat 1 paun iyidir valla , 2.devre iyi oynarız diye düşünüyorum...

Ajan

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor söylesene bunak Kalpar takım niye oynamıyor ?????

Vural temiz

ahmetsefa55

ahmet ufuk'a kufrettı ve kızdı.bır oncekı pozısyonda orta kesmesı gereken yerde ademe sacma sapan bır pas verdıgı ıcın..