Bank Asya 1.Lig 22.Hafta Boluspor-SAMSUNSPORumuz: 0-1

Başlatan King Of The North, 14 February 2011, 23:00:10

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Taraftarımız harika görünüyor gerçekten de...
Geçen seneki kadar varız yine.
Bolu taraftarı coşkulu başladı ama golden sonra sadece tribün grupları kaldı geriye.
Kale arkası bomboş, diğer yerlerde de epeyce boşluk var, diyecek birşey yok onlara...

Golü bulmamız çok iyi oldu. Bolu etkili gelemiyor, net bir pozisyonları yok. Biz 2'yi bulabilirdik, Murat ve Agbetu'nun veremediği paslar, Turgay'ın kötü şutu vs. İkinci devre 2'yi bulacağız inşallah.

Musa Büyük tecrübesini konuşturuyor.
Bolu'nun iki orta saha elemanı da sapır sapır dökülüyor.

Hadi bakalım, Allah'ın izniyle alalım bitsin bu iş :)

özkan

Forvetim

34 SS 1965

aynen benımde tek korkum ersın her an kart yıyecek gıbı duruyo ıns sağ sağlım atlatırız bu macı

Ajan

Agbetu uzun süreden sonra bu kadar istekli görüyorum.Defansda ersin her an tehlike yaratabilir.İlk müdaheleleri yapamazsa çok acık vereceğiz ersinden dolayı.Zenke isteksiz göründü biraz.

usare

bence iyi top oynuyoruz. Daha doğrusu oynatmıyoruz.ersin burakı iyi kesiyo maşallah. en çok ersinden korkuyordum.

twitter

lucarelli

Bolu organize gelemiyor. Ama ikinci yarıya muhtemelen çok hızlı başlayacaklar. ilk 10 dakika gol yememek çok önemli.

masbene

haydi arkadaslar sinerjiye devam daha fazla gol inşallllaaaaaaaaaaaahh

twitter

değişiklik yok ilerde dilaver girer birinin yerine

ilk 10 dk önemli umut vermemek gerek, hadi be çocuklar

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

forza_devil

ufuk, musa ve agbetu bugun cok iyiler allah nazardan saklasın.... zenkede bi haller var ama 2 yarı kendine gelecektir,, kontra için gerekli sadece kontrollerde sorun yasıyo... murat bekleneni veremedi 2ci yarı onunda duzelmesini umuyorum... hakan suana kadar iyiydi ne cok fazla performans serginedi nede eksik top oynadı... defansda biraz eksiklikler var ozellikle ersinin boşa topa cıkışları... takım genel olarak iyi... muratın 2 yarı performans durumuna göre abdulle deişimi gerekir...

twitter

Tufan

bu tin tin tini mini Bolulular niye küfrediyor bize babaları bizmiyiz yoksa

Forvetim

twitter