bu takım şampiyon olabilir mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 February 2011, 22:57:31

« önceki - sonraki »

fanatik

trabzonluların hepsini bu takımdan kovacaksın aziz,ufuk,bahattin güneş bu ibnelerin hepsini bu takımdan kovacaksın

Mert

Kim kovacak trabzon yalakası büyük başkan i.erkut tutu mu ?

Dartagnan

ben sana bı sey dıyım mı ? kovmayı gectım su abdulazızı bır guzel doveceksın.Futbolculara gözdagı vereceksın.Bak bakalım daha götü kalkıyor mu ?

spooks

millwall öle dedi wala antremanı basmışlar takımı korkutmuşlar adamlar karşıyaka maçını aldılar 3 puanla

fanatik

ben ençok bu kalparı dövmek isterim onu benim elime verseler varya...

kuzey55

artık stres yapmama kararı aldım.tv den izlerim Samsunda olan maçları hafta sonu eğlencesi olarak izlerim sıradan bir futbolsever gibi.bu takımın peşinden koşmayı hakeden futbolcuları olmadığı sürece bundan öteye geçmem...biz kahrolurken bir gün öncesi gece uyku uyuyamadan rüyamızda maçı yaşıyorken şebek gibi sırıtan futbolcuların olduğu takımın peşinden bi yere gitmem...

LisandroLopez

Aziz ve Ufuk top sürme özürlü , top ayaklarındayken sadece gidebildiği kadar gidebilmeyi düşünen,kafasını dahi kaldıramayacak kapasitede oyuncular malesef..

mehmet yılmaz

15 February 2011, 01:09:17 #37 Son düzenlenme: 30 January 2012, 11:25:00 samsuni

şu taraftara yazık diyeceğim ama bu takımın kapasitesi bu kadar, ligdeki takımların alayı kofti! O yzden ümit kesmek yok, çıkacağız.

Ahmeti

işte taraftar şampiyon nerede.
Dün gece bana göre tek güzellik tv verdiği halde sıcak sobanın başından kalkıp maça gelen taraftardır
Birde ünye'den bizi desteklemeye gelen ünyespor taraftar grubuna kocaman bir alkış
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l
Takım hakkında yazmak istemiyorum yoksa günaha giriyorum

babasamsunlu

RESİMLERİ GÖREMİYORUM BEN... BİR ŞEYİMİ EKSİK BENİM P.C. DE ??

irFan_55

GurbetciFanatik

Bizim takim tamam kötü oynadida
sanki öteki takimlar cok süper.
Dünkü mactan sonra ben bile dedim bu takim ilk 6 ta olursa büyük basari olur diye.
Ve sabah uyandim simdi mantikla yaziyorum sanki ötekiler bizden daha iyi.
Bizde iki üc tane kazma varsa rakiplerde bes alti tane kazma var  :D

Rakiplerimiz ordu bolu rize denizli oldugu icin halen sampiyonluk sansimiz var diyorum.
Ama Billy ve Abdülaziz bu ikili ya kendine ceki düzen versin yada oynamsin.

Dartagnan

Diger takımlarla kıyaslayarak konumumuz kotu degılmıs gıbı gostermeyın lutfen.Benı dıger takımların durumu ilgilendirmiyor abı .Sen uzerıne dusenı bı takım olarak yap bakalım.Sen vur takımlara al 3 puanı.Mıllet sana baksın sen ona degıl.

Su dıger takımlarla durumu kurtarmak bıle koyuyor bana.

realfans

takımın şampiyon olmasını can gönülden istiyorum ama böyle giderse zor...
ama yinede desteklemeye devam...

spooks

2 maç kaybedersek işimiz bitmistir