Samsun - LOVELET AVM

Başlatan berusa55, 31 January 2011, 18:08:22

« önceki - sonraki »

sadece55

Ersin abi rönesans ta durumlar nasıl ordan da foto bekliyoruz  :D

Akyol

Ersin abi resimleri paylaşacaktır ben izlenimlerimi söyleyeyim; Lovelet oldukça hızlı ilerliyor, İDOL İNŞAAT işin hakkını veriyor açıkcası. İkinci sırada Bulvar AVM geliyor orda da hummalı bir çalışma var. Rönesans İnşaat oldukça yavaş orda bir sıkıntı var gibi. Hayırlısıyla bitselerde gezsek yahu  :holey:

cembaba

berusa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 17 June 2011, 18:15:01
Ersin abi resimleri paylaşacaktır ben izlenimlerimi söyleyeyim; Lovelet oldukça hızlı ilerliyor, İDOL İNŞAAT işin hakkını veriyor açıkcası. İkinci sırada Bulvar AVM geliyor orda da hummalı bir çalışma var. Rönesans İnşaat oldukça yavaş orda bir sıkıntı var gibi. Hayırlısıyla bitselerde gezsek yahu  :holey:

Eski otogar alanındaki çalışma da çok hızlı gidiyor esasında ama orda yapının yükselmeye başlaması için öncelikle sorunlu zemini iyileştirme çabaları var sevgili Ali. Zemin göl nerdeyse. O yüzden ordaki çalışma çok dikkatlice devam ediyor.

sadece55

Bol bol Forekazık uygulaması vardır orada..Orda zaten temel olayını hallettikten sonra inşaatı çabucak bitireceklerdir...Bu işte Rönesans çok köklü bir firma..

berusa55

Rönesans grubunun yaptığı eski otogar alanındaki avm hakkında isterseniz ilgili başlıkta devam edelim. Son inşaat fotolarını da attım başlığa:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=3596.msg421063#new

berusa55

umit

davidsavage

Dehşet bişey çıkacak meydana,hadi hayırlısı :--* >l<

epçeli köylü

Lovelet'in etrafındaki yamaçlardaki görüntüyü bozan evlerede bir çare düşünülmesi gerekir.

Akyol

Ersin abi bu aralar yollardaydı foto konusunda sıkıntı var  :-X

Abi yeni resimler ne zaman?

beşnumara

Alıntı yapılan: Akyol55 - 29 July 2011, 10:11:22
Ersin abi bu aralar yollardaydı foto konusunda sıkıntı var  :-X

Abi yeni resimler ne zaman?

Ersin abi şimdi değilse ne zaman :)

cembaba

Hiç bir değişiklik yok ben her gün önünden geçiyorum ;D

berusa55

Ali, Fatih... Kardeşlerim çalışıyorum fırsat bile yok fotoya hele ki Lovelet gibi bana tamamen ters istikameti pozlamam o kadar zor ki ama denk geldiğim an kaçırmam. Ama inşaat arka vadiye doğru yani içe doğru hızla ilerliyor öndeki çalışma yanıltmasın.

beşnumara

Abi aliyi bilmem de ben espri yapıyorum takılalım dedim öylesine :) ;)